VRK18 Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Kan stavmiksere bruker til å piske krem? Gjelder det i så fall generelt, eller må man ha en spesialmikser? Hva med denne, for eksempel? http://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholding/kjokkenmaskiner/mattilberedningsapparater/stavmiksere/stavmikser-000084/#tab04
Kikert Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Funker greit det. Jeg ville heller ha kjøpt en stavmikser med litt ekstrautstyr http://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholding/kjokkenmaskiner/mattilberedningsapparater/stavmiksere/stavmiksersett-802705/ Da har du både stavmikser, visp og blender 1
Jørgen Sørheim Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Det går greit, såfremt du har en høy og smal beholder til kremen. Litermål fungerer fint.
Simen1 Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Jeg har ikke prøvd selv, men gir ikke stavmikseren litt for konsentrert kraft? Jeg ser for meg at det fort blir smør.
BuffyAnneSummers Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 (endret) Du gir deg selvsagt før det blir smør. Litt sukker, fløte, kjør med stavmixeren til det blir fluffy og du kan snu bollen på hodet uten at noe faller ut. Ikke mer.Edit: Er latterlig lett og smaker 10 000 ganger bedre enn krem på boks. Endret 1. juli 2017 av BuffyAnneSummers
Simen1 Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 (endret) Du gir deg selvsagt før det blir smør. Teori vs praksis. Poenget mitt var at hvis stavmikseren pisker kremen raskere så blir det smør fortere enn man aner. Særlig med høye beholdere og man kjører stavmikseren til bunn. Visp fordeler vel miksingen bedre i høyden og tar vel lengre tid så man har bedre sjans til å klare å stoppe i tide. Men som sagt, jeg har ikke prøvd å lage krem med stavmikser selv. Jeg bare spør om ikke stavmikseren øker risikoen for overpisking? Endret 1. juli 2017 av Simen1
Glitter Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Jeg har prøvd og det funker greit men det er ikke sikkert kremen blir like fluffy eller luftig som vanlig.
BuffyAnneSummers Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Du gir deg selvsagt før det blir smør. Teori vs praksis. Poenget mitt var at hvis stavmikseren pisker kremen raskere så blir det smør fortere enn man aner. Særlig med høye beholdere og man kjører stavmikseren til bunn. Visp fordeler vel miksingen bedre i høyden og tar vel lengre tid så man har bedre sjans til å klare å stoppe i tide. Men som sagt, jeg har ikke prøvd å lage krem med stavmikser selv. Jeg bare spør om ikke stavmikseren øker risikoen for overpisking? Brukt stavmixer en del ganger til å lage krem, aldri hatt problemet med at det blir pisket for mye selv.
Emancipate Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Kan stavmiksere bruker til å piske krem? Gjelder det i så fall generelt, eller må man ha en spesialmikser? Hva med denne, for eksempel? http://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholding/kjokkenmaskiner/mattilberedningsapparater/stavmiksere/stavmikser-000084/#tab04 Du må ha en stavmikser med visp og en høy beholder. Den der har bare kniv. https://www.prisjakt.no/category.php?b=s321278911&o=produkt_pris_inkmoms
^fmj Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 Eller så pisker man bare for hånd i en kald bolle, det går fort det også.
BuffyAnneSummers Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 10-15 min, bruker du stavmixer så går det på noen få minutter og du slipper å vispe som en gal. Hendene mine griner bare jeg tenker på å håndmixe krem.
Kikert Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 (endret) Du gir deg selvsagt før det blir smør. Teori vs praksis. Poenget mitt var at hvis stavmikseren pisker kremen raskere så blir det smør fortere enn man aner. Særlig med høye beholdere og man kjører stavmikseren til bunn. Visp fordeler vel miksingen bedre i høyden og tar vel lengre tid så man har bedre sjans til å klare å stoppe i tide. Men som sagt, jeg har ikke prøvd å lage krem med stavmikser selv. Jeg bare spør om ikke stavmikseren øker risikoen for overpisking? Man beveger selvfølgelig på stavmikseren, rører samtidig. En mixmaster snurrer omtrent like fort som en stavmikser hvis man kjører maks hastighet, noe jeg hvertfall gjør når jeg skal ha kremfest. Edit; Uansett så bør man kjøpe stavmikser med "ekstrautstyr". De er stort sett ikke spesiellt mye dyrere enn tilsvarende uten "ekstrautstyr". Endret 1. juli 2017 av 4 3
^fmj Skrevet 1. juli 2017 Skrevet 1. juli 2017 10-15 min, bruker du stavmixer så går det på noen få minutter og du slipper å vispe som en gal. Hendene mine griner bare jeg tenker på å håndmixe krem. Det går nok fortere, men 10-15 min syns jeg var lenge, skal ta tiden neste gang. Syns det går veldig greit å vispe for hånd når man ikke skal vispe stor porsjoner.
VRK18 Skrevet 2. juli 2017 Forfatter Skrevet 2. juli 2017 Funker greit det. Jeg ville heller ha kjøpt en stavmikser med litt ekstrautstyr http://www.jula.no/catalog/hjem-og-husholding/kjokkenmaskiner/mattilberedningsapparater/stavmiksere/stavmiksersett-802705/ Da har du både stavmikser, visp og blender Kjøpt!
Taurean Skrevet 2. juli 2017 Skrevet 2. juli 2017 10-15 min, bruker du stavmixer så går det på noen få minutter og du slipper å vispe som en gal. Hendene mine griner bare jeg tenker på å håndmixe krem. Den jeg har, fulgte med en ballongvisp, og det tar 20-30 sekunder å piske fra fløte til krem ^^ Og pisker man 20 sekunder for lenge, så er det smør. En stor "blessing".
BuffyAnneSummers Skrevet 3. juli 2017 Skrevet 3. juli 2017 10-15 min, bruker du stavmixer så går det på noen få minutter og du slipper å vispe som en gal. Hendene mine griner bare jeg tenker på å håndmixe krem. Den jeg har, fulgte med en ballongvisp, og det tar 20-30 sekunder å piske fra fløte til krem ^^ Og pisker man 20 sekunder for lenge, så er det smør. En stor "blessing". Du virker sarkatisk men det høres fantastisk ut. Kan ikke tro at folk klager på at det går for fort!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå