Gå til innhold

Dette hjulet har spist 500 tonn søppel i havet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde vel vært noe om regjeringen tok ansvar og kjøpte inn noen 1000 sånne :)

 

Hadde vel vært noe om mennesker tar ansvar og lar være å kaste søppel i naturen!

Alltid ropes det på stat og kommune når søppelet flyter. Folket har aldri ansvaret.

 

Men ja, alle verdens stater må bruke milliarder av skattepenger for å rydde opp. Penger som kunne gått til å gjøre livene bedre for folk flest.

Lenke til kommentar

Her ser man vel hvorfor pantesystemet av flasker er så viktig, lurer på hvor mye mindre flasker det hadde vært i den containeren om de hadde hatt panting i USA og??

 

Og panten i Norge kan med letthet dobles.

Kjekt for unger også det, hjelp til selvhjelp.

En slags vaksineefekt for naturen, noe som er finkultur i enkelte kretser.

Man kunne også innføre pant på alle produkter tomra-automatene klarer å sluke, og en høgre embalasjeavgift som pisken for dei som ikke ville tilpasse seg. Såpe, hermetikk, vakumpakninger og glass som en liten start.

 

Kansje måse og krabbebestanden øker, og blir fremtidsmat etter hvert som fisken dør av forstoppelse.

Endret av Halvor Sølvberg- the MOV
Lenke til kommentar
Gjest medlem-329093

Her ser man vel hvorfor pantesystemet av flasker er så viktig, lurer på hvor mye mindre flasker det hadde vært i den containeren om de hadde hatt panting i USA og?

De har pant i USA også, men trolig bare på aluminiumsbokser. Men det geniale med deres pantesystem er at man får pant selv om boksen er helt flat.

 

(Hehe, hver gang jeg skriver boks så blir det til boms først :) )

Endret av medlem-329093
Lenke til kommentar

Dette er miljøvern, i motsetning til hva miljøfascistene holder på med. I sin søken etter på pålegge kollektiv skyldfølelse for å kjøre bil, så blir naturen oversett, dyr og fisk dør etter inntak av plast, og til slutt så kommer plast partikler inn i menneskenes mat. Dette kan gjøre en konkret forskjell, men det er ikke like sexy som å reise verden rundt på kongresser. Det er ikke for ingenting at miljøfascistene har gått bort fra å kalle "problemet" global oppvarming, nå heter det "karbonutslipp", og "klimaendringer".

 

Miljøfascistene har ingen konkrete løsninger på det de ser på som et problem. De snakker om at vi må redusere vårt "karbon-fotavtrykk", og kun benytte oss av fornybar energi. Dette er vel og bra, og vil redusere lokal forurensning, gi store helsegevinster, men vil det monne?

 

Selv om "vi", den vestlige verden, klarer å redusere utslippene i forbindelse med utvinning av energi, til null, vil fortsatt utslipp som kommer av metan fra husdyr, ville dyr og myrer fortsatt bidra til økt utslipp av "karbon". Og hvis man skal følge "hockey stick" myten om klimaenderinger, og gjøre nok for å stanse utviklingen, så må vi tvinge hele verden til å gå bort fra alle "karbonutslipp". Ikke bare oss "vestlige" som kan ta oss råd til å erstatte kull og oljefyrt energiproduksjon med ren elektrisitetkraft utvunnet fra varme, sol og vann, men også land som India, Kina, og hele kontinentet Afrika.

 

Den eneste løsningen på problemet miljøfascistene maler, er at vesten erstatter alt som brennes av bål, kull, gass og olje i HELE verden med såkalt "fornybar" energi. Og da gjelder ikke utvinning av bio-drivstoff fra områder som kunne blitt brukt til matproduksjon. Ikke bio-drivstoff i sin helhet.

 

At klimaet på vår planet endrer seg er et faktum ingen kan bestride. Det har foregått siden planeten fantes, og vil fortsette til den dag planeten forsvinner. At mennesker slipper ut skadelige stoffer er heller ikke å fornekte, det viser forurenset grunnvann, sur nedbør, fiskedød og hav som oversvømmes i plast og annet søppel.

 

Vi har en stor jobb å gjøre, men det angripes på helt feil måte.

 

Forresten, sist jeg sjekket, var karbon et naturlig grunnstoff som finnes fra før i naturen. Derfor gir ikke såkalte definisjoner som "karbonutslipp" eller "karbon-fotavtrykk" noe som helst mening. Miljøfascistene må bli klare i sin tale. Snakker vi om CO2, CO, eller bare C? Er sykler med karbonramme bra eller dårlig for miljøet?

Endret av LUPLT0RU
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...