Jump to content

Halvor Sølvberg- the MOV

Medlemmer
 • Content Count

  2031
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

472 :)

About Halvor Sølvberg- the MOV

 • Birthday 01/01/1939

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12531 profile views
 1. Alle med litt penger får hjelp av konsulenter for å greie å få brukt nok penger, og å lære seg rett «kodex». Så en som bur i f.eks Hommelvik har hytte på Støren.
 2. Det er viktig å få med seg at over 1% av norges befolkning skal dø i år, kansje 60 000, om 600 dør av korona må 59 400 dø av andre årsaker.
 3. Å kjøpe skreddersydd dress er miljøvenlig, biff fra Japanske kuer, spekekjøt fra viltgående gris (langtidsspeknet), litt bedre vin og kartøfler; i forhold til penger brukt. Likeledes kommer en fin Bently betre ut miljømessig en en Tesla. Stordalen som brenner Ca 500 000 kg parafin i året blir det samme som at man kjørte 10 000 000 km (666 år med vanlig bilkjøring) med en MB E220D. Det sier seg selv at eneste løsning er å kjøre jett-fly for å få brukt opp litt penger, dei har ikke annet valg. https://www.nettavisen.no/okonomi/klima-stordalen-sliter-med-flyskam-floy-privatflyet-33-timer--i-april/3423679837.html Skulle gjærne hatt et slikt fly selv, gjærne en Boing 747, med upåklagelig service og vareutvalg (går fint om man står på utenlands plassen).
 4. Alt er statestikk, «diskusjon.no» er også en form for statestikk. Tilpasset dei som kjøper systemet, og vi er så «heldige» at vi får bruke det. Internett i seg selv er statestikk, og kansje det nærmeste vi kommer AI (i ordets betydning). Medie levrandørene kjøper det som gir best bunnlinje, dei er forpliktet til det gjennom selskapslovgivningen. Men man prøver jo som regel å oppnå noe, skriv for sin sak: https://www.europower-energi.no/kraftmarked/norsk-kraftproduksjon-32-milliarder-mindre-verdt-pa-ett-ar/2-1-780112 Blir litt som «Lovdata», man ordner seg eit beite som man tar betalt for. Det gjør vi alle.
 5. Det har Du jo rett i. Men det er noen år siden den skattefrie dietten var gode 2 000,- i afrika. Tilsvarer en 7 - 8 000 i dag, men så var det jo svært populært å fly ned å støtte litt.
 6. Dei gjør gjærne som Stordalen, tar seg en flytur som stort sett er drivstoff. Svir av en 500 tonn parafin i året + litt til båten. Pengene må dei bruke, i motsatt fall blir det andre som bruker dei. Kinakål har jo mer utslipp og matsvinn en biff, selv om den er kortreist. Det går på hva som er mixet, hvor mye energi går med til hvært kjøp pr krone. Ta batteribil, vi har ikke statestikk på hva utsleppet er, SSB gir blankt fan så lenge det heiter 0-utslepp bil.
 7. Da trur eg en først må få SSB (Statistisk Sentral Byrå) til å vise forurensning pr krone brukt innen produktkategorier. Slik enkelt sagt; statsrådlønn er 3 ganger så høg som middel løn => 3 ganger så høgt CO2 utslepp Siden Du har en F35 til bilde som nok kan tanke over 5 tonn parafin (+ noen tilsetningstoffer) internt så vil eg tru at på et slikt «spiss» fly er det ikke det som er kostnaden. Hovedkostnad er manuelt arbeid, så pris/CO2 kommer svært godt ut. Helt motsatt av rutefly.
 8. 2 av 3 er ikke dårlig i dagens samfunn. Jevnt over er det bare 48% rett i blekene, forutsatt at man har et slingringsmon på 33 og 1/3 % (1/3) før man falsifiserer. Bra, men gir lite håp for AI. Men tolker eg Lov om aksjeselskap og minoriteter rett vil det kunne gå helt ned til 30% før noen reagerer. Selv munnbind er ikke anbefalt av FolkeHelse Instituttet (FHI....), selv om kirurgene nu bruker både det og såpe. Således er det blitt. For å si det enkelt, å ikke klare 2 + 2 er ingen katastrofe, Du kan bli journalist eller PC - frik.
 9. Eg har jo heimebrent apperat, og trudde de var det pirko skreiv om. No har eg lest bruksanvisninga. Og det stemmer fan ikke det heller. Omsetninga til Vinmonopolet har gått opp 50%, er det støttekjøp ? For å berge en viktig bedrift, for slampene i KrF vil neppe gi Corona støtte, og kirken gjør ikke vann til vin lenger og spotter sin historiske høvding. Eg pratar av erfaring, for under komformasjonsforbredelsene mine tok eg en kasse, surt og ga ingen effekt. Eg putter litt gamle aviser opp i tanken i lag med potetene, MAX 30% står det på bruksanvisningen. Og vent et lite bel etter at det bobla før du brenner. Tjaa..., er litt som når Norges største KYLLING innen hotell fin seg ei dame som anbefaler frø og belgfrukter. Slik er det blitt :
 10. Kva er det Du sparer til siden Du nekter å gi bort 50 000,- i året ? Eller ser Du kviten i øugo på dei Du møter (kjører ut i grøften) Eg forutset at Du har evne (kompetanse), og kan skrive 3 000,- i timeløn på eget arbeid og hobby (før skatt)
 11. Min mor kjem til å døy og har lungekreft. Og jammen slutta ho ikkje å røyke da det vart påvist. Det er svært mange som slutter å røyke når dei får påvist lungekreft, hvorfor ? Joda det må være opplysningene på røykpakka, ingen tvil om det. Så er det sakte selvmord det oppfordres til, siden mange slutter når kreft er oppnådd. Er jo bare å røyke for harde livet da. Og tar bare 6 mnd etter påvisning om det sprer seg godt. Er som gonore og syfelis, stå på når Du først har fått det. Livet er kort......
 12. «Eksos Dreper» kan oppfattes som oppfordring til drap for den som fyller. Denne reklamen er forbudt ! Og bør anmeldes til PFU (pressens faglige utvalg)
 13. Takke meg til ikke mindre en 65 profil og ikke mer en 185 dekk så kjører man komfortabelt uten for mykje dikkedaridei. Og så stålfelger da, og heldst bare 3 skruer (oppsmute selvsagt) 100 000,- spart og miljøvenlig til (og med) og fra.
 14. Bil er jo artige greier. Hadde EU test i en NAF bil en gang, en BX 19GTI (30 år siden) som lak litt på bakre fjær-sylinder (vesken kommer tilbake i beholder i slarve slangen). Her må lysene justeres sa han (ungdomen), og joda han justerte...., og eg justerte tilbake når eg kom heim. Å så dette med takboks, det må man selvsagt ha når andre har/det blir anbefalt. Har sett kombi-camp oppe på lasterommet på en lastebil også, så det er ikke for det at det ikke kan være praktisk:
×
×
 • Create New...