Gå til innhold

Kreta/Platanias i April


Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med å reise til Platanias i April? Vanskelig å finne noe informasjon på nettet. Av det jeg skjønner, starter ikke sesongen før i Mai, og mye vil være stengt. Men vil det fremdeles være mulig å rusle langs gatene og kunne velge mellom noen restauranter/butikker eller må man inn til Chania for å gjøre dette?

Hvordan er været på denne tiden? Kan man gå i shorts og skjorte, eller er det nødvendig å pakke med seg litt tykkere klær?

Og til slutt, hva burde oppleves? Tenkte å leie bil noen dager så tips mottas med stor takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvsagt vil gatene ikke stenge og det vil også være mulig å gå langs strendene selv om det ikke er skikkelig badetemperatur før i august. Og husk at oppvarmet basseng ikke behøver bety at det er stort mer enn 20 grader.

 

Regn imidlertid at at det meste av restauranter og turistbutikker holder stengt selv om det kommer enkelte turister i slutten av april.

 

Du kan regne med behagelig vær med opp mot 20 grader om dagen og ned mot 10 om kvelden så da blir det kaldt med shorts og korte ermer. Det er merkbart varmere så sydkysten av øya i april selv om charterselskapene bruker samme temperaturoversikt for alle byer.

 

Det du bør få med deg er Knossos samt fotturer gjennom fjell eller raviner som det er yppelig sesong for i april.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...