Gå til innhold

Samsung Galaxy S8/S8+ diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor har du skrudd av hurtig-lading?

Vet ikke, av erfaring med note 4 så blir batteriet veldig mye dårligere av det. Samt så lader den ekstremt fort selv med avslått hurtig lading på s8. Merka nesten ingen forskjell. De første månedene skal jeg ikke la batteriet falle under 20 % , og ikke over 80 % i forhold til alt jeg har lest på nett for batteri vedlikehold. Kan godt hende jeg er shizofren , men siden batteriet er stuck inni der og jeg ikke kan bytte den ut , så er jeg forsiktig. :p

Lenke til kommentar

Virkelig trøbbel med de skjermbeskytterne som har kommet ut så langt. Var fornøyd med den jeg monterte på min S8+ men i og med at det ikke er lim på midten men kun på sidene så blir det luft mellom som gjør at masse støv nå har funnet veien inn i toppen og dessuten begynner touchen å bli sløvere. Hva bruker dere?

Lenke til kommentar

Virkelig trøbbel med de skjermbeskytterne som har kommet ut så langt. Var fornøyd med den jeg monterte på min S8+ men i og med at det ikke er lim på midten men kun på sidene så blir det luft mellom som gjør at masse støv nå har funnet veien inn i toppen og dessuten begynner touchen å bli sløvere. Hva bruker dere?

Ingenting, verken skjermbeskytter eller deksel! Liker telefonen naken.

Endret av -lemoncake
Lenke til kommentar

Når jeg holder på å trykke på min S8+, driver den å slår over på Apple TV (4. gen) med melding "This airplay connection requires ios7.1 or later on iPhone or iPad or osx10.9 or later with the latest iTunes on a mac." Utrolig irriterende når jeg ikke bruker Apple TV og den slår over hele tiden. Noen som vet hva som utløser mobilen til å gjøre dette? Er det en spesiell app eller innstilling å slå av?

Lenke til kommentar

Hei

S8, jepp en perfekt mobil!

 

•Eneste er at lyden i høyttalerne ved samtale er veldig høy.

Kan ikke ha noen 'hemmelig' samtale i stua.(volum selvfølgelig skrudd helt ned)

Andre med det problemet?

 

•Ser mye diskusjon angående ladding.

Jeg er stort sett enig i denne artikkelen.

blir sikkert sablet ned av noen;-)

Men har følgt denne type ladding siste årene, batteri 'top notch'

 

https://www.google.no/amp/gadgetguideonline.com/s8/charge-galaxy-s8-battery/amp/

 

-T

God kveld

Lenke til kommentar

 

Jeg holder telefonen og skriver med to tomler.

 

 

Fungerer utmerket.

Hele grunnen til at jeg alltid har hatt Noter, og nå endelig denne siden sist Note ble fucka, er grunnet mine Jærske pølser som ligner på fingre. Jeg elsker å ha den i landskapsmodus når jeg skriver på den. Og Swiftkey er fullstendig uunnværlig for meg. Når jeg setter det opp i "tommelfingermodus", så får jeg to "seksjoner" jeg når med tomlene fra begge sider. Dette oppsettet er veldig intuitivt og gjør hele opplevelsen av denne vidunderlige telefonen komplett.

 

Har aldri hatt en telefon jeg har vært så fornøyd med som denne, og jeg er en slik galning som kjøper 1-2 telefoner i året.

Da vil jeg tro s8+ funker perfekt landskapsmodus.

Da vises nesten bare tastaturet. Jeg foretrekker å holde vertikalt slik skjermbildet over tastaturet vises, det er veldig bra på denne lange skjermen, men hadde bedre grep på noten vertikalt da skjermen er bredere og dekselet er gummi.

Men note 4 car veldig godt spekket for 2 år siden. Skjerm, ram, kamera. Så overgangen til s8+ var ikke noe wow på grunn av skjermen. Den er ikke merkbart større, kjører dårligere oppløsning som standard, men kan stilles like høyt. S8+ skjermen er atskillig mer lysstrek.

Telefonen er generelt mye raskere, mulig fordi den er ny ? Jeg er veldig fornøyd med s8+. Men der er ikke noe wooow, Som overgangen til note 4 var. Som er den eneste telefonen jeg har hatt over 8 måneder siden sony ericsson m600.

Mulig det jeg sier er at for meg er note4 legend. Fordi s8 er en glimrende telefon så langt.

Lenke til kommentar

Vurderer en S8+ etter et år med Apple. (jobben) kan den godkjenne sider med touch id ? slik som bankapper, norsk tipping, påminnelser etc. Hatt Note 4 i 2 år som jeg var veldig fornøyd med. Håper det kommer en ny Note snart. 

 

 

Skandiabanken støtter i hvert fall Fingersensoren på Android. Norsk Tipping har ikke en like god app for Android som de har på iOS. Er bare en resultatapp, så alt av spill skjer på mobilsiden. Støtter ikke fingersensor. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...