Jump to content

NorthugJr

Medlemmer
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.computersalg.no/i/7223795/sony-playstation-5-digital-edition-825-gb-wi-fi-sort-hvid?utm_source=prisguidenNo&utm_medium=prisguidenNoLINK&utm_campaign=prisguidenNo På lager men latterlig pris.
 2. Hva inngår i felleskostnadene? Tv, fiber, internett, strøm, forsikring? Hvis ikke er dette utgifter du må sette av penger til også. Det er generelt mye smartere å eie en bolig enn å lease en bil, så den avtalen ville jeg sett om det var mulig å komme meg ut av hvis du tror økonomien blir ekstremt trang. Renten kommer garantert til å stige i løpet av de årene du har denne leasingbilen.
 3. 199 kroner for Watch Dogs Legion https://www.netonnet.no/art/gaming/spillogkonsoll/playstation/playstation-spill/ps5-watch-dogs-legion/1014831.15690/ Bestilte meg et eksemplar. Ser jo ganske kult ut og for den prisen, ja da kan det ikke bli feil.
 4. Watch Dogs til 349! Sikkert spillbart 😃🤞🏻 https://no.coolshop.com/produkt/watch-dogs-legion/235X6P/?utm_medium=affiliate&utm_source=salestring&utm_campaign=Prisguide.no
 5. Da fikk jeg tipset kollegen min om leveringen til CDON, så han bestilte. 😁 Får håpe de ikke har driti seg ut bigtime med antall salg.
 6. Hvis det er noen som vinner konsoll hos Elkjøp som overhodet ikke ønsker Digital, så har jeg en kollega som gjerne vil vinne i stedet for deg. 🥳
×
×
 • Create New...