Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Xenonpærer fra utlandet(ebay osv)brukelig?


Rune-B

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med billige xenon pærer kjøpt på ebay e.l?

Ser pærene der koster en brøkdel av det de gjør i Norge.....så vurderer å prøve

En får ofte det en betaler for, men her kan en få minst 15 par for prisen av 1 par her i Norge, så om holdbarheten ikke er like lang har ikke det så stor betydning

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kinapærene er ofte pisseskjeve, så lyskjeglen havner her og der. Har fått 1 (av 5-6) som var brukbart presis, alle D2S-pærer. Men du får jo merkepærer til hyggelig pris da. Osram og Philips er begge godt representert på både ebay og ymse andre steder, og handler du fra en med godt rykte (minimum 99%) så pleier det å gå bra. Har kjøpt D2S merkepære til rundt 500,- /paret, synes ikke det er så gærnt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Om de ser at lysbildet er "helt på tur" så gjør de gjerne det. Ikke lenge siden de (dvs VV) hadde storkontroll på bla.a. lys her jeg bor, og takk og lov fikk de stoppet de verste lokale heltene som kjører rundt med "xenonkits" fra ebay. Jeg har selv sett hvor elendig lysbildet kan bli med de dårligste pærene (i originale xenon lampehus), og har man litt vett i toppen så iallfall sjekker man dette grundig før man bare dytter inn en vilkårlig pære og fiser avgårde på mørke og regntunge veier :-)

Lenke til kommentar

Det er mange fler som selger "Osram" på eBay enn de som faktisk selger Osram.

Man kan ikke gå kun etter merke, og ikke etter merke og pris, da en del av de som selger fake legger seg opp mot originalpris for at man ikke skal tro det er fake.

Sjekk selgeren, se hva annet han/hun har til salgs er en god pekepinn. Selger han/hun alt mulig "kina-ræl" er det store muligheter at pærene også er det. Selger han/hun stort sett merkeprodukter er du tryggere. Og minimum 100.000 feedbacks hvorav minimum 99% positive.

 

Jeg har selv brukt billige pærer. De lyser noe svakere men er veldig greit som en billig løsning. Man ser gjerne ikke forskjellen hvis man skifter begge pærene samtidig.

 

Torshov kjører stadig kampanje på 30-40% på xenonpærer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...