Jump to content

-KooPa

Medlemmer
 • Content Count

  870
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

314 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10795 profile views
 1. -KooPa

  Word

  Klikk f.eks hjem så du får opp båndet igjen, høyreklikk på høyre side av båndet, der det ikke er noen funksjoner, trykk "skjul båndet".
 2. Telenor. Har benyttet angrerett på modem og antenne til hjemmebredbånd mobil, pakken ble hentet av de 2 januar, men den er fortsatt ikke kreditert. Prøver å snakke med Telenor, men de kan ikke hjelpe da det er nettbutikken som krediterer. Det er kjøpt på telenor.no for f**n.
 3. Enig. Samme med forvirring mellom navn og bilde
 4. Ja, DOpus er faktisk et av de programmene jeg mener er verdt pengene sine, det bruker jeg daglig. Begynte på Amiga, og fikk tak i piratkopi til Windows, før jeg fikk litt bedre økonomi så jeg kunne kjøpe det. Et eksempel på at piratkopi noen ganger gir et salg. CCE (Cinema Craft Encoder) kombinert med DVD Rebuilder, Free DVD (og et par til tror jeg) var oppskriften på en god DVD-kopi for "hundre år siden". Husker også jeg kjørte et program som ga multitasking i DOS, brukte dette for å ha 2 noder av BBS'en oppe samtidig.
 5. For ca 2 måneder siden gikk jeg over til iPhone 11 fra iPhone 7. Grunnen til at jeg byttet var at batteriet måtte ladet 1-2 ganger om dagen og at skjermen knuste. iPhone 11 lader jeg stort sett annenhver dag, den har til og med holdt 3 dager ved et par anledninger. Jeg gledet meg til FaceID, da det skulle være kjappere enn TouchID. Det kjedelige er at du må la telefonen se ansiktet ditt (det pleier å gå raskt), deretter swipe opp fra bunn for å bruke telefonen. Om du får et varsel, er det nok å trykke på det og la FaceID registrere ansiktet. Sånn sett savner jeg faktisk TouchID, da jeg syns det gikk kjappere. Jeg hadde jo lagt meg til å holde over knappen i det jeg løftet telefonen, så der låste jeg opp telefonen i en bevegelse. Men alt i alt er jeg fornøyd med iPhone 11. Hadde jeg fått XS til 6.500kr hadde jeg selvsagt gått for den. Men ser ikke ut til at man kan skaffe den lenger til den prisen med mindre man bor langt nord i landet.
 6. Nyttig hvis man er på åpen, usikker WiFi.
 7. Jeg var for sent ute. Jaja får legge det til Steam ønskelisten.
 8. Og dermed forsvant muligheten til å kjøpe brukt Sonos, da man ikke kan vite om produktet er satt i recycling mode.
 9. Nå skal ikke TS kjøre dette på server-OS, og ikke kjøre backup av laptop. Men Chrome Remote Desktop er selvsagt et alternativ til Teamviewer.
 10. Hvorfor ikke gå for forslaget til @0laf ? Teamviewer løser oppgaven ganske enkelt uten å måtte tenke på å åpne porter, konfigurerer VPN-programmer på begge PC-er og konfigurere DDNS hvis du ikke har fast IP ut mot internett på den stasjonære (ser du skriver du har fast IP på stasjonære, men er det lokal adresse eller offentlig?). Husk du skal kunne koble til uten å være bekymret over om noe ikke fungerer.
 11. Jeg får samme feilmeldingen, til tross for at jeg ikke har Xbox i huset.
 12. Ja, det gjør nok det. Det er Wireless og Chipset drivere du har prøvd å installere for hovedkortet? Hvilken error får du hvis du prøver å installere de? Hvilken versjon av windows 10 har du? Trykk start og skriv winver og trykk enter.
 13. Grafikk-drivere bør løses hvis du installerer Nvidia Geforce Experience, da finner geforce experience ut hvilken driver du skal ha.
 14. Sånn er det når man ikke får med seg det som står Takk.
 15. Noen som har fått med seg når denne endringen til max 50GB blir innført?
×
×
 • Create New...