Jump to content

-KooPa

Medlemmer
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

321 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10886 profile views
 1. Veldig enig. Det er mange år siden matbutikkene fikk pausefunksjon og kunne fortsette å ekspedere kunder mens frekke kunder går for å hente 1-28 ting, men jeg syns det er sjeldent betjeningen bruker funksjonen. Vet ikke om det er fordi de ikke vet om den, eller om de syns det er gøy at resten av køen venter på en person som ikke klarer å finne alle varene før h*n går til kassen.
 2. Jeg ønsker å bli testpilot Jeg mener jeg er en god testpilot fordi jeg vil gi ærlige tilbakemeldinger og jeg vil også la andre teste telefonen for å la de sammenligne med hva de har i dag. Jeg vil sammenligne med iPhone 11 den første uken, deretter vil jeg legge iPhonen i skuffen i 2 uker for å se hva jeg eventuelt savner. Jeg er ingen Apple-fanboy, så det er ingen problem å prøve noe nytt. Det er meg de rundt meg kommer til når de har problemer med teknologi, eller ønsker å kjøpe noe nytt. Tidligere sverget jeg til Android, men de siste ca 5 årene har jeg hatt iPhone og er fornøyd med det, men liker å teste nye ting og er for all del ikke fastlåst i iOS-verdenen. Jeg følger med på det som skjer innenfor de fleste tekniske områder og elsker å prøve nye ting. Det jeg er mest spent på er AppGallery, finner jeg tilsvarende apper som jeg normalt bruker og fungerer appene som de skal? Og kommer jeg til å savne Play Store? Også spent på batterikapasitet og ladehastighet. Jeg er også spent på om Huawei har en god løsning på migrering av data fra iPhone og Android. Jeg vil teste migrering fra begge verdener og se hvor godt det fungerer. Dette er viktig for alle der ute som ikke kan ut og inn på en telefon og er redd for å bytte til noe nytt.
 3. Irriterer meg grenseløst at jeg ikke har hytte, så jeg kunne irritert meg grenseløst over å ikke få være på hytta i påsken det ene året i livet mitt. Jeg er herved krenket.
 4. Hvordan skal produktet deres (dersom bildet er produktet) kunne løse alle problemene oppgitt i undersøkelsen? Hvordan hindrer den meg i å miste bits fra jeg tar den ut av magnetholderen og skal legge den på plass? Hvordan hindrer den bits i å bli utslitt? Hvordan hindrer den meg i å ta med feil bits? Hvis produktet deres skulle ha egenskapen dere påstår i markedsundersøkelsen trenger man aldri å kjøpe en bits igjen fordi man ikke mister de og de blir ikke slitt. Da kan dere fint ta 1.000kr og de forsvinner fortere enn dere klarer å produsere dem. Gjennomfører dere ikke markedsundersøkelsen nettopp for å finne ut om produktet er attraktivt?
 5. Er det første gangen du bygger PC? Bilde får du selv uten drivere. SSD har ingen betydning for bilde eller ikke. Hvorfor tror du det er kortslutning? Har du montert avstandshylser til hovedkort? Er du sikker på at RAM-brikke (riktig å prøve med kun 1 brikke) sitter helt på plass?
 6. Hvis du mener verdien på bilen er 15.000kr etter nødvendig reparasjon, og billigste reparasjon koster 15.000kr sier det seg selv hva som lønner seg. Lever den på hogging. Du "tjener" da 3.000kr i vrakpant, ca 500kr i finn-annonse, en verkstedtur til sverige og 14 dagers karantene etter du kommer hjem fra sverige. I tillegg til at det er jo ikke sikkert du får 15.000kr igjen for den.
 7. @Lami Hvis du hadde klikket "se fakturadetaljer" rett under beløpet hadde du nok sett perioden det gjelder for. Men i hvert fall tidligere var det slik at man måtte betale for resten av måneden ved utportering. Den perioden jeg drev og byttet operatør flittig passet jeg da på å få portering i slutten av måneden. Dette står helt sikkert i vilkårene du godkjente da du ble kunde. Sure penger men er nok lite å få gjort med det.
 8. -KooPa

  Word

  Klikk f.eks hjem så du får opp båndet igjen, høyreklikk på høyre side av båndet, der det ikke er noen funksjoner, trykk "skjul båndet".
 9. Telenor. Har benyttet angrerett på modem og antenne til hjemmebredbånd mobil, pakken ble hentet av de 2 januar, men den er fortsatt ikke kreditert. Prøver å snakke med Telenor, men de kan ikke hjelpe da det er nettbutikken som krediterer. Det er kjøpt på telenor.no for f**n.
 10. Enig. Samme med forvirring mellom navn og bilde
 11. Ja, DOpus er faktisk et av de programmene jeg mener er verdt pengene sine, det bruker jeg daglig. Begynte på Amiga, og fikk tak i piratkopi til Windows, før jeg fikk litt bedre økonomi så jeg kunne kjøpe det. Et eksempel på at piratkopi noen ganger gir et salg. CCE (Cinema Craft Encoder) kombinert med DVD Rebuilder, Free DVD (og et par til tror jeg) var oppskriften på en god DVD-kopi for "hundre år siden". Husker også jeg kjørte et program som ga multitasking i DOS, brukte dette for å ha 2 noder av BBS'en oppe samtidig.
 12. For ca 2 måneder siden gikk jeg over til iPhone 11 fra iPhone 7. Grunnen til at jeg byttet var at batteriet måtte ladet 1-2 ganger om dagen og at skjermen knuste. iPhone 11 lader jeg stort sett annenhver dag, den har til og med holdt 3 dager ved et par anledninger. Jeg gledet meg til FaceID, da det skulle være kjappere enn TouchID. Det kjedelige er at du må la telefonen se ansiktet ditt (det pleier å gå raskt), deretter swipe opp fra bunn for å bruke telefonen. Om du får et varsel, er det nok å trykke på det og la FaceID registrere ansiktet. Sånn sett savner jeg faktisk TouchID, da jeg syns det gikk kjappere. Jeg hadde jo lagt meg til å holde over knappen i det jeg løftet telefonen, så der låste jeg opp telefonen i en bevegelse. Men alt i alt er jeg fornøyd med iPhone 11. Hadde jeg fått XS til 6.500kr hadde jeg selvsagt gått for den. Men ser ikke ut til at man kan skaffe den lenger til den prisen med mindre man bor langt nord i landet.
 13. Nyttig hvis man er på åpen, usikker WiFi.
 14. Jeg var for sent ute. Jaja får legge det til Steam ønskelisten.
 15. Og dermed forsvant muligheten til å kjøpe brukt Sonos, da man ikke kan vite om produktet er satt i recycling mode.
×
×
 • Create New...