Gå til innhold

hvordan steke grandis..


Gjest Slettet-8OkEXm

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-8OkEXm
Skrevet

setter ovenen på 225, nederste rille, 15 minutt. 

 

Ender opp med gyldenbrun ost, og en blaut slapp bunn.. 

 

hva er det jeg gjør feil? 

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9
Skrevet

Prøv ca midt i ovnen. Grandis med pepperoni blir ofte blaut, nesten uansett hvordan du gjør det.

Skrevet

Sett den inn samtidig som du slår på ovnen, midt i, eller høyere. Ca. 200 grader. Prøv med rist eller plate. Du kan prøve pizzastein, har ikke prøvd selv. Hvis ingen av disse tingene virker, skaff deg en ny ovn. Høres ut som ovnen din er litt svak. 15 min er vel litt i overkant tror jeg.

Skrevet

Stek pizzaen rett etter du har tatt den ut av fryseren på rist for ekstra sprøhet.

Skrevet

Skru av og på ovnen. Eventuelt ta en antivirus-skann.

Skrevet

Ta ut pizza.

Sett ovnen på ca 220 grader, varmluft, bruk rist.

Vent til den er varm.

Sett inn pizza når ovnen er varm, midterste rille.

Ta ut pizza når ost har smeltet og pizza er gyllenbrun i kanten.

Skrevet (endret)

Er det noen som kjøper Grandiosa for andre gang?

 

First Price pizzaen til 17 kr smaker bedre enn dete grusome pappflaket til 45 kr, speiselt med ektra ost og oregano. Det verste med Grandiosa er bunnen. De har modifisert den mange ganger, men aldri lykkes i å få til noe som er spiselig.

Endret av BadCat
Gjest Slettet-376f9
Skrevet

Hvis du sparker 500 ansatte for at Statoil skal overleve, er du en tyrann. Hvis du tar en celluloseplate, legger på svinekjøtt som er kommet i retur fra Prix og dekker med gamle osteskorper, da er du en gründer og blir årets mann i Dagens Næringsliv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...