Jump to content
daubyj

SAMLETEST: Kjøkkenmaskiner Vi tok inn ni kjøkkenmaskiner for å finne den aller beste

Recommended Posts

Hvorfor ikke bosch? Kenwood driten skjønner jeg ikke hvordan dere kan kåre som vinner? Ga 7000kr for en maskin, som fyller seg med røre så fort man vipper opp toppen. Idiotisk løsning..

Ble en stor bosch dagen etter :)

Send pm hvis noen vil kjøpe en Kenwood maskin. Brukt en gang. Går billig!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Annonse

Har en Kenwood som er 3-4 år gammel med 2000w.

Den er tilsvarende denne i utseende og i øvrige utførelse: https://www.komplett.no/product/837255/hjem-fritid/kjoekkenapparater/kjoekkenmaskin/kenwood-titanium-major-kmm060#

Denne holder i massevis for de som skal "elte" tung deig.

 

Denne testen blir litt som å sammenligne epler og pærer. En KitchenAid på 300 watt er en lite mikser i forhold til Kenwood Titanium på 1700 watt.

 

I alle fall å betale over 7000,- er bare tøv.

 

Den jeg nevnte over er ikke i testen, men gjør vei i "vellinga". Du bør være en god del over snittet gald i matlaging skal du investere i denne eller tilsvarende kaliber.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Kitchenaid sin maskin er laget av støpegods.

 

Har også store problemer med å tro at Kenwood sin maskin faktisk yter 1700 watt, synes det bør testes, ikke bare repetere hva produsenten skriver på esken.

Share this post


Link to post

Må man ha så ny og fancy maskin med LEDlys og greier? Kan man ikke like greit arve en KENWOOD Chef fra 1976? :tease:

 

Edited by BadCat
  • Like 7

Share this post


Link to post

"Vi tok inn 9 katter for å finne ut at de fleste var grå."

 

På tidlig 70-tall hadde de kjøkkenmaskiner i turkis utførelse. Det var mye kulere.

Edited by BadCat
  • Like 3

Share this post


Link to post

OBH Nordica 6682 er ikke helt heldig med designet.

 

KENWOOD Chef XL Titanium KVL8300S burde hatt pluss for sit retroaktige design, så kan man bake og mimre om barndomen samtidig.

Edited by BadCat

Share this post


Link to post

Har en Kenwood som er 3-4 år gammel med 2000w.

Den er tilsvarende denne i utseende og i øvrige utførelse: https://www.komplett.no/product/837255/hjem-fritid/kjoekkenapparater/kjoekkenmaskin/kenwood-titanium-major-kmm060#

Denne holder i massevis for de som skal "elte" tung deig.

 

Denne testen blir litt som å sammenligne epler og pærer. En KitchenAid på 300 watt er en lite mikser i forhold til Kenwood Titanium på 1700 watt.

 

I alle fall å betale over 7000,- er bare tøv.

 

Den jeg nevnte over er ikke i testen, men gjør vei i "vellinga". Du bør være en god del over snittet gald i matlaging skal du investere i denne eller tilsvarende kaliber.

 

Når Kitchenaid tar det samme for maskina si (omtrent), så er det fint rettferdig å sammenlikne, selv om de har mye svakere motor.

 

AtW

  • Like 2

Share this post


Link to post

Har også store problemer med å tro at Kenwood sin maskin faktisk yter 1700 watt, synes det bør testes, ikke bare repetere hva produsenten skriver på esken.

Enig i dette. Viktig å ikke se seg blind på oppgitt elektrisk effekt siden det ikke trenger være representativt for hvor stor mekanisk effekt man får ut på eltekroken. For ikke å snakke om at det slettes ikke er sikkert at Kenwood og Kitchenaid oppgir effekt målt på samme måte. Det er ingen grunn til å tro at en Kenwood med oppgitt 1700W er nesten 6 ganger kraftigere enn en KitchenAid med oppgitt 300W. Men at den trekker mer strøm ut fra veggen og genererer mer varme, det kan vi nok regne med. 

Edited by Kybber

Share this post


Link to post

Stusser litt på at de har gitt poeng for design, noe som er en smakssak og har svært liten betydning for folk som kjøper slike maskiner

 

Skulle ønske du hadde rett, men som en forhenværende ungkar med nyinnflyttet samboer må jeg bare innse at design har veldig mye å si i en slik avgjørelse når det er noe som skal stå framme på kjøkkenbenken stor del av tiden

  • Like 8

Share this post


Link to post

Jeg synes dere burde tatt dere bryet med å skru opp maskinene for å vurdere mekanikken. Hvor enkelt er det å utføre service om noe skulle gått i stykker. Hvor solid er de forskjellige delene? Hvordan er tilgangen på reservedeler?

  • Like 5

Share this post


Link to post

Tar jeg ikke helt feil har Kitchen Aid sin maskin motoren over vispen,noe som gjør den mer effektiv i forhold til sine "bare" 300w. Dette er vel ganske vesentlig å få med seg ettersom de andre har motoren langs bunnen.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Som Marinius er inne på her, blir det helt absurd å kun nevne at Kitchen Aid har 300W mot de andre i testens betydelig høyere wattstyrke uten å si noe om HVORFOR det er slik. Kitchen Aids maskiner er konstruert på en helt annen måte.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Er det noen som kan si noe mer om hvorfor kitchen-aid-motorene er så veldig annerledes? Skulle ikke tro kraftoverføringen her hadde så ekstremt store tap, selv om motoren er noe annerledes plassert.

 

AtW

  • Like 3

Share this post


Link to post

Det er flere på youtube som tester hvordan de maskinene er faktiske til å lage det de skal lage. Flere feiler ved vanskelig oppgaver.

 

Her blir utstyret testet av folk som har helt klart lav til ingen peiling på bakking. Eller det å være på kjøkkenet (ikke ta det personlig).

 

Men det blir som om noen uten særlig interesse for gaming skulle teste nyeste skjermkort fra ATI / nvidia - det blir bare feil. Sorry!

  • Like 4

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...