Gå til innhold

Samtidig som det er varslet masseoppsigelser kjøper de norske sjefene aksjer i stor skala


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Av en eller anna grunn uteblir sånne nyheter fra 'veletablerte' nyhetskilder...

 

TU Media og sidene dems er rimelig veletablerte. Digi er 20 år og en av de mest kjente nettavisene for småsaker om teknologi.

 

Vil man lese om Gunnar Jensen som "sett inn piss" så går man på VG, vil man lese om smånytt om teknologi så går man på Digi, vil man lese gjennomgående artikkler om teknologi så går man på TU, vil man lese om mobiltelefoner og forbrukervarer så går man på Tek. Det vet da alle.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

$$$$ noen får aldri nok.,.

Skjer med den negative holdningen til de som har mer penger enn gjennomsnittet? Nå får han brukt pengene sine på noe som bidrar godt

 

 

Du tenker da på å sparke ansatte? Eller er det noe annet du tenker på med "Bidrar godt"? Større forskjeller i samfunnet? Er det et godt bidrag?

 

AtW

Lenke til kommentar

Det stinker av korrupsjon... Men det er ingen nyhet her til lands hvor de fleste tror vi har et demokrati, men vi egentlig er et oligarki og de fleste politikere er pr definisjon enten inhabile eller korrupte..

 

Korrupsjon i Norge er så vanlig at folk flest ikke engang forstår omfanget eller hva som faktisk er korrupsjon.. (Les litt om en hvis fransk korrupsjon jeger som ble kastet ut av landet med munnkurv.. og som senere ga ut en kanskje stygg rapport om Norge..)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, Norge er ikke akkurat folke vennlig om du har norsk pass.

Men slik er det jo i resten av Norge også, topp sjefer sier opp mange folk, så sitter de selv der med million lønn, flere millioner, så istedenfor å eventuelt ta av sin egen lønn så sier de heller opp folk som trenger pengene og lønna for at man skal ha mat og hus etc, men slik er Norge, har du lite så skal du helst ha enda mindre og har du mye skal du ha mye mer på bekostning av alle andre.

 

Sånn som det skattelette tullet, det er bare de rike som tjener på det også, de som har "normal" lønn og lavt lønna folk er de som må betale mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...