Gå til innhold

digimator

Medlemmer
  • Innlegg

    472
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av digimator

  1. Det same blei sagt for noen år siden når det blei fastslått at USB diskar kom under 5 års reklamasjonsrett. Ingenting skjedde anna enn at norske forbrulkarar fikk betre reklamasjonsrett. Levetid er for det meste eit spørsmål om design og ikkje nødvendigvis større produksjonskostnader. Tekologien er no så langt utvikla at 5 års levetid burde vera heilt kurant.
  2. Det meste av filer ein jobbar på er relativt små, så snurrediisk for datalagring er heit OK for den som vil spara litt pengar.
  3. Ettersom gebyret går til Staten, så er det ingen utgift for skattebetalarane, kun intern statlig bokføring.
  4. Ho er ikkje politikar. Ho er direktør på Stortinget, som ikkje er ein politisk stilling.
  5. Ho har jobba med opprydning siden innbruddet blei oppdaga. Spørsmålet blir jo også om ho har tillit, og om ho i ytterste konsekvens er kompetent til å ryda opp.
  6. Kan du vera grei å beskriva alle trinn i din tenkte prosess, og korleis du skal komma rundt alle sikkerhetstiltak?
  7. Eg ser ingen slik informasjon i artikkelen. Manuell flytting via USB til filsystemet blir vel ikkje fjerna? Elles så hadde Amazon program for konvertering av epub filer (kindlegen) tilgjengelig til for få år siden.
  8. Dette er vel ikkje meire proprietært enn å lodda modulane på hovedkortet? Med denne typen modular så er det i det minste teoretisk mulig å oppgradera minnet. Elles så vil jo ikkje dette vera hemmelig når PCane blir tilgjengelig. Så blir det jo opp til den enkelte å avgjøra kor viktig det er. Min erfaring er at oppgradering av minne på laptop er noe som skjer i veldig liten grad, så det blir neppe eit stort problem uansett.
×
×
  • Opprett ny...