Jump to content

digimator

Medlemmer
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

344 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

679 profile views
 1. Absolutt, men i dette tilfellet var svaret mitt til debattanten som ikkje ville ha omstart akkurat no. Dersom patchen krev omstart, så er alternativet å deaktivera IPv6, som (så vidt eg veit) ikkje krev omstart.
 2. Så dersom ein er på nett som ikkje har støtte for IPv6, så er ein trygg? Det er vel ikkje mange bedriftar som har rulla ut generell støtte for IPv6, så isåfall er ikkje denne så veldig dramatisk.
 3. Eg vil jo anta at konkurransetilsynet har kapasitet til å jobba med meire enn ein sak?
 4. Basert på kommentarane til denne artikkelen, så er det vel nynorskhatarane som er mest bitre... kvifor skulle dei elles bruka tid på å skriva hatinnlegg mot nynorsk?
 5. Dersom du har lagt fleire betalingar i kø, så vil alle bli godkjent med ein kode. Du kan ikkje utføra forskjellige operasjonar med same kode.
 6. I min nettbank er det grense for kor mye som kan brukast i ein tidsperiode. Eg antar at denne grensa også er gyldig ved delegering. Og eg antar at kun kontoeigar kan endra denne grensa.
 7. Du skal ikkje nødvendigvis skylda på Posten: Postpakke levert i butikk i Stavanger er klar for henting i butikk i Bergen på ca. 24 timar... Dersom det tar 14 dagar å senda bilde til fastlege, så er de definitivt ikkje Posten som er problemet.
 8. Dersom du hadde lest artikkelen, så hadde du sett denne enkla forklaringa: "Mye har skjedd på 12 år, både når det gjelder datateknologi og kreftbehandling. Det tar de nye versjonene høyde for."
 9. Dersom skolemesteren ikkje held seg med slavar, så går det heilt greit.
 10. Det er ikkje ordet "master" som er problemet. Det er ordes "slave". Forøvrig betyr "master/mester" andre ting enn slaveeigar også på engelsk. Det er for eksempel ein akademisk grad.
 11. Hadde du brukt tida på å lesa linken, så hadde du spart tida du brukar på å skriva innlegg.
 12. Leste du artikkelen? Leste du linken som er inkludert med beskrivelse av korleis dei jobba med teknologien? Alltid ein fordel å gjøra før du kommenterar.
 13. Så du støttar altså Twitter sin måte å handtera Trump sine påstander. Kor er då problemet ditt?
×
×
 • Create New...