Jump to content

Sandormen

Medlemmer
 • Content Count

  1489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

897 :)

Recent Profile Visitors

2744 profile views
 1. Det er godt noen går foran i bresjen. IPv4 kan best sammenlignes med å bruke coax-kabel versus TP. Kort sagt. På tide.
 2. Jeg setter ekstremt stor pris på detaljen; «Man må bruke to hender» på å åpne den. 👍👍 Det er en meget oversett detalje.
 3. Etter min mening har produsenten rett. Det er (mis)brukerne man skal gå etter. Hvis jeg får innbrudd, er det ikke Trioving jeg skal gå etter, men den nissen som brøt seg inn kjøkkendøra. Om en fyr hakker pc’n min er det ikke Microsoft jeg skal gå etter, men nissen som brøt seg inn. Osv. Et al. Hvilket følelsesforhold man har til en eller annen produsent vedkommer ikke saken. Man kan ikke belaste Ferrarri for å lage biler som kan kjøre over fartsgrensa. -Skal Staten plutselig begynne å hastighets-plombere biler som ruller på norske registreringsplater?
 4. Ja, man må spørre seg om dem har testet fiksen før den ble sluppet. Man ender vel med å tilbe ‘maskinguden’ den dagen man bruker AI til å lage programmer. Allerede nå stirrer man på, og messer i stillhet når det roterende bønnehjulet holder pause under en load-skjerm på cogitatoren. 🤔😬
 5. Jøss. Peker dem ikke automatisk med finger’n mot Russland? Interessant. Kan det være fordi de e-tjenestene har oppdaget at Kina er en langt, langt større sosio, økonomisk, militærstrategisk og politisk trussel, enn fattige Russland? Spennende.
 6. Lurer på om de vil bruke en algoritme ala Facebook/Youtubes for å søke frem ‘skyldige’. Kan forestille meg mange familie-pårørende og slektninger som vil bli flagget fordi de bruker internett til å shoppe klær og gaver til barna/barnebarna, etc. 🤔🤯
 7. Det er jo kjempepositivt at Microsoft allerede ser at skybaserte tjenester kommer til å bli et kjempe sikkerhets-problem. Allerede. Normalt er dem litt høna som sparker egget over bekken for å få havre til bukken.
 8. Med den attityde og ‘pasjon’ han fremstiller kommentarene sine, skal du ikke se bort i fra at en e-tjeneste, eller to, holder et lille øye på ham og telefonen hans. 😉😬
 9. Må jeg tillate meg å spørre hvor mange astronomer og andre vitenskapsfolk bruker jpg(...) under vitenskaplige studier? -Bortsett fra ufologer da. De bruker jo gjerne ufokuserte shakycam-bilder... 😑
 10. Holy cowpoop. 30.000 for en ‘retro’-PC? -Hmm. Jeg burde aldri solgt min originale Amiga 500 eller Amstrad CPC-464’n... Oooof. -Takk og lov solgte jeg all Star Wars’n på riktig tidspunkt... Dang. Lurer på om jeg har den AMD-K3 som kjører stabilt overklokket i 450MHz, liggende. -Så kan jeg jo selge den som ‘testet’ oppgradering for, ptjae, 10.000? Hmm. Min originale Nintendo Donkey Kong må sjekkes. Kanskje den bare skal ha friske batterier? -5.000?
 11. Ja, men hva er nytt? Skal man nå komme med de gamle utsagn, at ‘ingenting er gratis’, og min egen; «Idioter vil forbli idioter».
 12. Fælt at kjeder skal bli så avhengige at data, at de må lukke ned ‘hele landet’, ved en teknisk feil. Andre som husker hvor praktisk det var å ha noen kroner i mynt og sedler i lomma, om man plutselig ble litt sulten. Er fremdeles litt motstander av kontaktløs/kontantløs betaling.
×
×
 • Create New...