Jump to content

Sandormen

Medlemmer
 • Content Count

  1532
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

887 :)

Recent Profile Visitors

3107 profile views
 1. Jeg har en kamerat som er hypokonder. Han er like dyktig til å diagnostisere potensielle sykdommer. Alt fra hard hud på stortåa til kreft på levra.
 2. Knowbe4s kommentar virker som om det kommer fra praktikant. En praktikant som har kun fiksa enkelt-PC'er, og ikke kompliserte landsdekkende nettverk. Men, jo. Amedia er jo ikke helt uskyldige. Å få slått ut et helt landsdekkende system er rimelig imponerende.
 3. Dårlige arbeidsforhold på en kinesisk iphone-fabrikk? Mal meg blå, og snurr meg rundt på en krakk. Nå blei jeg jaggu overraska.
 4. Så skal man bare anlegge verdens lengste ‘skytefelt’/Dumpingplass for de gangene spinneren gjør en feil så satelitten plumper ned på bakken igjen. Dessuten: Hvor mye hamsterkraft skal til for å oppnå riktig hastighet. Dessuten: Kravet for en sånn professor-stilling er; hvor mange timer i Kerbal Space Program? Ganske spinnvillt prosjekt.
 5. Ja. Enig. Jo, det finnes utmerkede laptopper i medium-klassen som har ‘alt’ man behøver for flere år fram, man skal bare holde tunga rett i munnen og helst fortelle en med knowhow hva man skal bruke den til. Kjøpte en Asus(...) tre år siden, vil gjerne ha en ny, men jeg venter til Win10 er utdatert. På en laptop ‘Må’ jeg ikke ha Win11, bare fordi Win11 eksisterer. Om jeg var profesjonell gamer, ville jeg bære en stasjonær med meg. -Om jeg var utdannet Autocad-ingeniør, ville jobben skrive en ut ‘den riktige’ til meg over skatten. Men dem som kjøper billigste modell, eller chromebook, Apple laptop, eller Microsoft laptop er ‘håpløse’ mennesker som industrien vet å klemme penger ut av.
 6. Jaggu ikke merkelig folk slutter. Selv om det ikke er ‘muskel-arbeid’, krever det jaggu en hel del mentalt for å kjøre 100% hele tiden. Er man heldig, er man i posisjon til å starte eget. Alternativet er å nærmest snu 180 grader, og begynne med noe annet. Innen IT-industrien er det helt ekstremt (dårlig) utnyttelse av ansatte. HR er en stor vits. Enten så kommer man videre, eller brenner ned med stress. Det er sjelden noe midt i mellom. Enten starter man noe eget IT-relatert, eller man blir fisker/landbruker/eremitt.
 7. Det er for jævlig. Folk skal på død og liv ha det nyeste nye, uten å få reparert det gamle som kan holde i mange år ennå. Jeg blir trist. /Fattig telefon og computer-reperatør.
 8. Skyagnostikeren, undertegnede, sitter og vrir seg i muskelkramper. Azure og Windows 365 er den ‘perfekte løsning’ for en enklere IT-administrativ hverdag... 🤭
 9. Jeg likte teksta til illustrasjonsfotoet: ‘Windows 11 er ennå ikke helt bugfritt’. 😬👍
 10. Riktig. Det blir vanskeligere. Så har du Google. Bruker du Chrome? bruker du Google? Bruker du Youtube? Bruker du Facebook i Chrome-browseren? -Kan du se at det hurtig kan kombineres til å trekke ut informasjon fra forskjellige steder, bare ved å logge inn et sted? Hvor mange renser cookiene og historikken sin? Hvor mange kjører ‘private’-browser-faner? Om du står opp sju om morgenen og surfer nettet før du tar på arbeid, vet ‘alle’ at dèt er din rutine. -Ikke lenge etterpå vil du få personbestemt reklame om sunn mat til frokost, tilbud om nye biler og tilbud om å planlegge ferietur. Det blir som å finne ‘ny’ musikk, ved bare å lytte til ‘Topp-20’-lista. Man hører på det, fordi det er det som spilles. Det er direkte skadelig. Det er folk der ute som aldri har hørt om Deep Purple og Elvis Presley, for de blir styrt. De mangler evnen til å gjøre et simpelt søk ...i en søkemotor som IKKE fravelger muligheter. Effing sheeples. Tl;dr#2; Åpen API endrer ikke systemet med å bruke mennesker som et ‘produkt’.
 11. Åpent API betyr ikke en sjit. Den informasjon folk legger inn vil uansett bli snappet opp og bli solgt videre. Til og med informasjon som ikke er tilstede -Å lese mellom linjene på den informasjonen man kan trekke ut, er en tilsvarende stor mengde informasjon man kan analysere, og tjene penger på. Facebook er prakteksemplet(...) på et system som er bygget for å samle data. Hvis DU ikke er på Facebook, men har en ‘venn’ som har lagt ut et bilde av deg, blir Facebook veldig interessert i å finne ut hvorfor du ikke er ‘medlem’ Det er ekte faenskap. Å ha venner som har Facebook, ubevisst gir Facebook og deres samarbeidspartnere informasjon om meg. Måten Facebook samler informasjon var Göbbels våte drøm.
 12. Ja, man kan få kjøpt dem billig på Ebay, direkte fra Kina? Ikke? 😬
 13. Ja, jeg er nysgjerrig på hvordan man skal etterligne nervenettet. Lurer på hvor mange hjerner man må scanne for å lage et gjennomsnitt(?) En ting er å lage et ‘nerve-nettverk’, men å forsøke å lage noe der ligner tankenes oppførsel må man jaggu langt ut i science-fiction-land. Å arbeide seg fram til en løsning på en utfordring kan gjøres på mange måter, men oftest må man abstrahere, for å få nye ideer der i siste ende gir en godkjent løsning. Hvordan har man tenkt å kopiere en abstrakt tenkende hjerne? 🤔 Ender det kun som et script, eller AI-algoritme som man gjerne kaller det? -En database med utvalgte, fungerende løsninger løsninger som algoritmen plukker tilfeldig ved avprøving? 🤔 If A ikke fungerer, Then try A+1 inntil det fungerer. 😅
 14. Synd man ikke kan overføre hjernen til Salvador Dali. Det ville blitt et rimelig surrealistisk resultat.
 15. Det var kanskje en jævli dårlig form for tekst-sarkasme jeg kom med, men du er gammel nok til å huske hvorfor Half-life 3 var, og er en ~17 år gammel meme? Noen år tilbake satt ‘verden’ i spenning på at Blizzard skulle eksponere sine fans med den nye Diablo... ...Til mobiltelefoner... Det var ikke spesiellt populært motatt. 😅
×
×
 • Create New...