Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

"Glemt" å sperre ekstrakanaler...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis opplysningene dine stemmer så kan de etter mitt skjønn ikke komme med noe lovlig krav.

 

For at et salg av en vare/tjeneste skal være gyldig så må kjøper ha samtykket i å kjøpe den (avtale om kjøp). Så fremt du er helt sikker på at det var uten kjøpsforpliktelse og uten krav til avbestilling så er det deres problem at de fortsetter å levere tjenesten gratis til deg.

 

PS. Sjekk at du har skriftlig dokumentasjon på avtalens punkter om ingen videreføring og ingen avbestilling i tilfelle det skulle bli et spørsmål. Da har du ryggen fri.

Lenke til kommentar

For noen måneder siden ble vi tilbudt en måned gratis med en dyrere pakke, uten noe automatisk videreføring eller oppsigelse.

Sikker på det? Pleier å være at kunden må gjøre et eller annet. Er du helt sikker på at det ikke mangler noe info, eller at det er noe med liten skrift...?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har tv-kanaler/kort fra en kamerats abo, der man kan ha flere kort per bruker. For noen måneder siden ble vi tilbudt en måned gratis med en dyrere pakke, uten noe automatisk videreføring eller oppsigelse. Selskapet gir oss fremdeles denne pakken. Kan de komme med noe krav mot oss...?

De kan kreve deg for abo hele den tiden du har "lånt" kameratens kort. Flere kort pr. bruker, ja, men dere er to ulike brukere, så dette er svindel.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Er jo ikke svindel når man har hver sitt kort man betaler for. Alle leverandører har vel nå mulighet for flere dekodere/mottakere/kort under samme abonnement.

Samme bruker kan ha flere kort for å kunne se TV i flere rom (Canal digital inntil 4 rom). Men ett abonnement pr. bruker. 

 

 Ja, og når 4 brukere har 4 kort, hva er da ulovligheten...?

Lenke til kommentar

 Ja, og når 4 brukere har 4 kort, hva er da ulovligheten...?

Dersom 4 brukere har 4 abonnementer, er alt i orden. De kan hver ha fra 1 til 4 kort, alt etter hva de vil betale for. Du forstår forskjellen på abonnement og kort?

 

Hva er det du vrøvler om?

Han forstår åpenbart ikke forskjellen, nei...

 

For å forklare den, med teskje: et abonnement fra CD (parabol) koster fra 259kr/mnd (Norgespakken) og oppover. Et ekstra kort (til et eksisterende abonnement) koster derimot bare 109kr/mnd for inntil 3 ekstra kort. Denne lave tilleggsprisen på ca 36kr/kort, som kan gi tilgang til en kanalpakke som koster langt mer enn 259kr ("full pakke", inkludert TV2 Sport Premium, fra CD parabol koster i underkant av en tusenlapp; alle de kanalene får man tilgang til på ekstrakortene man altså kan ha tre av for 109kr ekstra...) har naturligvis noen spesielle vilkår for bruken, og de er som sitert her: (punkt 8.)

 

Abonnement for rabattert digital-tv i flere rom gjelder kun for bruk i samme husstand som kunden har et hovedabonnement, eller i hytte/fritidshus som eies og disponeres av kunden. Ved vesentlig misbruk av rabattert abonnement for digital-tv i flere rom, forbeholder CD seg retten til å stenge av alle kort som kunden har registrert i CDs kunderegister.

Endret av Inge Rognmo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja flesteparten her har sikkert ikke gjort noe så ulovlig som å bruke et kort for mottak av TV-kanaler på feil sted....

Det har vel ikke noe med saken å gjøre? Det er uansett ulovlig. Har eier av abonenmentet lånt bort eller leid ut ett kort utenfor husstanden, kan han få smekk på fingrene.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...