Gå til innhold

Diskusjon rundt Battlefield 1


Anbefalte innlegg

Hva synes dere om den nye modusen, Frontlines?

 

Foretrekker Operations selv, har hatt veldig varierende matcher i Frontlines - stort sett varer de enten i 5-10 minutter hvor det ene laget gruser det andre, ellers holder vi på i halvannen time eller mer og bare løper frem og tilbake mellom to flagg til det kjedsommelige. Siste match jeg spilte varte i omtrent 1 time og 50 minutter, og da vi endelig tapte var jeg lykkelig for at det var over. Fikk utrolige mengder med kills og revives, så det ble mange poeng, men fy faen så kjedelig å løpe fram og tilbake - til slutt ble det sånn at de fleste spillerne bare ble værende ved flagget som var nærmest deres respektive baser, fordi de visste at de ikke ville kunne ta motstanderens flagg.

Har ikke DLCen selv, men jeg trodde jeg hadde sett at det var en tidsgrense på modusen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Har ikke DLCen selv, men jeg trodde jeg hadde sett at det var en tidsgrense på modusen?

 

 

Den har ikke kommet ennå, iallfall. Klokka tikket oppover i stedet for nedover til vår store frustrasjon.

 

DLC er bare kommet til de som digger BF1. Altså de som har betalt litt ekstra :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

DLC er bare kommet til de som digger BF1. Altså de som har betalt litt ekstra :p

 

Jepp, og jeg er en av dem. Greide ikke å holde tilbake etter å ha sett noen av videoene.  :wee:

 

Tror at tidsgrense vil komme, for etter et googlesøk så jeg at mange andre har klaget over Frontlines-matcher som varer i godt over en time (flere har skrevet at de har spilt runder som varte i tre timer). Det hadde vært morsomt om vi hadde vekslet på å presse hverandre frem og tilbake på kartet (helt fra vår base til deres base og tilbake), for da ville det ha blitt spennende, men i de matchene jeg har spilt som har vart over en time byttet vi stort sett på å holde det midterste flagget. På en av de nye banene er det noen ruiner midt på banen, og man kan befinne seg under ruinene (som man kan like ved den tyske basen på Argonne Forest), og da var det jævlig vanskelig å ta det flagget fra motstanderne når de hadde det. Når vi hadde det flagget spilte jeg alltid som medic og løp rundt under ruinene og kastet granater og helbredet de som døde av fiendenes granater. Generelt ble det bare til en granatfest, hvor de fleste spilte som assault for å få to ekstra granater.

 

Ellers kan jeg si til dere som ikke har DLC-en enda at de nye kartene er ganske ålreite. To av dem er totalt kjøretøyfrie, men ett av dem er til gjengjeld spekket med kjøretøy (hvert lag har fire stridsvogner). Den nye pakken, Trench Hunter, er også råmorsom å spille som - man løper rundt med klubbe og rustning og denger løs. Dessuten er de nye våpnene bra, jeg liker særlig godt den nye SMG-en som føles mer som en Assault rifle enn en SMG, den nye svenske hagla og den nye LMG-en. Sistnevnte skyter ganske sakte, men gjør mer skade per skudd enn de andre LMG-ene. Sniperen er helt grei. Soft-spot er ti meter under SMLE og den har 8 eller 9 skudd i magasinet, men man må til gjengjeld lade ett og ett skudd (i motsetning til de andre bolt-action riflene som kan lade fem skudd av gangen). Anbefales til dere som liker BF1. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Mulig BF:hardline er ute av dato :p men, når det et team vinner der så er det helt overlegent, ingen balanse. Det føles at spillet gjør ikke en drit med det, lar det gå helt til neste runde. Jeg er liker å være på det tapende laget fordi da har man mulighet å gjøre noe men det hjelper lite når hele laget blir pushed helt tilbake til start point.

 

Er man på det vinnende laget så er det også kjedelig, ingenting å skyte på, ingenting å cappe, ZZzz...

 

Så derfor lurer jeg på om BF1 er bedre her...

Lenke til kommentar

Jeg opplevde som oftest at det ene laget dominerte, men fra tid til annen kom jeg inn i en match der det var tight helt til the bitter end.

 

Kanskje dette har endret seg nå som spillet begynner å nærme seg 6 måneder gammelt, og folk har begynt å bli gode. Jeg slutta jo å spille det før vi var kommet oss inn i desember..

Lenke til kommentar

Jeg opplevde som oftest at det ene laget dominerte, men fra tid til annen kom jeg inn i en match der det var tight helt til the bitter end.

 

 

Er slik enda i mai kan jeg fortelle deg. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har vært på lag med folk som er max lvl 20-25 og det andre laget har alle vært over lvl 110 klanmember 24/7 shitbucket 4 life folk. Jeg finner meg en ny server fort da for å si det slik. 

 

For dere som ikke tok shitbucket referanse se denne filmen: 

https://www.youtube.com/watch?v=IR4s4QswGS4

Endret av Mr.Duklain
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva syns dere om Platoons i BF1 så langt da? Jeg syns det er trist at du ikke kan invitere folk til platoonen din som før, håper de legger det til. BTW hvis noen vil joine platoonen min så har jeg så si den samme som jeg hadde på BF4 som heter Norwegian BF1 Players nå. Er bare til å joine er for alle norske Battlefield spillere. Har kun 2 kriterier det er: Vær Norsk og vær vennlig :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...