Jump to content

blackfish13

Medlemmer
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 :)

About blackfish13

  • Birthday 01/06/1998

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  1. Jeg prøvde å laste ned på ny flere ganger uten hell, prøvde også å laste ned en gamlere versjon, det funket heller ikke. Prøvde å finne nettverkskortet i Device Manager men så ikke ut som det lå der. Er I219-V jeg har. Prøvde å laste ned intel sin driver men kom "Drivers for the installed Intel Ethernet network devices were not detected..." Okay takk for det, skal huske på det til neste gang. Ja har 64-bit OS.
  2. Lastet ned begge kun den chipset som funket. Den Lan nekter å starte ikke med "Run as administrator" en gang. Takk for det! Double driver? Edit: Nå prøvde jeg en gamlere versjon av Lan, den funket å åpne men kom samme feil som jeg allerede har lagt med bilde av " cannot install drivers."
  3. Det har seg slik at jeg formaterte pcen med windows 10 på cd. Jeg valgte å ta full reset med total rens av alle diskene. Men når jeg formaterte så kom det opp en feilmelding, var ikke lur nok til og ta bilde av den feilmeldingen. Jeg prøvde og gjøre det igjen før jeg installerte windows i tilfelle det ikke ble fullført, da virket alt fint. Jeg installerte windows og merket at det var flere drivere som manglet spesielt til skjermkortet for var sånn god gammeldags oppløsning på skjermen og alt, tenkte dette er vell muligens normalt og skal jo installere Nvidia Experience uansett så det er null stress. Men når jeg ikke hadde internett med ethernetkabel tilkoblet stusset jeg litt. Fant ikke ut det og resettet pcen igjen (raskere reset, ikke full vipe) denne gangen ble oppløsningen mer normal. Men fremdeles ingen internett. Jeg gikk på kontrollpanelet og troubleshootet og der sto det at nettverksdriverene ikke var installert (se bildet). Jeg fant ikke driverene til hovedkortet mitt på hjemmesiden til Asus (jeg har ASUS ROG STRIX Z370-G Gaming, S1151) men fant det ellers når jeg googlet. Prøvde å installere denne men da fikk jeg bare en feilmelding (se bildet nr. 2) mulig feil drivere? Mulig jeg er elendig på å finne driverene og er litt kokt i hodet etter en lang uke på jobb. Følgte vell også med drivere til hovedkortet på disc men den finner jeg såklart ikke... noen som har noen forslag til hva jeg kan prøve, på forhånd takk!
  4. Klarer ikke å finne noen forsterkere som har 3ohm i impedans... laveste jeg finner er 4ohm. Er dette lavt nok eller bør det absolutt være 3ohm? Eller kanskje det er en Idé og kjøpe en lydplanke med subwoofer for 2-4000? Ser det er mye planker med sub til den prisen. Brukes hovedsakelig til film og litt musikk.
  5. Jeg tenker å kjøpe meg nytt enkelt og billig 5.1 forsterker som erstatning til min Sony forsterker som har klikket helt, lyden dropper og mye rart skjer igronn som er veldig irriterende. Høytallerene er mer enn god nok og har ikke råd til noe nytt anlegg for øyeblikket. Og derfor lurte jeg på om denne forsterkeren passer til mine høytalere. Høytalerene er egentligt standard til forsterkeren. Si ifra om dere trenger mer info eller bilder, ledingene fra høytallerene er faste og di grønne, blå, hvite og røde tilkoblingene. https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/receiver-og-forsterker/HTR2071BK/yamaha-5-1-surroundreceiver-htr-2071-sort
×
×
  • Create New...