Gå til innhold

Tilkalling til avhør


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha vet det var idiotisk, men merk mine ord de pengene kommer tilbake ;)

Vet ikke helt, men tolker denne som om du skal ordne opp selv på en eller annen måte.. Trusler, vold???? Det er enda dummere en at du har betalt 4k til noen som helt åpenbart prøvde å svindle deg, og lykkes!!! Fantastisk.... Hvis du prøver å "ordne opp" selv risikerer du straff i stedet for.

Snakk med dine foreldre, fortell hva som har skjedd og deretter møter du opp på politistasjonen og anmelder det hele.

Du får sikkert litt refs av politiet og foreldre da du strengt tatt ikke har gjort noe ulovlig, det er de som har kjøpt drikke til deg som har gjort noe ulovlig.

Det er ikke noe hokus pokus og anmelde, du møter opp på din lokale stasjon og forteller at du vil anmelde en hendelse hvor du deretter blir tatt med inn til et rom og forklarer hva som har skjedd, hvilken paragraf de blir anmeldt for finner politiet ut av - ikke du. Politiet hjelper deg også med å kreve tilbake pengene på lovlig vis.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg vet jeg er dum, bare la det gå haha. Men fikk dette svaret. Han sendte bilde av en mail som er fake vil jeg tro. Det sto noe sånt som "Under avhøret kom vi frem til en straff på 14 dager ubetinget fengsel, eller så må det betales en kausjon på 35 000kr" husker ikke mer ble bare for oppgitt og spammet han haha. 

 

Som andre har påpekt, straff fastsettes ikke i avhør. Det sitter jurister hos politiet som håndterer denslags.

 

Det som ville stått dersom det var snakk om en bot var "Bot på xx kroner, subsidiært fengsel i xx dager". Ingenting om kausjon. Tror din "venn" har sett for mye på amerikanske tv-serier.

Endret av Vegard#
Lenke til kommentar

Hei! En venn av meg skulle kjøpe noe alkohol for en annen venn. Han sier han fikk tilkalling til avhør fra politiet på først sms så email. Det som stod på sms var: "Vedrørende tilkalles til "Avhøring" 06.Juli om evt. Prikk på vendeplett. Hvis ikke skyldige klarer seg vil vedkommende få prikk. Mvh **** og ***** politidistrikt"     

 

Jeg synes denne virket litt falsk men vet ikke. Emailen virket enda mer falsk, men han vil ikke ta noen sjanser. Så det jeg lurer på er om politiet tilkaller til avhør via SMS og Email? 

trenger svar fortest mulig. Takk!

 

Skulle vel antatt at politier innkaller til avhør og tilkaller til avhøring. :-)

Lenke til kommentar

 "Vedrørende tilkalles til "Avhøring" 06.Juli om evt. Prikk på vendeplett. Hvis ikke skyldige klarer seg vil vedkommende få prikk. Mvh **** og ***** politidistrikt"     

 

 

 

 Han er en innvandrer fra afghanistan

Nå kan det jo hende du selv er innvandrer med begrensede norskkunnskaper, men hvis ikke burde du sett ved aller første øyekast at det første sitatet ikke var skrevet av en nordmann eller en med norskkunnskaper nok til å komme seg gjennom en høyskoleutdanning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...