Jump to content

Maxopp

Medlemmer
 • Content Count

  1511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maxopp last won the day on March 19 2017

Maxopp had the most liked content!

Community Reputation

661 :)

About Maxopp

 • Birthday 05/13/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jesus har aldri eksistert, alt som står i bibelen er svada.(og kopiert fra eldre sagn) Når du dør slutter du å eksistere så enkelt er det.(du har ikke eksistert før du ble født, så hvorfor skal du eksistere etter) Mennesker er et dyr, vi fødes så dør vi og naturen går videre.
 2. Maxopp

  Kondensator feil

  Personlig vill jeg si kortslutting, ser du noen videoer av Louis Rossmann ser du at de fleste feilene er kondensatorer som er kortsluttet. Jeg har ikke noe statistikk, men jeg tror det er svaret.
 3. Alt under 90 grader er ikke noe å bry seg om. Jeg har et 1070 founder om jeg ikke endrer vifte profilen går den opp til 98 grader før den klokker ned, men jeg har endret vifte profilen med MSI afterburner så kortet ikke går over 90 grader når jeg spiller. Siden den er full av støv bør du rengjøre filteret og viftene du har i fronten av Pc'en og så bur du rengjøre rommet dit oftere.
 4. Har du ikke kasko? hvem tar 3000 for skifte? Det er hele prisen for en original BMW frontrute. Jeg betalte 3k for kun ruten uten jobben siden de måtte ha den ut på grunn av skade på A stolpen. Betalte siden frontruten så ut som den hadde hatt 80 grid sandpapir som vindusviskere. (altså damekjørt (fleip for de som ikke skjønner det)). Om du ikke tror meg her er prisen på original BMW frontrute til E46 https://koed.no/no-no/product/51318196157 Kjøper du uoriginal som Riis bilglass eller andre har bør det koste godt under 3k med montering.
 5. Glad det har godt bra med deg, mulig jeg har gjordt det samme når jeg var "ung". Nå når jeg har godt under 50% av livet igjen hadde jeg gitt f og sendt rapport til alle jeg kunne og stilt opp i lokalavisen for å henge ut sjefen.
 6. Jeg finner ikke på noe å gi min mor i gave til jul, hun har fått noen gave sett med kremer og div så hun trenger ikke det og de har økonomi til 4-5 ulandsturer i året. Hva kan man gi til maks 500-? Fattern er ikke så vanskelig det er bare å gi bøker til lesebrettet.
 7. Jeg skulle ønske jeg kunne ha kjøpt en 6 pakk med øl og laget mat hjemme eller tatt meg en tur i naturen som Monsen, men familien krever att jeg stiller opp. Så jeg møter opp og spiser pinnekjøtt som jeg foretrekker men sitter deretter og venter i mange timer på at jeg kan kjøre hjem. Jeg misunner Børge Ousland og Mike Horn som sitter fast i isødet over Svalbard. For meg hadde det vært en god jul. Det er hyggelig og se nieser og nevøer åpne julegaver men ellers er det kun stress.
 8. Ingen. Linux mangel på program, scroll med rullehjul fungerer ikke på noen nettlesere som de bør. Microsoft er full av spyware men fungerer med spill. Apple er mitt neste system siden de andre er dritt.
 9. Maxopp

  Trafikalsk klagemur

  Jeg fatter ikke hvorfor alle skal lage en rundkjøring til noe vanskelig, en rundkjøring er en forkjørsvei. Skal du inn på en forkjørsvei har du vikeplikt, skifter du felt har du vikeplikt. FERDIG.
 10. For det første bruk aldri gamle startkabler uten beskyttelse på biler med elektronikk. (Dvs de fleste biler fra 1980 og nyere) Kjøp kabler med beskyttelse, koble fra samme polen på begge bilene jeg anbefaler + polen først på grunn av mindre fare for kortslutting. Jeg anbefaler heller å kjøpe en starthjelp om det er noe du må gjøre ofte.
 11. I følge spec til Asus støtter ikke hovedkortet ECC minne. 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory https://www.asus.com/no/Motherboards/P8Z68V_PROGEN3/specifications/
 12. http://www.dynabel.no/selvbygg/tilbehor/hoyttalerstoff
×
×
 • Create New...