Jump to content

Illuminatum

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)
 1. Det er jo ikke noe som er en korrekt kontrakt.
 2. Du har vel godkjent kravet når du har huket av for at du er erstatningspliktig?
 3. Huyndai Ioniq er heller ikke med i testen. Noe som er pussig
 4. Det går fint. Om forholdet går skeis har hun jo fått seg en bil til 500.000 gratis
 5. Har selv en IONIQ 2017 og har hatt den fra den var ny i oktober 2016. Kjører stort sett 8 mil om dagen men også brukt på langturer på 50-60 mil hver vei. Helt uproblematisk. Heller ikke registrert kortere rekkevidde enn når den var ny. Nå gått 103000
 6. Kanskje du skal lese det selv? "Kommunen er forpliktet til å finne midlertidig botilbud for dem som ikke klarer det selv." Så lenge du har penger disponibelt så vil det vel kunne hevdes at du har mulighet for å klare det selv?
 7. Helt enig. Informasjonen kunne vært bedre. Selv har jeg kun brukt appene til å registrere ladebrikken min. Jeg bruker samme ladebrikke på alle ladestasjoner og har brukt samme brikke i over fire år.
 8. Ser hva du siterer og det er ikke reelt i denne situasjonen. Vedkommende har ikke bodd i borettslaget før og har således ikke hatt husleierestanser. Styret får heller normalt ikke forelagt finansieringsbevis. Dette er et verktøy for megler
 9. Det er ikke sameie det er snakk om men borettslag. Kjøper overtar en andel i borettslaget. Styret må ha en saklig grunn for å nekte overtakelse. Det at hun ikke har med et finansieringsbevis for et lån hun ikke skal ha er ingen slik saklig begrunnelse.
 10. Kun i forhold til bankens vurdering av lån.
 11. Litt forskjell da TS ikke skal låne penger. Det er IKKE uavklart finansiering i denne settingen.
 12. Du skriver i budet at salgssummen betales med egenkapital. Det kan være en fordel å skrive kontaktinformasjon til bank at megler kan sjekke at kjøpet kan finansieres ved egenkapital. Styret kan ikke nekte kjøper på dette grunnlag. Det er ikke manglende finansieringsbevis. Denne skal betales KONTANT.
 13. Du trenger ikke finansieringsbevis i forhold til fellesgjelden så lenge du kjøper leiligheten med egenkapital. Kjøper skal godkjennes i styret men det skal veldig mye til for at styret kan si nei.
 14. Alle før 2020 er like, men det er noen små forskjeller i farge på noen plastdeler. Jeg har en som er registrert okt 2016 og er kjempefornøyd. Kort ladetid og kostnad på lengre reiser og helt uproblematisk i daglig drift.
×
×
 • Create New...