Gå til innhold

Ifølge rykter er No Man’s Sky utsatt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal jeg spekulere litt skulle jeg gjerne sett at de tok seg et år til med utvikling, for å finne på mere innhold og strømlinjeforme opplevelsen litt. Virker som de har fått på plass kul tech og en del morsomme konsepter, men som en helt ren sandkasse er jeg redd dette blir kjedelig ganske raskt...

Endret av Elgen-Hansi
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva det spillet her blir annet en treig og kjedelig utforsking. Gameplayet på bakken ser utrolig generisk og kjedelig ut.. Jeg spår flopp

 

Helt enig. No Mans Sky kommer til å bli den største floppen på lenge, men etter røyken har lagt seg så vil kanskje folk som plykket opp NMS, plukke opp Elite Dangerous eller Star Citizen :D

Lenke til kommentar

Var også ganske gira på dette spillet, men jo flere videoer jeg ser jo mindre gira blir jeg. Det er også vanskelig å få noe ut av feks videoer fra IGN, hvor det er ganske tydelig at de elsker No Man's Sky, og fyren som viser det frem kan egentlig sa hva som helst til vill jubel fra IGN folka. Det er litt som å se foreldre oppdage dataspill for første gang, og de blir fascinert av det faktum at du kan bevege deg i en virtuell virkelighet. For oss som har spilt i årevis skal det litt mer til for å bli skikkelig interessert. Jeg er gira på utforskingen, men tror det blir kjedelig ganske kjapt.

 

Derfor kommer jeg til å vente en stund etter slipp før jeg eventuelt plukker opp dette. Akkurat nå virker det som et spill for de som aldri blir lei av lange turer i parken, hver eneste dag. De som kan bruke en dag på å gå rundt i byen uten mål og mening.

Lenke til kommentar

Dette er definitivt en tittel jeg ikke skal kjøpe på lansering. Koneptet virket veldig spennende, men jeg er tvilsom til hvordan spillet vil holde seg over tid altså. Har i hvertfall jekket ned forventningene veldig mye siden det ble vist for første gang.

Lenke til kommentar

Jaja. Bedre at de venter hvis det er trøbbel. I motsetning til tydeligvis alle dere andre, så gleder jeg meg til å rolig cruise rundt og sjekke ut ting. Trenger ikke blinkende piler og action hvert 4. sekund. De har forøvrig ikke endret release date på steam enda.

Lenke til kommentar

Jeg blir også sittende litt på gjerde når det gjelder denne tittelen. Spennende konsept, men venter til jeg ser hva brukertilbakemeldingene blir, før jeg hiver meg på. Er det ps4 eksklusivt, eller kommer det pc versjon også? Kommer det til pc blir det vel kjøp etterhvert, perfekt VR spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...