Gå til innhold

Utlendinger som ypper til bråk


Kung1

Anbefalte innlegg

Hei!

Gikk hjem fra byen etter å ha handlet litt klær og div, da vi møter på 2 utlendinger. Han ene snakket engelsk, han andre sa ikke noe i det hele tatt. Jeg blir da stoppet av han ene ved at han tar handa si på brystkassa mi og spør på skittent araberengelsk hvorfor denne nydelige jenten er med noen så stygg som meg. Jeg spør han da hva i helvette sa han, og det var da han ble aggressiv. Begynte å rope ut "fuck you" og skulle sloss. De fortsatte å gå, før han snur seg og sier han kunne kjøpt alt i verden til henne (Nei, tror ikke pengene fra asylmottaket når så langt) og jeg begynner og ler. Så skulle han komme tilbake og sloss mot meg, da holdt kompisen hans han igjen. Har funnet ut sånn ca hvor han bor, og lurte på hva folk syns om det å ta igjen en dag jeg møter han på gata, eventuellt hoppe ut av bil og angripe han? Han kom jo med trusler om at han skulle drepe meg o.l, men vil ha flere sin mening.

 

Takk for svar.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde en lignende episode i går kveld. Hadde vært på butikken og kjøpt en liter San Pellegrino og var på vei til hotellet mitt. Da la jeg øynene på to slubberter utenfor en hamburgerforretning. De var kledd som om de var fra 80-tallet, og den ene hadde en sykkel som jeg tror de begge alternerte på.

 

Da jeg passerte dem, ropte den ene av dem: "Se han da, fått seg en flaske og greier!". Men han sa det på en ironisk måte altså.

 

Etter at jeg hadde gått et stykke, hørte jeg en sykkel som skrenset. Det virket for meg som de ville følge etter meg og ta fra meg flasken. Jeg var helt forberedt på en kamp.

 

Så kom jeg til hotellet og la meg til sengs. Aggresjonen hadde lagt seg. Slik bør situasjoner håndteres, med ignorering og arroganse. Det er det eneste som nytter mot gatebøller. 

 

Edit: Bøllene var norske og jeg vet også hvor de bor (ved hamburgerforretningen?).

Endret av Sandy Koufax
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Slutt nå å være så rasistisk.

 

Han ga jo damen et kompliment ?

Nei? Han var direkte frekk.

 

 

Nå må folk roe seg litt ned, dette er nok bare en missforståelse av det kulturelle slaget så ikke noen vits å hisse seg opp.

 

Han har jo ikke fortalt hva dama hadde på seg når det skjedde, eller om hun har blondt hår for den saks skyld, så det blir litt tynt å skulle gå rett i strupen på denne fyren når vi bare har hørt fra trådstarter.

 

Fant ut at han er med i et "gjeng" som bare er ute på byen og ypper for å få "credz", møtte han på samme plass idag, da var han alene og turte ikke se i øynene mine. Får vel la det ligge for øyeblikket.

 

Og hva er en "gjeng" i dine øyne ? høres ut som du bare finne på ting for å sverte motparten i denne saken uten noe bevis.

 

Husk at dette er framtiden vi skal ha, dette er demokratiets vilje.

Lenke til kommentar

Gjeng

Gjeng, arbeidslag, et visst antall arbeidere som er sammen om et arbeid; flokk, klikk, gruppe av mennesker som holder sammen.

Gjeng. (2009, 14. februar). I Store norske leksikon. Hentet 1. april 2016 fra https://snl.no/gjeng.

En gruppe med asylsøkere som går rundt og finner enten de største, de kjekkeste, eller de rikeste folkene i byen og ypper til bråk for å virke tøff ut.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...