Jump to content

Spoki0

Medlemmer
 • Content Count

  1766
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1432 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Virker som om de byttet retten til å saksøke prosjekter basert på åpen kildekode, hvor de fleste ikke har penger i utgangspunktet, mot at de nå har presedens på at patentene er gyldige.
 2. Ved siden av at du trolig ikke vil akseptere noen bevis uansett, så er det jo fundamentalt umulig å bevise at noe ikke eksisterer... Ikke at jeg er enig med Zuckerberg, og tviler sterkt på at Facebook kan gjøre nevneverdig for å stoppe noe innblanding i noe valg noen steder.
 3. Du vet du har tynt grunnlag når de som krever noen form for bevis for påstandene dine er troll... Men for all del, du kan mene det du vill, mange som mener jorden er flat i disse tider eksempelvis...
 4. Det er nok mye mer relevant ja. For en student i USA hjelper det lite at USA har bra helsevesen, hvis behandlingen som følge av viruset etterlater dem med ett par millioner i gjeld.
 5. Hvor mange av disse 50 har jobbet eller jobber med den tekniske siden av teknologi, fremfor eks. HR I ett teknologiselskap? Må jo være forferdelig deprimerende hvis alle rollemodellene i teknologibransjen ikke faktisk er teknologer.
 6. Er dette inkludert stabile og oppnåelige bonuser, eller bare fastlønn? Hvis Lars bare lister fastlønn, og ikke bonus, mens Sara lister fastlønn+bonus, så kan det fort være en del jevnere. Ikke halve lønnen til tross for 3 ganger så mye utdanning og erfaring.
 7. Helt tullete tittel ja. Innsatsen til Apple er i praksis bare å ikke være vanskelig og forbrukerfiendtlige...
 8. Folk skal få styre landet? Studier viser vel at i USA er det store bedrifter som styrer landet, det har lite til felles med hva folket ønsker. Liker at folk skal ha frihet? USA har for-profit fengsel hvor statene får bøter hvis det ikke fengsles nok folk. De er også ganske glad i å gjøre folk til gjeldsslaver. Korrupsjon og komraderi? Er vel ikke mangel på korrupsjon i USA heller. Stadig vekk toppsjefer fra private selskap havner i høye offentlige stillinger og skal fatte vedtak som gjelder for industrien de kom fra. Komraderi mellom politikerne og industrien er jo tullete sterk ellers... Misliker konsentrasjonsleir? Guantanamo Bay er vel fremdeles i drift i USA. Er vel lite som skiller det fra en konsentrasjonsleir. Hvis det er "gratis arbeidskraft" som er kravet så er det mange fengsel i USA som er innafor. Etnisk rensing? Statistikken på antallet ikke-hvite som er i fengsel i USA tyder vel på en "etnisk rensing - lite" ihvertfall. Rettsvesenet som er uavhengig av Arbeiderpartiet tror jeg de har i USA. Derimot er det jo ramaskrik hver gang det skal utnevnes ny høyesterettsdommer, siden det er så tung politisk innflytelse av partiet som styrer. . Ikke helt svart - hvitt med hvilke verdier vi deler med USA nei...
 9. Venter egentlig bare på at USA sier at Kina har tilgang til systemene via Huawei, fordi USA nå har funnet og utnyttet en sårbarhet som gir dem tilgang. - og dette naturligvis var planlagt av Huawei! Ellers faller jo troverdigheten litt når det avsløres at USA har levert kryptografiske løsninger med bakdør til halve verden. Inkludert, igjen, allierte.
 10. Trenger Frankrike muligens penger fordi store internasjonale selskap ikke betaler nevneverdig med skatt, siden de flytter overskuddet til skatteparadis? Er vel heller bra at noen straffer selskap som svindler forbrukerne og lurer unna skatten de bør betale til samfunnet. Hvis det ikke er noen andre som er villige så er det helt topp at Frankrike gjør det.
 11. Hvor mye kan vi estimere at Facebook tjener på dataene de innhentet på ulovlig vis?
 12. Det blir vel i så fall å slå ned på reklame som ikke kommer fra Google... Da er det jo bare misbruk av nettleseren sin markedsposisjon, og det høres jo veldig Google ut.
 13. Da avventer vi bare alle som skriker om at selskap bare trekker seg ut av Norge. Siden selskap som kjent foretrekker å tjene 0 kr, fremfor å tjene mangfoldige millioner som de må skatte av.
 14. "én av fire (38 prosent)" En av fire er 25%, det er kanskje mer relevant å si to av fem, som er 40% og betydelig nærmere 38%...
×
×
 • Create New...