Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Watford


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Både Memphis og Martial er vel desidert best på venstrekanten(ift høyre, ikke spiss). Martial bør nok også matches forsiktig, så jeg tror at Memphis starter på venstre, og Martial på topp. Synd at Smalling & Januzaj ikke er klare. Smalling er sjefen, og det er på tide å spille Januzaj i form. Backrekka kommer til å bli gelt løk, som vanilg makan til bingo. Fremover er det vel rimelig bankers?

 

Herrera - Schneiderlin

Lingard - Mata - Memphis

Martial

 

Fosu-Mensah, Rashford og en eller annen debutant inn fra benken

Lenke til kommentar

Carrick er heller ikke med i troppen (skadet?) så det er spennende å se hva som blir backrekka nå. Ettersom Darmian er tilbake er det mulig han tar venstrebacken og at Varela får fortsette på høyre. Er hvertfall ganske sikker på at Rojo er nødt til å starte som stopper for å ta ut Deeney.

 

Varela - Blind - Rojo - Darmian

Herrera - Schneiderlein

Lingard - Mata - Memphis

Martial

Eventuelt:
 

Darmian - Blind - Rojo - Fosu-Mensah

Herrera - Schneiderlein

Lingard - Mata - Memphis

Martial

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Det blir nok, som du skriver, Blind og Rojo i midtforsvatet. Ikke mange som stiller med to venstrebeinte stoppere :p

 

Syntes hvertfall at Varela bør få fortsette på høyrebacken. Så kan Darmian eller Fosu-Mensah spille venstteback. Om vi bare hadde hatt et stopperalternativ, så kunne Blind spilt venstreback.

Lenke til kommentar

Blir tåpelig å ta ut spillere som nå har hatt gode kamper bare fordi andre er tilbake i fra skade. Greit at noe rotering må til med tett kampprogram, men både Varela og Rashford burde helt fint klare denne kampen også. Martial kan heller få seg en omgang og være 100% klar til helgens kamp. Om noen bør hviles så har vel Mata hatt mange kamper på rad nå, men hvem skal da gå inn i den posisjonen?

Lenke til kommentar

Vi har ikke midtbanespillere tilgjengelig og Januzaj/Pereira er ute, så Mata er egentlig nødt til å spille i 4-2-3-1 formasjonen, Van Gaal sa jo at Memphis ikke skal spille i tierrollen etter Spurs-kampen i august. Mata er jo i knallform, involvert i 13 av 17 scoringer i februar, så jeg håper han spiller. Skal Mata hviles så må vi nesten endre formasjon på grunn av skadene, f.eks. 4-4-2 med Martial og Rash på topp sammen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...