Gå til innhold

Har en svært god sosial applikasjons ide og trenger å få kontakt med apputviklere!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er student på Universitetet i Bergen, og har funnet på en god ide til en sosial media applikasjon. Dessverre kjenner jeg ikke så mange apputviklere og/eller informatikkstudenter fordi jeg selv studerer petroleumsteknologi. Derfor håpet jeg å komme i kontakt med noen erfarne og/eller dyktige apputviklere/informatikkstudenter, som kunne tenke seg å jobbe på dette prosjektet med meg. Så for meg 3-4 stykker i tillegg til meg. 

Man må ikke komme fra Bergens området. Jeg har bodd i Oslo tidligere og har familie der, så Oslo er et like godt, om ikke bedre utgangspunkt å basere denne lille startup-en fra.

 

Appen skal utvikles for iOS og Android, eller muligens bare PC (nettleser) hvis kun det er mulig. Dette kommer selvfølgelig an på kompetansen til de som jeg kommer i kontakt med.

 

Kom hit fordi jeg håpet noen kunne dytte meg i riktig retning. Hvis det også er noen som leser dette og føler de vil være med på team-et og bidra så bare send en melding.

Hvis det er noen som også vet om et spesifikt forum for dette her i Norge hvor man kan komme i kontakt med dyktige folk så er det supert!

 

Takk for alle svar! :)

 

PS! Jeg har allerede gjort en del forarbeid (design documents etc.), så neste steg er å få sammen et lite team og lage en prototype, og etter det muligens "incorporate" og sikre rettigheter og skaffe finansiering. Men det viktigste nå i begynnelsen er bare å få begynt på arbeidet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...