Jump to content

lesles

Medlemmer
 • Content Count

  885
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4140 profile views
 1. Hmm, da skal jeg sjekke det. Du nevner at dekkene blir harde over tid - Hvor mye kan lufttrykk ha betydning her? Kan høy lufttrykk (f.eks. psi 40-45) på dekke medføre til at dekkene blir harde og gi samme effekt?
 2. Hei, Jeg kjører en SAAB 9-3 med piggfrie vinterdekk (type goodyear ultragrip ice) i størrelse 205/55R16. Dekkene har mønsterdybde på 6mm. Med andre ord: langt over minstekravet på 3mm og lite brukt. I går kjørte jeg til en parkeringsplass ved et senter for å trekke kølapp og endte opp med å sitte fast i snøen. Det var veldig lite med snø og alle andre biler kjørte lett inn og ut, MEN hos meg rullet hjulene uten at at jeg fikk meg fremover (bitte litt oppover bakke). Jeg kjørte litt lengre ned i parkeringsplassen for å prøve å rygge opp og ut av parkeringsplassen, men det funket heller ikke - hjulene bare rullet uten at jeg fikk meg ut. Endte opp med å ringe FALCK'n. Vurderer nå å kjøpe nye vinterdekk, men først ønsker jeg å finne ut hvor problemet ligger. Noen som har erfaring med dette eller vet hva det kan skyldes?
 3. Svar på ditt første spørsmål: Nei, i hvert fall ikke hos denne arbeidsgiveren, da jeg allerede har en konkurransedyktig lønn og får vesentlig lønnsøkning hvert år uten forhandling. Svar på ditt andre spørsmål: Jeg er veldig obs på å ikke ta emner som krever oppmøte, innebærer mye presentasjoner, osv. Noen ganger kan man ikke slippe unna det, men det har som oftest gått greit. Jeg jobber ellers ikke så mye emner bortsett fra det jeg absolutt må (dvs. obligatoriske innleveringer), og innenfor økonomi og administrasjon er det få emner med obligatorisk innleveringer (etter min erfaring). Jeg har f.eks. min siste eksamen i et emne i desember og per nå vet jeg ingenting om emnet bortsett fra at det heter "Revisjon". Med andre ord, jeg har ikke jobbet noe som helst med emnet enda. Jeg begynner å strukturere og lese til eksamen en uke før det avlegges.
 4. Jeg forstår hva du sier, men derfor er systemet slik at vi "eldre" havner i en annen kvote enn de yngre.
 5. Jeg er 26 år og det er ikke for moroskyld - jeg jobber med compliance og dette får jeg bruk for.
 6. Godt du spurte - det bør jeg kanskje ha spesifisert. Slik foregikk/foregår mitt studieløp: 1) Bachelor i økonomi og adminisrasjon (3 år) 180p. 2) Master i økonomi og administrasjon - Finans (2 år) 120p. 3) Master i økonomi og administrasjon - Revisjon (1 år) 60p. tom. desember 2020 4) Master i rettsvitenskap (5 år) 300p fom. januar 2021.
 7. Som sagt - jeg liker å lære. Jeg er verken i timene eller er typisk "student". Jeg tar kun eksamener. Det går fint og jeg får mesteringsfølelse ut av det.
 8. Jeg fullførte en mastergrad i økonomi og administrasjon (finans), fullfører til desember en mastergrad i regnskap og revisjon, og begynner på en masterstudie i rettsvitenskap i januar. I fulltidsjobb hele veien. Gjør ikke nødvendigvis dette for å bytte karriere, men mer av interesse.
 9. Hvordan er Samsung Note 20 Ultra i hånden? blir den ikke for stor eller det kun vanesak?
 10. Takk for hjelpen, da var binding, stav og sko kjøpt
 11. Hei, Jeg har kjøpt Madshus redline intellgrip felleski (https://www.xxl.no/madshus-redline-carbon-classic-intelligrip-move-ready-18-19-felleski/p/1154152_1_style), og ønsker hjelp til å finne binding, stav og sko som passer de overnevnte skiene til en rimelig pris (cirka 2500kr maks?) Kan nevne at jeg er nybegynner. Setter pris på all hjelp!
 12. Hei, Noen som har søkt og kommet inn på bachelor i informatikk - informasjonsbehandling (NTNU) nettbasert? Evt. er det noen som har erfaring fra følgende studie? Årets poenggrense var på 59 (53,3 ifjor) https://www.ntnu.no/studier/itbainfo
×
×
 • Create New...