Jump to content

Konsul

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kommer fortsatt resultater inn. 50% av svarene kom i dag. Jeg poster nok iløpet av uken Jeg kan oppsummere kort. Mange kunne tenke seg å kjøpe på nett (70%), men gjør ikke det i dag (91% handler bare fysisk). Jo eldre man er jo mer er man villig til å betale for å handle på nett. Kvinner er mer betalingsvillige enn menn. Det er stor variasjon på hvor ofte nordmenn handler og det er ca jevnt utover fra 1 gang i uka til hver dag. Man handler for ca 1500 kr i snitt i uken, uavhengig av hvor ofte man handler. Tanken min er å starte en bedrift myntet mot levering av mat på nett også bruke disse resultatene til å lage en bra løsning.
 2. 52 % av de som har svart er kvinner. Dårlig gutta, nå må vi ta oss sammen
 3. Haha, gratulerer! Jeg burde kanskje ha laget litt bedre aldersgrupper
 4. Jeg er en grunder som prøver å gjøre en spørreundersøkelse for å vurdere markedet på kjøp av matvarer på nett. Har kommet mange aktører og nå kommer snart coop på markedet. Tror det er mange spennende oppstartsmuligheter innenfor delingsøkonomi og on-demand kulturen!
 5. Nei, faktisk veldig likt! Jeg kan poste mer detaljert når alle har fått svare, slik at de ikke blir påvirket
 6. Har fått en del morsomme svar i kommentar feltene. Hittil kunne 92% tenke seg å kjøpe fra matvarer fra mobil app. Jeg er spent på om meningene om pris holder seg slik de er nå.
 7. Har fått en del morsomme svar i kommentar feltene. Hittil kunne 91% tenke seg å kjøpe fra matvarer fra mobil app. Jeg er spent på om meningene om pris holder seg slik de er nå.
 8. Hei, har laget denne spørreundersøkelsen for å finne ut mer om hva folk synes om å handle mat på nett. Setter pris på alle svar! http://goo.gl/forms/IJRHr0XLla
 9. Hei, Jeg håper dette er riktig sted å poste. Jeg er i ferd med å gjøre en spørreundersøkelse ifm med en oppstartsbedrift. Setter pris på alle svar jeg får. http://goo.gl/forms/IJRHr0XLla Kort så går den ut på å kartlegge interesse og demografi for salg av varer på nett. Jeg gir gjerne ut resultatene hvis jeg får nok svar. På forhånd takk!
 10. Jeg jobber i samme bransje. Startlønn innenfor BI ligger på 500.000 gitt at du har mastergrad. Hvis du har 5 års erfaring så burde du få en lønn på mellom 550.000 og 700.000 NOK avhengig av forhold! Send meg en pm hvis du lurer på noe mer eller ønsker å vurdere stilling der jeg jobber.
×
×
 • Create New...