Gå til innhold

Bayern München - Arsenal, onsdag 04.november 20:45


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Champions League - Gruppespillskamp 4
____________________________________________________________________________________________________________________________
Allianz Arena, München.
04.11 Kl: 20:45
Viasat Fotball/BT Sport Europe
Dommer: Gianluca Rocchi (Italia)
 
post-228041-0-91361900-1446496955_thumb.pngpost-228041-0-53264100-1446496951_thumb.png
 
Den fjerde gruppespillskampen og det andre møte mellom Bayern og Arsenal kommer til å bli en enormt viktig kamp for Arsenal. Bayern bør helst vinne eller spille uavgjort for å ha kontroll på gruppen og førsteplassen. Arsenal vant 2-0 hjemme mot Bayern, i en kamp Arsenal var mye bedre enn Bayern som trilte ball, men skapte lite. Arsenal bør helst ha med seg ett poeng fra München da det er usannsynlig at de går videre med 9 poeng. Vinner Arsenal har de kontroll over gruppen om de vinner sine to siste kamper. 
 
Bayern München: 
Etter det som kan sies som et skuffende tap mot Arsenal har de spilt 3 kamper i Bundesliga og den tyske cupen. Med seier i cupen og 4-0 seier over Köln i ligaen og et skuffende 0-0 resultat mot Eintracht Frankfurt nå sist på lørdag. 
 
Har siden forrige møte fått tilbake Coman, Robben og Badstuber fra skader, men mangler fortsatt Götze, Ribéry Bernat og Rode. Det blir da et dilemma for Pep om de skal kjøre på med sin 3-4-3 formasjon eller endre til den mer tradisjonelle 4-3-3 med Lahm på høyreback. Douglas Costa, som var Bayern sin beste spiller mot Arsenal, kommer nok til å sitte på benken med Robben fra start. 
 
Lagoppstilling:
 
 
Neuer
Lahm, Martínez, Boateng, Alaba
Alonso, Thiago, 
Coman
Müller, Lewandowski, Douglas Costa
Arsenal: 
Har siden 2-0 seieren mot Bayern vunnet begge ligakampene komfortabelt mot Everton(2-1) og Swansea 3-0 borte. Til tross for de gode prestasjonene i ligaen røyk de på et 3-0 tap mot Sheffield Wednesday i ligacupen, men skader til engelskmennene Walcott og Oxlade-Chamberlain har ført til rokeringer og utfordringer for Wenger.
 
Som sagt er Walcott og Oxlade-Chamberlain ute, men de er ikke de eneste. Arteta, Ramsey, Wilshere, Welbeck og Rosický er også ute, og benken kommer til å være veldig tynn. Med en god kamp fra Campbell på lørdag kan man forvente at han starter igjen og eneste mulige endringen er Mertesacker ut for Gabriel. 
 
Wenger opplyste på pressekonferansen på tirsdag at Bellerín er ute med lyskeskade. Debuchy forventes å ta plassen hans. 
 
Forventet lagoppstilling:

Čech 

Debuchy, Mertesacker, Gabriel, Monreal 

Le Coq, Cazorla

Campbell, Özil, Sánchez

Giroud

____________________________________________________________________________________________________________________________
 
Streams: 

 

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi trenger faktisk Walcott mer enn Bellerìn i denne kampen. Han burde startet for deretter å bli byttet ut med Giroud. Det viser seg gang på gang at Giroud er best når han får komme innpå senere i matchen.

 

Så har vi Campbell som må kalles et svakt ledd. Veldig egoistisk og lite kreativ. Debuchy kan heller ikke måle seg offensivt med Bellerìn men får håpe han tar det igjen defensivt.

 

Mesut og Alexis må virkelig gjøre noe magisk ikveld om vi skal klare seier.

Lenke til kommentar

Debuchy og Mertesacker mot Bayern. Lol... Vi kommer til å slite.

 

Mertesacker spilte første oppgjøret som endte 2-0 til oss.

 

Kos og Per fungerer bra fordi Per sitter tilbake og holder linja mens Kos tar initiativ til å få igang angrep. Han er den mer offensive typen. Gabriel er for passiv og redd til å ta på seg den rollen. Dermed må Per inn i rollen til Kos, og det er da det går det til helvette.

 

Gabriel har vært allright de siste kampene, men ikke en fullgod erstatning til Kos dessverre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...