Gå til innhold

Kamptråd - CSKA Moskva vs Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Lingard fra start, herlig! Så får også Mata litt hvile til kampen mot City. Eter kampen mot Everton, har jeg stor tro på at vi tar tre poeng i Moskva. Edit. Men Valencia fra start... Litt mer skeptisk til det, men greit at også Darmian er frisk og rask til helgen. Har blitt endel kamper på han i det siste, med landskamper for Italia.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Deilig oppstilling i dag også. Håpet egentlig at Herrera skulle spares til helga, men han må da vel tåle tre kamper på en uke i ny og ne? 

 

Som vanlig er alt annet enn tre poeng uakseptabelt. Vi er et bedre lag enn CSKA og det burde virkelig skinne gjennom ute på banen. 

Lenke til kommentar

Yess, "endelig" kom jeg Latias i forkjøpet...  :xmas: Spent på om lagoppstillingen betyr at vi starter Carrick mot City. Synes kanskje ikke han har vært like god denne sesongen som i fjor. Selv om problemet mot Arsenal i like stor grad var at Rooney startet som 10er/AM (i stedet for Herrera), og at kombinasjonen Carrick og Schweinsteiger kanskje ikke fungerer like bra som Sch/Sch eller Carrick/Schneiderlin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...