Gå til innhold

Jürgen Klopp | Liverpool-manager


Gjest Slettet-w7DZlO15

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har vel blitt omtalt som en slags treenighet mellom Watzke (CEO), Zorc (DoF), og Klopp. De samarbeidet tett når det gjaldt hva slags spillere og spillertyper som skulle kjøpes inn, så det er vel litt usikkert hvem gjorde nøyaktig hva. Men på et generelt basis, så var det vel Klopp som hovedsaklig fremmet hva som kunne endres på i stallen, så kom han vel enten med spesifikke spillere han ønsket, eller spillertyper. Zorc har vel hovedansvaret for speiderteamet og finner og foreslår potensielle talenter. Han har generelt litt mer ansvar for manager-oppgaver som ikke går ut på trening/taktikk og typiske trener-oppgaver. Watzke er øverste mann og tar for seg prisforhandlinger, lønnstruktur og alt som hører med det å styre en fotballklubb. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Vil ta godt over ett år før Klopp får til noe med Liverpool, det skal være sikkert. Stor forskjell i nivå på spillerene han hadde i Dortmund vs Liverpool.

Han hadde absolutt ingen av dem. Han skaffet dem, i samarbeid med DoF'en og CEO'en til Dortmund.

 

 

Er dette sant betyr det vel bare at det vil ta enda lenger tid før ting potensielt kan klikke for han i Liverpool. Man ser jo hvor mye dødkjøtt LVG har kvitta seg med.

Lenke til kommentar

Blir spennende å se hvilken taktikk Klopp bringer med. Mannskapet til Liverpool er ikke akkurat egnet til Gegen-pressing, i alle fall så ikke Coutinho, Benteke, tildels Sturridge og Firmino. Kommer nok til å kjøre en løpssterk midtbane i Can(Hendersonnår han er tilbake) - Milner. Lallana er den som passer best inn i rollen i 10er rollen med tanke på Gegen-pressingen, men det spørs jo hvordan han setter opp laget med Sturridge og Benteke. Bør uansett være slutt på den tåpelige 3-mannsrekka i forsvar. Sakho er jo krise når han spilles ute til venstre.  

 

Ville hatt moderate forventninger til det første året i alle fall, til han får satt sitt preg på troppen. Uansett veldig kult at han kommer til Premier League. 

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar

Sakho er jo krise når han spilles ute til venstre.

 

Jeg har sett at du skriver dette flere ganger. Skjønner ikke hva du baserer det på. Jeg syns han stort sett har gjort en meget solid jobb der ute. Statistikken (ikke at det er alt) viser akkurat det samme kamp etter kamp. Du må gjerne utdype.

Lenke til kommentar

Han er alt for treig til å spille i en formasjon med 3 midtstoppere. Hans største styrke er nettopp styrke og hodedueller. Ved å da spille så langt ute på venstresiden, mister han det han er best på og ser ofte klumsete ut da han både ikke er den beste til å posisjonere seg og er heller ikke rask nok til å holde følge med oppspillspunktet som trekker ut mot rommet bak Moreno. Han har heller ikke en god nok pasningsfot eller fotballintelligens  til å spille i en ballspillende midtstopperrolle. 

 

Sakho er mye bedre i tospann, eller i en formasjon med 4 i forsvar. Han og Varane på landslaget utfyller hverandre perfekt.

 

E: Liten leif

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...