Gå til innhold

"Europa vil bli nedrent" - Gadaffi (!)


Anbefalte innlegg

Dette er vel slikt som våre media aldri vil fortelle deg. Men det var jo slående presist det han sa, eller hva mener dere?

"Now listen you, people of NATO.

You’re bombing a wall which stood in the way of African migration to Europe, and in the way of Al Qaeda terrorists. This wall was Libya. You‘re breaking it. "

""There are millions of blacks who could come to the Mediterranean to cross to France and Italy, and Libya plays a role in security in the Mediterranean," he told the France 24 television station."

http://www.radixjournal.com/blog/2015/9/5/gaddafis-revenge

 

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var jo et av de siste halmstråene han klamret seg til, å forsøke "skremme" med Al Qaeda og "millioner" av mennesker.

 

Men det ville ikke vært gratis å få Gadaffi å hindre båtflyktninger å ta seg fra Libya. Italia skulle betale 1,5 milliarder i året, mens av EU forlangte Gadaffi formidable 40 milliarder kroner i året. Med andre ord minner det mer om pengeutpressing.

 

http://www.dagbladet.no/2010/08/31/nyheter/utenriks/innvandring/libya/13190773/

  • Liker 4
Lenke til kommentar

... å forsøke "skremme" med Al Qaeda og "millioner" av mennesker.

 

 

 

Skremmeren ja. Vart vi skremt no? Det har jo vist seg at vi godt kunne blitt mye mer skremt enn vi ble. At Gadaffi hadde vedlig god peiling på hva som ville komme hvis islamistene fikk slippe til. I Februar i år var det ei italiensk avis som fikk litt innsyn i islamistenes tankebaner.

 

"17. februar 2015 offentliggjorde den italienske avisa Il Messaggero det avisa kalte jihadistenes plan.Planen gikk ut på at Den islamske staten ville drive 500.000 flyktninger over Middelhavet som et «psykologisk våpen» mot Europa. Artikkelen bygde på avlytting av IS-kommunikasjon som var gjennomført av den italienske sikkerhetstjenesten. At dette ikke var tomme trusler, har Europa fått lære til gagns."

 

http://steigan.no/2015/08/27/is-truet-med-a-oversvomme-europa-med-500-000-flyktninger/

Endret av UglaSukk
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Veldig interessant, men nå velger jo vesten selv å ta inn disse flyktningene - helt frivillig.

 

Personlig mener jeg at midtøsten bør få lov til å hamle opp med seg selv og sine problemer helt uten innblanding fra vesten. Skjønner ikke hva vi har å gjøre der nede når det ikke er av nytte. Man må la det gå sin gang til de selv finner en løsning.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

For å bruke Hans Roslings egne ord: skal man forstå verden så slutt å lytt til (mainstream) media.

 

Det ligger nok av materiale på blant annet Youtube for de som ønsker å forstå hvorfor det som skjer i Midtøsten nå skjer. Dette har røtter tilbake til lenge før mange av oss ble født. Akkurat som man egentlig må kjenne 100 år med russisk historie for å forstå Krim-konflikten.

 

Destabiliseringen av Afghanistan, Irak, Syria og Libya er en del av et storpolitisk spill som Vesten står bak. Dette er ikke engang en hemmelighet. At vi nå har vært i Irak i over 12 år fordi verdens desidert beste etterretning var helt sikre på at der var det masseødeleggelsesvåpen, det er et faktum.

 

Verden er i grunn som den alltid har vært. De rike og mektige rævkjører de vanlige, mens folket manipuleres på sedvanlig vis. Der erklæres at nå skal 8000 ekstra tas imot over tre år, nå skal vi gjøre noe bra. Et godhetsksppløp vi ikke har sett på mange tiår. Det er ikke ofte man - med kjempegod samvittighet - kan få kvittet seg med søpla i kjellerboden. Det er nå det gjelder å være god, for om noen uker er det ikke pop. Massesuggesjon avtar. Til og med Bono slutter å snakke om det. Og nåde deg om du forteller at minst dobbelt så mange som 8000 dør av sult hver eneste dag. Kanskjje vi heller burde.... -Hvordan våger du å ødelegge stemningen med ekkel statistikk?! Man kan gjøre to ting på en gang! Se bare på Petter Stordalen. Han hjelper flyktninger OG tjener masse penger på det samtidig. Fullt mulig å ha to tanker i hodet samtidig altså.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

IS er nå på nippet til å erobre kontrollen over en sentral motorvei i Syria. Klarer de det vil det kunne bety flere millioner nye flyktninger.

 

"...the majority of the 17 million Syrians still in the country live in government-controlled areas now threatened by Isis. These people are terrified of Isis occupying their cities, towns and villages because of its reputation for mass executions, ritual mutilation and rape against those not obedient to its extreme variant of Sunni Islam."

 

http://www.independent.co.uk/voices/comment/isis-are-threatening-to-capture-a-vital-highway-in-syria--the-loss-of-which-could-push-millions-of-refugees-out-of-governmentheld-areas-10488379.html

Lenke til kommentar

IS er absolutt ikke på nippet til å erobre M5. Tre mil er en enorm distanse i det området. Det der er en (relativt sett) ikke-sak.

 

Edit: Etter at de tok Qaryatayn 6. august har de tatt én landsby til; Huwwarin. I følge Independent er det to, men den andre er så liten at den ikke er med på de fleste kart.

Endret av Sheasy
Lenke til kommentar

Det er ikke bare en overdrivelse. IS har omtrent ikke kjangs til å vinne i Syria, enda mindre verden. Men, jeg ser du går for muslimer=farlige, ikke IS' faktiske fremvekst.

 

Nei alle muslimer er slettes ikke farlige. Jeg har muslimske venner og de er flotte folk :)  .  Problemet er at det kommer minst like mange trøbbelmakere og potensielle ekstremister (folk som er i en svak posisjon og faller for IS rekruttering)  over grensa vår som det kommer snille og greie folk . Igjen gjør litt research på problemene de har i sverige.

Endret av boundishh
Lenke til kommentar

Veldig interessant, men nå velger jo vesten selv å ta inn disse flyktningene - helt frivillig.

 

Personlig mener jeg at midtøsten bør få lov til å hamle opp med seg selv og sine problemer helt uten innblanding fra vesten. Skjønner ikke hva vi har å gjøre der nede når det ikke er av nytte. Man må la det gå sin gang til de selv finner en løsning.

 

Skal de være helt uten innblanding fra vesten, så betyr det også at vi må trekke ut mange vestlige styrker og legge ned militærbaser. Og helst avslutte all våpenhandel. Og sikkert slutte å kjøpe olje derfa, for det ser ut til å ha mye å gjøre med motivasjonen for å blande seg inn.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

"Colonel Gaddafi warned Tony Blair of Islamist attacks on Europe, phone conversations reveal."


 


Telegraph


 


Gadaffi advarer mot at jihadistene vil skape flyktningkrise og mengder med båtflyktninger. Og at jihadistene slik med tiden vil ta Europa.


"They [jihadists] want to control the Mediterranean and then they will attack Europe."


 


Crispin Blunt MP sier :


 


"The evidence that the Committee has taken so far in this inquiry suggests that western policy makers were rather less perceptive than Gaddafi about the risks of intervention for both the Libyan people and the western interests."


 


Mildt sagt.


 


Kan også sies slik :


 


"A generation of failed politicians has trapped the west in a tawdry nightmare."

Endret av UglaSukk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...