Jump to content

coffeee

Medlemmer
 • Content Count

  1911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

coffeee last won the day on August 12 2019

coffeee had the most liked content!

Community Reputation

1805 :)

Recent Profile Visitors

4539 profile views
 1. "Ønsker avstand" betyr at følelsene hennes for deg har forsvunnet, og hun er på leting etter noe annet. Så kommer hun til å hoppe over så fort den nye er på plass. Gud vet hvor mye tid som har gått tapt på at folk har holdt ut i dårlige forhold som aldri blir noe bedre. I det øyeblikket ei jente ønsker avstand, pause, space, tid for seg selv, trenger å "tenke", eller noe i samme gate, så er forholdet over.
 2. 50-tallet? Det er da helt vanlig i muslimske land. Det er ikke alle som ønsker seg norsk kultur, som uansett har så lav fødselsrate at den forsvinner av seg selv om noen tiår. For de aller fleste vil det av flere årsaker være mest praktisk at kvinnen gjør det meste hjemme, og således er det en naturlig innordning.
 3. Det høres ikke ut som du er mottakelig for gode råd, men at du trenger å lære "the hard way". Det vil formodentlig skje når denne fyren hun nå ligger med dumper henne når han går lei etter en måneds tid, og hun trenger en skulder å gråte på. Da kommer hun krypende for validering og oppmerksomhet, og forsvinner like raskt igjen når det neste eventyret dukker opp. Det overrasker imidlertid litt at du ikke engang vil forsøke å fremstå med et snev av selvrespekt og integritet.
 4. Det er greit å reagere, men kun fordi humoren er svært begredelig. Hvis du reagerer fordi du opplever det som ufint eller krenkende, bør du helt klart gå i deg selv. I henhold til denne logikken kan man eksempelvis heller ikke spøke med vanlig influensa, som tar livet av langt flere. Diaré, som dreper flere tusen barn hver dag, vil også være helt uhørt å vitse om.
 5. Når noen er usikre på deg så betyr det alltid at du ikke er bra nok, eller at det er noen andre de heller vil sjekke om de kan få først. At hun vil møtes og snakke betyr dessverre fint lite, annet enn at du i hennes øyne passer best som en venn. Det hun må føle for deg er intens seksuell tiltrekning, ikke vennskapelighet. Nå sier jeg ikke dette for å være slem, men du befinner deg ganske enkelt i en følelsesmessig tåke akkurat nå, og trenger å høre sannheten med klare og tydelige ord. Ellers vil du tolke alt som blir sagt på en måte som gjør at du vil fortsette å kaste bort tid på å leve i håpet. At du ikke har interesse for andre damer akkurat nå er helt naturlig. Du må avvenne deg denne jenta og det tar noen uker. Det betyr absolutt ingen kontakt eller stalking.
 6. Hun vil ikke ha deg. Nå har hun møtt noen andre hun liker bedre, og selv om det er vanskelig må du kutte kontakten fullt og helt med både henne og alle i familien hennes. Du må innse at et forhold aldri blir bra igjen, å bli sammen med en eks er alltid en veldig kortvarig greie du aldri bør gjøre. Tenk på alle menneskene som finnes der ute, og så har du et irrasjonelt oppheng på denne ene? Det hjelper ikke om du ser "ok" ut når du oppfører deg slik. Du er alt for emosjonell og needy. Få fokuset ditt over på andre og langt, langt viktigere ting i livet, som hobbyer, trening, karriere, leve ut drømmer og så videre.
 7. Det er da selvforklarende. Det blir som om en tilsynelatende frisk 30-åring dør av hjertestans. Da har det ligget er svakhet latent. Ellers hadde ikke hjertet stanset.
 8. Nei det gjør det ikke, for hvis en tilsynelatende normalt frisk og rask 35-åring dør av vanlig influensa, så har vedkommende hatt en eller annen iboende svakhet ved systemet sitt som har ligget latent, og da har han ikke vært så frisk og rask som man først antok.
 9. Jeg bruker de ordene jeg ønsker å bruke, og mener er dekkende for budskapet mitt. Det drikkes melk i alle andre land også. Dette er ikke noe unikt vi holder på med her i Norge. Dersom man lukter sur melk så bør man ganske enkelt vaske seg langt oftere.
 10. Eksempelvis folk med samme helsetilstand som den yngre legen som nettopp døde av coronaviruset.
 11. Normale folk er veldig langt unna å dø av vanlig influensa.
 12. Hvor får du slike tåpeligheter fra, egentlig?
 13. I et slikt tilfelle hadde vel de mest oppegående og reale av demokratene også stemt for uskyldig. Men ja, mye minner om kommunisme her, fengsling av meningsmotstandere virker nærmest å være en forutsetning for dens eksistens.
 14. Kina sender vel fraktfritt hit, dvs de sponses med store pengesummer av oss Vestlige land. Denne avtalen er jo også under sterkt press, og det er bare et tidsspørsmål før den også forsvinner.
×
×
 • Create New...