Jump to content

coffeee

Medlemmer
 • Content Count

  1935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

coffeee last won the day on August 12 2019

coffeee had the most liked content!

Community Reputation

1829 :)

Recent Profile Visitors

4799 profile views
 1. Undervurderer de hvor viktig merkevaren "Radioresepsjonen" er? Vi får se.
 2. De får nok i hvert fall det nå. Har ikke vært veldig mye på sykehus, men sist jeg var der i forbindelse med å besøke et familiemedlem som gikk over flere uker var det vel bare å spasere rundt omtrent som man ville, både på dagtid og kveldstid.
 3. Ansatte på sykhus. Det gjelder nødlagre med smittevernutstyr.
 4. Går rykter om innbrudd i diverse nødlagre rundt i landet, aner ikke om det er sant men det kommer fra relativt sikre kilder.
 5. Norge er det landet i verden med det aller høyeste sykefraværet. Tror du det er fordi folk som meg sitter på kontoret selv om vi er forkjøla, eller tror du det er fordi folk har en veldig lav terskel for å stjele fra arbeidsgiveren sin (aka være hjemme når du egentlig kunne jobbet)?
 6. Så denne holdningen er hvorfor Norge har et av verdens høyeste sykefravær. Er det ikke direkte flaut å være mann og ringe sjefen for å si at man er for spak til å gå på jobb? Jeg har aldri gjort det. Null sykefravær. Hvem har vel ikke litt forkjølelsessymptomer i disse tider.
 7. Er det avklart om man blir immun etter å ha hatt viruset? Hvis det er tilfelle, så har jo endelig alle de av oss med hero syndrome en sjanse til å leve ut fantasien.
 8. Fastrenta som tilbys nå er vesentlig lavere enn den flytende, så hvordan får du det til å stemme med at det kommer en økning?
 9. Norge kjøpte vel inn noen hundre ekstra respiratorer ifbm svineinfluensaen for 10 år siden, men totalt sett er det bare litt over 1000 stk her i landet? Høres ikke akkurat veldig mye ut hvis 10% av smittede trenger pustehjelp, spør du meg.
 10. Det med morfin er vel standard prosedyre når man er på dødsleiet med dårlige prognoser. Opplevde det senest i sommer med en i familien som lå i sykehussenga 14 dager med svakt hjerte, og beskjed om at han mest sannsynlig ikke ville greie seg. Sobril og morfin får du omtrent når du ønsker det, i slike tilfeller.
 11. Jeg skjønner ikke hva er det man skal få overstått? Kan ikke tysk.
 12. Hun forteller at sykehusene må velge hvem som skal intuberes og reddes. Det skjer etter strenge kriterier som alder og sykdomshistorie. De yngste får hjelp først. Det er ikke respiratorer til alle, sier hun.
 13. Det hun mener er nok at de først og fremst vil redde bankene. Mener du staten skal redde alle selskaper som driver innen reiseliv og turisme? For slik det er ut akkurat nå, er i praksis alle i den sektoren konkurs innen kort tid, inkludert Norwegian. De færreste der kan holde det gående særlig lenge uten å tjene penger.
 14. Der har du problemet. Du gir ikke komplimenter til damer du ikke har møtt.
 15. Selvsagt ville aldri staten ha reddet Norwegian, antakelig hadde minst halvparten av Stortinget blitt lykkelige om hele selskapet gikk konk. Uansett blir det interessant å se på ettervirkningene for flyindustrien. Dersom coronaepidemien fortsetter med økt omfang frem mot sommeren slik alt tyder på nå, vil mange kunder kanskje aldri gå tilbake til samme fly-vaner som tidligere?
×
×
 • Create New...