Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg liker at jentene tisser på meg


VoS

Anbefalte innlegg

Hallo. For meg handler seksualitet og sex ikke bare om den tradisjonelle tekniske penetreringen, men også om følelsene man legger bak de fysiske handlingene. Personlig elsker jeg at jentene tisser meg i ansiktet. (jeg er en gutt) Egentlig til alle døgnets tider, men selvfølgelig gjerne i intime sammenkomster. Nå er det sikkert en del som tenker at dette er en fetisj og at jeg er syk i hodet fordi jeg presenterer uortodokst og utradisjonelt tankegods. Til det kan jeg svare at jeg egentlig ikke er interessert i den kjemiske konsistensen som utgjør urin, men det er handlingen bak som teller. Jeg mener at ekte kjærlighet fordrer at man deler alt - hvorfor ikke tissingen også? Hvorfor skal det stues bort? Hvorfor skal det være skamfullt og en privatsak? Hvorfor ikke dele det?

 

Jeg er ikke interessert i konsistensen - men jeg vil at jentene ikke skal ha noe problem med å tisse på meg i stedet for ned i toalettet hvis de har lyst. For meg er det den ultimate kjærlighetserklæring å bryte de tradisjonelle tabuene og dele alt. Ved å tisse meg i ansiktet bryter dere både tabuet og åpner dere samtidig 100% for meg. Jeg tenner ikke på konsistensen tiss, men jeg tenner på at jentene våger å dele denne siden ved meg og tisse på meg fordi da deler vi absolutt alt. Det handler altså mer om rammene bak handlingen, det psykologiske bak handlingen og ikke den tekniske konsistensen.

 

mvh

 

PS : Jeg mener også at det å bytte på penetreringsjobben i et forhold er ekstra krydder i sekslivet. Hvorfor ikke levere annenhver gang? La jenta kjøre gutten med strapon annenhver gang for likestillingens skyld. Bare fantasien setter grenser. Jeg er 100% seriøs.

 

Mvh.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hva et par gjør sammen på soverommet er helt normalt uansett hva det er så lenge begge to har lyst og holder det privat. Det er ikke rart eller feil ts, kjør på gjør hva du vil ingen bryr seg. 

 

Folk som har noe dem skulle sagt på det kan skrive ned kommentaren sin på en lapp, brette den sammen, putte den i lomma, ta på seg fjellskoene og gå og henge seg i skogen. 

Endret av Henrik2k
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Så det er selve handlingen du tenner på? Hva med..hm, say du er sammen med ei som pleier å tisse deg i ansiktet. Du skal ut på business-reise og hun legger ved et norgesglass med tiss i kofferten din som du kan skvette på deg selv av og til når du savner henne. Litt sånn som når soldater har med "frekke bilder" av kjerringa når de reiser ut. Vil dette ha noe effekt? Eller vil det ikke være interessant i det hele tatt?

 

La jenta kjøre gutten med strapon annenhver gang for likestillingens skyld. 

Det er et ganske vridd bilde på hva likestilling går utpå. Det der er noe en vaskeekte rødtopp-feminist kunne sagt. 

Lenke til kommentar

Så lenge begge parter av et forhold er med på handlingene, er det bare bra å utforske fetisher.

 

Dette forøvrig, får jeg inntrykk av at er en av de mer normale fetishene. Ellers så gjelder akkurat det samme som med alt annet; det som er normalt og interessant for deg, kan være totalt uinteressant for andre. Derfor vil du få kommentarer som "Du er syk!" osv, men det betyr ingenting.

 

Forøvrig kan man ikke kalles syk for å ha fetisher som er ganske standard, da må du dra det mange hakk opp.

 

 

Kos deg!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes dette var en fornuftig og velskrevet førstepost. Tissing og slikt har til nå ikke vært min foretrukne kopp te (aldri prøvd), men jeg er veldig for dette med åpenhet, trygghet, sårbarhet og kjærlighetserklæringer gjennom intimitet. Det er bra saker.

Angående penetrering annenhver gang som et steg mot likestilling er jeg ikke helt overbevist, jeg mener at selv om menn og kvinner skal ha like rettigheter så er vi ikke like, dette er et ganske åpenbart faktum i min bok. At gutta er utstyrt med penis og jentene ikke er det (noe Freud for øvrig mener gjør at jenter fra en viss alder for evig er misunnelig på gutta), gjør at sexen blir preget deretter. Penis og vagina utgjør et finfint puslespill som funker bra, mener jeg. Men jeg er helt for at man varierer og prøver ut nye ting, gutta har potensielt mye å hente på å introdusere sine egne kroppsåpninger på soverommet. Så strap-on og slikt er grønt lys, bare å kjøre på. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...