Gå til innhold

2015 FA Community Shield, Arsenal-Chelsea, 02.08 kl 16:00


Anbefalte innlegg

2015 FA Community Shield

 

Arsenal-FC-icon.png chelsea.img.png

 

 

Wembley Stadium, London.

02.08 Kl 16:00

TV2Sport Premium/BT Sport

Dommer: Anthony Taylor

 

 

Fotballsesongen sparkes endelig i gang med et toppoppgjør i Community Shield mellom årets FA Cup vinnere Arsenal og ligamestre Chelsea! Dette er den 93 utgaven av Community Shield, der inntekter i form av billettsalg og matchprogramsalg går til veldedighet. Arsenal er regjerende mestre og har vunnet ved 13 forskjellige anledninger og har deltatt 20 ganger. Chelsea har vunnet turneringen 4 ganger, sist i 2009 og har deltatt 10 ganger. Arsenal og Chelsea har møtt hverandre én gang før i 2005 hvor Chelsea vant 2-1.

 


 

 

Arsenal: 

Arsenal har brukt pre season på å forsterke keeperplasssen, og har kjøpt Chelsea-legende og en av tidenes beste Premier League-keepere  Petr Čech. Med 333 kamper for Chelsea i alle turneringer vil dette være et spesielt møte både for Chelsea fans og for Petr Čech, men han blir nok møtt med applaus fra Chelsea-fans som pleier å være flinke til å hedre tidligere spillere. Petr Čech er det eneste sommerkjøpet Arsenal har gjort så langt, for uten et par unggutter derav Jeff Reine-Adelaide muligens vil være involvert. 

 

Arsenal har brukt pre season godt og har imponert med 4-0 seier over Signapore XI, 3-1 over Everton, 6-0 over Lyon og 1-0 over Wolfsburg. Arsenal-troppen er nesten fulltallige, men kommer til å mangle deres beste spiller i Alexis Sánchez som ikke er match fit enda. Welbeck og Rosický er begge skadet.  

 

Forventet XI:

Čech

Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Gibbs

Le Coq-Cazorla

Walcott-Özil-Ramsey

Giroud

Benk: Ospina, Bellerín, Gabriel, Monreal, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain og Akpom. 

 

 

Chelsea:

Chelsea har pdd. ikke gjort noen nye spillerkjøpt foruten å hente Falcao på lån fra Monaco. Filipe Luís har blitt solgt, og Mourinho har sagt at Chelsea skal kjøpe en ny venstreback som backup for Azplicueta. Ellers har Victor Moses og Bertrand Traoré returnert fra lån og vil muligens bli værende i klubben. Chelsea har brukt hele sin pre season i USA med varierende resultater og spill. Med 2-4 tap mot New York Red Bulls, straffeseire mot PSG og Barcelona har Chelsea spilt mot god motstand og det eneste som vil bekymre Mourinho er antall mål som er sluppet inn. 

 

Både Gary Cahill og Diego Costa er småskadet, men i følge Mourinho er begge tilgjengelige. 

 

Forventet XI:

 

Courtois

Ivanović-Terry-Cahill-Azpilicueta

Fábregas-Matić

Willian-Oscar-Hazard

Costa

 

Benk: Begović, Chalobah, Zouma, Ramires, Mikel, Cuadrado, Falcao, Rémy

 

 

 

 


 

 

Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det sier jeg ikke, bare sier at vi har minimal med mulighet til å slå Chelsea eller i det hele tatt putte på de. Mourinho kjører en taktikk som nøytraliserer oss fullstendig. I fjor hadde vi vel ikke et eneste skudd på mål på Emirates? Mulig det var sesongen før der.

 

Uansett, skulle vi være så heldige å slå Chelsea så må søndagens kamp være en ypperlig mulighet. De har hatt kortere preseason og er vel ikke tilbake i London enda

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...