Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tenker å grille meg en grændis i dag. Gassgrill, alufolie, indirekte varme. Har ikke pizzastein. Noe annet jeg trenger å tenke på? Med 21 grader ute orker jeg ikke varme opp kjøkkenet enda mer ved å ha på stekeovnen …

Skrevet

Man griller ikke en grandis..det blir bare steinhard papp med svidd smak.

En gassgrill med indirekte varme er svært lite forskjellig fra en elektrisk stekeovn når det kommer til funksjon. Ser ingen grunn til at det skulle være noe vanskelig å få et godt resultat av å bruke en grill til å steke pizza fremfor å bruke en vanlig stekeovn.
Skrevet

Grillspyd er jo alltids en slager. Mariner et par, tre typer kjøtt og tre på spyd sammen med noe grønnsaker av noe slag.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...