Gå til innhold

Tråden for 34" Ultrawide 3440x1440 skjermer


Anbefalte innlegg

Windoge skrev (På 20.11.2022 den 11.06):

Dette med viftestøy var verre på den første utgaven (M0B101) enn den senere utgaven (M0B102). I slike tilfeller vil det være kjekt å kunne oppgradere firmware selv.

 

Liten oppdatering om viftestøyen på min (101); Tok en telefon til Dells kundestøtte, de var enige at det ikke skulle være slik, og det endte i ny skjerm på vei!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
5 hours ago, rulleguru said:

Ønsker å henge meg på her selv om det er et gammelt innlegg :D

Har lenge vært på utkikk etter ny skjerm (Gått fra en LG 27GL850), og siklet veldig på AW34 og andre oled-varianter siden jeg er bortskjemt med oled i konsollspill. 

Problemet mitt er at jeg bruker skjermen 8 timer til programmering, og kanskje 1-2 timer til spill, i tillegg ønsket jeg flere pixler både i bredden og i høyden (to vinduer i bredden).

Var litt redd for at denne skjermen ble for kjip til spill, siden sortnivået og backlight bleed på den gamle skjermen var så elendig, og 38GN950 er jo faktisk fra samme året (dog en veldig dyrere skjerm på det tidspunktet).

Jeg ble helt sinnsykt overrasket, sortnivået oppleves som mye bedre en den forrige, og jeg klarer virkelig ikke fremprovosere noe backlight bleed. Mulig jeg har vært ekstremt heldig i panel-lotteriet, men den ser helt fantastisk ut til å være IPS.

En oled/VA ville selvfølgelig gitt meg et enda bedre sortnivå, men dette var over all forventning. Det perfekte kompromiss for jobb og spill for meg.

Godt å høre! Det er virkelig en super skjerm til både gaming og hjemmekontor. :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Igniites skrev (3 timer siden):

Dere som har kjøpt AW3423DW via Dell, har dere lykkes i bruk av kampanjekoder? Får bare feilmelding selv.. Skulle gjerne kommet i kontakt med Dell support, men ingen chat eller e-post å finne. Sitter med skjermen i handlekurv men hadde gjort seg med litt avslag i prisen.😅

Prøvd andre nettlesere enn den vanlige du bruker?

Har opplevd på andre ting at noe ikke funker i en, så funker det i en annen.

Lenke til kommentar

Så dumt, men fikk du den i kveld til slutt? Har dårlige erfaringer med Postnord jeg også. Jeg fikk min via Schenker som ikke er så optimalt det heller. Stod jeg skulle få den på mandag, men da fikk jeg mail om å velge dato for utkjøring hvor det tidligst kunne velges tirsdag. Så da ble det å kjøre til terminalen og hente den selv. Orket ikke vente en dag til når jeg hele helgen hadde gledet meg til mandag 😅

Endret av Olsenhower
Lenke til kommentar

Men wow for en fabelaktig skjerm. Det gir flere nye dimensjoner til alt 😮

Prøvde noen runder i MW2 i går kveld og den var bare stunning. Og alt fløt som kniv i varmt smør. første jeg la merke til var at siden alle bevegelser fløt så godt uansett hastighet så ble jeg nesten litt svimmel de første minuttene men venner meg fort til det. Sier jo litt om hvor dårlige skjermer jeg har hatt før dette 

Hvordan har dere andre stilt inn skjermen for forskjellige bruksområder? For skrivebordsarbeid bruker jeg forløpig preset standard.

PS.
Eneste jeg har å utsette på den er at jeg skulle ønske høydejusteringen gikk 5-10cm høyere. Med min Acer 38" 21:9 har jeg vært litt bortskjemt med bedre høydejustering så den blir litt lav for meg på foten.
Men jeg har en gassarm jeg skal få montert opp og da er det fixed.

At den har noe mindre størrelse og lavere vertikal oppløsning enn min forrige har jeg ikke merket noe til. Annet enn at skrift eks. som her faktisk er mer tydelig enn før.

Ellers greit å vite:image.png.0a3fe5028bc9cdfaaed0859897c9d337.png
 

Endret av Theo343 (takk for meg)
  • Liker 2
Lenke til kommentar

For surfing etc. har jeg på sdr, creator og DCI-P3, har og justert ned brightness til 52 og contrast til 66, så det er relativt mørkt, men behagelig. I spill bruker jeg  HDR 1000 og rpg-setting. Spiller God of War, har ikke prøvd andre spill ennå, så kanskje HDR 400 true black er bedre i noen. Står ofte og bare glor i spillet på svartnivåene og kontrastene. Har hatt ips de siste 10 årene, så det er en voldsom forbedring.  Har Win11 og kan ha god HDR på i skrivebordsarbeid også, men har som sagt valgt å ha den i sdr da jeg synes det er mer behagelig for øynene.

Endret av Olsenhower
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Windoge skrev (13 minutter siden):

Litt rar viftekurv på Alienware sin QD-OLED. Av og til varierer viften fra svak, sterk, svak sterk. Gjerne i forbindelse med automatisk vedlikehold. 

Har ikke lagt merke til viftstøy på min, er din skjerm også MOB102? Men når det er sagt, så suser PCen min en del i spill, og når jeg sitter ved skrivebordet bruker jeg så å si alltid lukket headset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...