Jump to content

Igniites

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Har Komplett lagt ut kort flere ganger i uken tidligere? Den ene timen jeg ikke satt ved datamaskinen ble kortene lagt ut..
 2. Hei! Noen som vet om denne har 120hz panel? https://prisguiden.no/produkt/samsung-qe50q80t-463435 Har forstått det sånn at i USA er det bare 55 og oppover som har 120, er det tilfellet her også?
 3. Kjøpte en Samsung Q8DN for et par dager siden og har lagt merke til en ting som irriterer meg veldig (Er ellers storfornøyd) Virker som baklyset flimrer til tider. Legger spesielt merke til det når jeg ser fotball eller på Apple TV sin screensaver. Har lagt ved en videosnutt av problemet, det er ikke like gale som på videoen men er merkbart med det blotte øyet også. https://v.redd.it/ecps5nn7nrx31/DASH_1080?source=fallback Noen som har erfaringer med dette? Strømsparing og spillmodus er avslått. Er såpass irriterende at jeg vurderer å benytte angreretten dersom dette ikke er noe som kan gjøres noe med.
 4. Er SAMSUNG QE65Q8DN fortsatt en god TV sammenlignet med 2019-modellene og ville denne vært et godt kjøp som demovare til 15k? Eller er det lurest å vente til BF for så å se hvilke 2019-modeller som kommer i den prisklassen?
 5. 65" ja. Har tenkt en del og funnet ut at jeg kan øke budsjettet mitt til rundt 15-16k til Black Friday, kommer vel noe bra i min prisklasse da?
 6. Takk for utdypende svar, dette hjalp veldig. Hos Elkjøp i nærheten av meg kan jeg få en Sony XF9005 (utstillingsmodell) til 11k, leste testen til Lydogbilde og dette virker jo egentlig som TV-en jeg er ute etter. Ville du sagt at det er en god nok TV til å øke budsjettet litt?
 7. Hei! Jeg er på jakt etter å bytte ut mitt nåværende TV som jeg overhodet ikke er fornøyd med, det er snakk om et https://www.elkjop.n...led-tv-lt-50e73 kjøpt for 5 år siden. Jeg ønsker en 65" 4k TV, den skal brukes sammen med en Apple TV 4k. Bruksområder i prioritert rekkefølge: Fotball TV-serier/Film Vanlig TV Maks pris: 10k Noen med god peiling på TV som har innspill til meg?
 8. Hei! Jeg er på jakt etter å bytte ut mitt nåværende TV som jeg overhodet ikke er fornøyd med, det er snakk om et https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/LT50E73/jvc-50-led-tv-lt-50e73 kjøpt for 5 år siden. Jeg ønsker en 65" 4k TV, den skal brukes sammen med en Apple TV 4k. Bruksområder i prioritert rekkefølge: Fotball TV-serier/Film Vanlig TV Maks pris: 10k Noen med god peiling på TV som har innspill til meg?
×
×
 • Create New...