Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har ofte lurt litt på om jeg er den eneste, eller om det finnes mange slike som meg.

 

Det begynte når jeg nettopp hadde fyllt 18 år. Jeg gikk på byen som jeg hadde gjort hver helg siden jeg fyllte 18, og tenkte som i dag som alle de andre gangene "Denne gangen SKAL det bli noe på deg" mens jeg så ned på lille storemann som responderte på forespørselen bare med tanken. 

 

Før jeg går videre må jeg bare skrive at det føles veldig rart å skrive dette, men jeg har ikke en bedre eller mer passende beskrivelse. 

 

Jeg kledde meg opp slik jeg pleier, skjorte, dress og en "classy" sleik. Jeg pleide å gjøre dette for å skape ett lite "Klasseskille" mellom meg og de andre. Å være en rose blandt hestehovene, jokeren i kortstokken osv. osv.

 

Kvelden var slik som alle de andre før den. Jeg danset med diverse, klinte med ett lite utvalg av diverse, snakket med enda mindre utvalg av diverse, og når klokken tikket 03:30 så var omtrent kvelden over og jeg var veldig klar for sengen. 

Det jeg ikke visste var at kvelden herfra skulle ta en uant vending av dimensjoner, samt forme den personen jeg er i dag.

Utenfor kebabsjappe 143 tenkte jeg at ett siste skudd i blinde måtte være innenfor.

Jeg ser mot inngangsdøren og ser en herlighet av en dame. 

Hun er ganske lav, men for en oppkledning. 

Den viser alle hennes feminine former, den bredeste delen av henne, det var hoftene, den smaleste var enten midjen eller skuldrene, og brystene hennes kunne man så vidt se forbi kroppen hennes om man virkelig prøvde. 

Det var ett, bokstavelig talt lite problem med dette. Det stod en mann, som sikkert var mellom 25-30 år gammel. Han var kortvokst. Bokstavelig talt like liten som henne, og skulle prøve å overbevise henne om at å ta en taxi hjem med han, det var en god idë. 

Dette syns ikke jeg noe om, og snill som jeg er, braser jeg mellom disse to. Full som jeg er presser jeg vekk denne andre mannen som responderer med å si "Hei du!",  "Det går bra.." og  "Bare gå du..". Jeg hører alt hva han sier, men cirka 30cm over han klarer jeg ikke å ta det serriøst. Jeg introduserer meg selv for henne, ser henne i øynene og spør hva det er hun har planer om videre.

Mannen lusker seg nå vekk som en sulten kyote.

 

Damen er tydelig imponert over hvordan jeg håndterte denne situasjonen. Selv om hun ikke sier det så kan jeg se det i blikket hennes. Jeg foreslår at jeg kan ta følge med henne til taxi-køen slik at hun kommer seg hjem. Hun tenker at dette er en god ide, men hun tar meg i hånden min og leder meg vekk fra sentrum og taxi-køen.

 

Klokken tikker 04:00.

 

Når vi går videre sier jeg ingenting om at dette er feil vei. Hun tar meg med videre, mens hun snakker om mannen hennes som sitter hjemme etter julebord. Vi snakker om alt og ingenting.

Jeg er en god løgner, og for hver eneste ting hun sier, lyger jeg til henne og forteller om episoder hvor jeg kan relatere.

 

Før dette blir kjedelig så tar hun tak i meg og begynner å kysse meg, og cirka 2 minutter senere har jeg buksen nede. Hun begynner å suge meg og gjør seg ferdig før vi går videre til en benk. Det som skjer på benken er egentlig rivende likegyldig.

 

Det som er fantastisk er at jeg, etter at alt er ferdig, sitter igjen med 2 tusenlapper, 2 nummer (Hvorav ett er et telefonnummer) og ett fantastisk stort glis.

 

Det trengs vel ærlig talt ikke nevnes at dette gjentok seg, og frem til den dag idag har jeg tjent presis 169 000 kroner på denne virksomheten med flere enn bare denne kvinnen. Jeg er 21 år.

 

Spørsmålet da blir, er det andre som gjør dette, eller er det bare meg?

 

Damen var 41 år btw.

 

Mvh 21gig

 


Anonymous poster hash: 4d9e8...206



Anonymous poster hash: 4d9e8...206
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...