Jump to content

PerAndre123

Medlemmer
 • Content Count

  664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PerAndre123 last won the day on January 8 2016

PerAndre123 had the most liked content!

Community Reputation

308 :)
 1. Vi klaget til entreprenør pga. dårlig fall på baderomsgulv og sluken ikke er helt riktig plassert i dusjen. Entreprenør kom og så på problemet, og erkjennet at dette var alt for dårlig, men pga. vi klaget for sent ville dette ikke bli dekket, og referte til bustadoppføringslova peragraf 30, første ledd at forbrukeren mister retten til å gjøre en mangel gjeldene dersom det ikke er reklmart «innan rimeleg tid etter at gorbrukaren oppdata eller burde ha oppdaga mangelen». Boligen ble tatt over 2017. Saken er at eier av bolig, bodde alene i leiligheten frem til 2019 da samboer flyttet inn. Samboer påpekte det dårlige fallet, noe eier av bolig ikke hadde bemerket så veldig og trodde vannet skulle bli liggende litt i dusjområdet etter dusj. Kan og være lengde på dusjen til ny samboer som er lengre enn eierens som gjør at det var da lettere å legge merke til. Så spørsmålet er, er det for sent å klage nå som entreprenør sier, da dette var en feil eier selv ikke var klar over var en feil? Om man dusjer kort og ikke har vann over hele gulvet er vell ikke fall i gulv noe alle og en hver legger merke til? Takker på forhånd for alle innspill og hjelp i saken.
 2. Står ingenting i appen, og innstillingene ser riktige ut...
 3. Tenkte å teste ut Revolut. Lastet ned app, registrerte meg og satte inn 100 NOK så jeg fikk bestilt meg VISA-kortet. Skulle teste kortet i dag så gikk på COOP OBS og skulle betale for en brus. Men da fikk jeg opp: AVVIST UGYLDIG TJENESTE FOR BRUKERSTED Noen som har dette kortet? Trodde det skulle virke alle plasser som tok VISA?
 4. Har samme symptomene her... Jeg TROR det er notification om App som er aggresiv/drainer batteriet, og i det jeg åpner mobilen er appen lukket/stengt ned og notification derfor borte.
 5. EMUI funker good den - Men du kan jo og bare hive inn en annen launcher...
 6. Yes, slått på, og lagt klokka bak på midten av mobilen.
 7. Prøver å lade Galaxy Watch med mobilen/reverse charging, men den vil ikke lade... Noen andre som har prøvd med galaxy watch?
 8. Blææ. får kun hvite ja... det var meget meget skuff ass.
 9. Akkurat samme problem her. Får bare hvit skjerm etter bankid verifiseringen.
 10. Jeg bruker den nye, men jeg måtte melde meg på BETA-programmet får å få den... https://play.google.com/apps/testing/no.apps.dnbnor Får oppdateringer til den daglig nå, og virker forsåvidt ganske bra selv om det enda mangler mye funksjoner på den...
 11. Rolig nå, var ett enkelt spørsmål. Er godt inni både Android og Google.
 12. Tenkte på den norske jeg... Hva er det som er heftig og nytt da som er så spennende for de med peiling?
×
×
 • Create New...