Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Antoine Bèchamp og Louis Pasteur


Harald1

Anbefalte innlegg

Hvorfor er Antoine Bèchamp (1816-1908), fransk professor i medisinsk kjemi, ukjent, mens alle har hørt om Louis Pasteur (1822-1895)?

Tilfeldig, neppe. Noen snakket sammen for 160 år siden og bestemte at førstnevnte skulle ties i hjel og sistnevnte omtales positivt. Louis Pasteur var finansiert av Illuminatis Paris-Rothschild, jødiske Le baron Gustave Samuel James de Rothschild (1829-1911). Dette var sønn av bror nr 5 i dynastiet, James Mayer de Rothschild (1792–1868), se hovedartikkelen:

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/

Temaet mellom de to franske lærde var, hva er årsak til sykdom? Ble folk syke pga mangel på vitaminer og mineraler (Bèchamp) eller ble de syke pga mangel på vaksiner (Pasteur)?

Antoine Bèchamp, ekspert på mikroorganismer, hevdet at ved tilgang på vitaminer og mineraler ville mikroorganismene arbeide for oss. Ble det for lite vitaminer og mineraler og dermed ubalanse ville kroppens svekkede celler bli angrepet av mikroorganismene.

Antoine Bèchamp påviste at friske celler hadde mellom 60 og 100 millivolt elektrisk spenning i cellevegg-membranen. Virus og bakterier slapp ikke gjennom det elektriske gjerdet og inn i cellene. En kreftcelle, derimot, hadde en spenning i membranen på forsvarsløse 20 millivolt og fritt frem for de samme mikroorganismene. Potensielt skadelige mikroorganismer er i kroppen hele tiden, vitaminer og mineraler holder de i sjakk, som et myggnett eller strømgjerde rundt de friske cellene. Når vi dør, råtner kroppen opp, den vil bli spist av mikrober som har vært der hele tiden. Myggnettet er borte og det er fritt frem.

pH vil si surhetsgrad. Ved tilgang på vitaminer og mineraler, og ikke inntak av syre, vil organene i kroppen få en flott pH over 7,000 og bli såvidt basisk lik blodets pH (7,365). Folk vil med den optimale pH 7,365 i organene ikke bli syke fordi alle milliarder av celler er beskyttet med et strømgjerde i membranen rundt. Mineraler er et populæruttrykk for positive ioner av lettmetaller (Na +, Ca++, Mg++). Strøm ledes av metaller, jo mer metall, desto større strømstyrke i membranen. Candidasopp, basis for mange kreftformer, vil ikke klare å leve i basisk område, dvs i en kropp med nok mineraler. I Norge er det magnesium det er størst mangel på.

Hadde farmasiindustrien tjent penger hvis folk ikke lenger kom og besøkte deres apoteker fordi de var friske? Nei.


Ville apotekene fått flere eller færre kunder med sunn livsstil? Færre.

En katastrofe for farmasiindustrien? Ja.

Kommunalt drikkevann er som regel surt fordi det er overflatevann (regnvann) med lavere pH (5,000 til 6,500) enn blodet (7,365). Fordi det er uten mineraler. Tidligere drakk folk sunt, basisk vann fra egen brønn på gården, vann som hadde ligget lenge i grunnen og derfor inneholdt de verdifulle mineraler som gir pH over 7,365.

Mineralrikt vann = basisk = basic = grunnleggende = sunt

Brus har pH mellom 2,850 – 3,500 dvs 10 000 ganger surere enn blodet, pH-skalaen er logaritmisk.

Fra pH 3,365 til 4,365 er x 10
Fra pH 4,365 til 5,365 er x 10
Fra pH 5,365 til 6,365 er x 10
Fra pH 6,365 til 7,365 er x 10

Fra pH brus opp til pH blod er det 10 x 10 x 10 x 10 = 10 000


10 000 ganger surere. Nyrene arbeider på høygir.

Velg bort sukkerdrikkene.

Brus, løgnaktig kalt «mineralvann», er en etsende, sur væske som forbereder for invasjon av candidasopp. Hvis kroppen klarer å kapsle inn candidasopp før den rekker å spre seg, kalles svulsten godartet.

Sukker smaker søtt, men går umiddelbart over til syre allerede i munnhulen. Sukker etser hull i kroppens hardeste stoff, emaljen i tennene. Kroppen lager slim i halsen for beskyttelse av halsvevet mot etsing fra syren fra sukkeret (pH 3).

Kaffe (pH 4) er 5 000 ganger surere enn blodet. En syrebombe. Drikker sure kjerringer mye kaffe? Sure menn? Sannsynligvis. Det finnes sunn kaffe med gunstig pH (pH 7) i helsekostbutikken.


Øl (pH 4,5), også en syrebombe, 1 000 ganger surere enn blodet.

Statens Næringsmiddeltilsyn heter ikke det lenger, nå kaller de seg for «Mattilsynet». Istedenfor å kreve pH-merking på alle drikkevarer, slik at folk kunne bli klar over problematikken, valgte supperådet heller å skifte navn, til Mattilsynet, ikke til Mat- og DRIKKEtilsynet. En kjapp navneendring og vips, der var de farlige sukkerdrikker, tilførsel av ren syre som Red Bull, Cola og Solo, flytende gift, utenfor MATtilsynets mandat.

Mat- og drikkeindustrien produserer derfor en jevn strøm av kunder til farmasiindustrien. Supermarkedet produserer apotekkunder. Vi har derfor ikke bare Illuminati-ideologi (kristendom, sosialisme og humanisme) i hodet, resten av kroppen vår er også fylt opp med søppel. Vi er vandrende søppeldynger.

Louis Pasteur hadde en løsning for å holde folk «friske»: Vaksiner og antibiotika. Hvem pusher vaksinesprøyter? Farmasiindustrien, også kalt legemiddelindustrien, Gift og Død AS.

Louis Pasteur: Sprøyt og medikamentèr deg frisk uten nødvendigvis å ha en sunn og bærekraftig livsstil. Det må gå galt og det går galt.

Tallet er 7,365 – vårt blods pH, den ideelle surhetsgrad. Lett å huske, 7 dager i uken, 365 dager i året. Går blodets pH under 7,200 dør vi. Hvis en blodåre skulle sprekke og lekke inn sur væske fra et organ eller muskel i blodet vil vi få «blodforgiftning», dvs tilførsel av syre til blodet. Har noen hørt om blodets optimale pH: 7,365. Få eller ingen. Hvorfor? Noen vil at vi ikke skal vite.

Endret av Harald1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Dette er rent, motbevist, usunt, sprøyt som fortsatt mange år senere gjør svindlere rike og godtroende folk syke. Gå tilbake til nyhetsspeilet hvor det er viktigere at ting høres trolige ut enn at det har blitt faktasjekket.

Endret av Djn
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Hei! Dette er rent, motbevist, usunt, sprøyt som fortsatt mange år senere gjør svindlere rike og godtroende folk syke. Gå tilbake til nyhetsspeilet hvor det er viktigere at ting høres trolige ut enn at det har blitt faktasjekket.

Tar mann, ikke ball, ingen fakta, ingenting, helt tomt, like tomt som inne i hodet.

Lenke til kommentar

 

PN er kun kritisk til de kritiske, har alltid vært det. Hun er ikke kritisk til verdens sterkeste industri, legemiddelindustrien. PN er ikke betenkt over at denne industrien selger vaksiner som de selv produserer.

 

Bukken passer havresekken. PN er ikke kritisk til legemiddelindustrien, fordi hun som lege representerer den. Så enkelt. Leger skriver ut resepter hele tiden og bruker et stetoskop for å høre på lungene og hjertet, du verden, det ser ut som et torturredskap fra middelalderen. Hun er heller ikke kritisk til næringsmiddelindustrien, som produserer kunder til legemiddelindustrien. Knoll og Tott.

 

Folk blir syke av sukker. Sukkerdrikker skulle vært gebyrbelagt. All drittmat- og drikke skulle vært gebyrbelagt, slik at sunn, økologisk mat var billigst.

 

Dette ville PN aldri støtte. Legene ville aldri hatt stand på et kjøpesenter og reklamert for sunn mat. Folk ville blitt friskere. Legemiddelindustriens apoteker ville gått ned i omsetning.

 

Folk blir syke av vaksiner, mange blir syke. De blir kunder i industrien som nettopp PN representerer.

Endret av Harald1
Lenke til kommentar

Hadde du byttet ut PN med Jørgen Skavlan kunne jeg vært enig. Du tilskriver henne en del holdninger jeg ikke kjenner igjen.

 

Helt enig ang. drittmat. Det er svært mye som tyder på at dette er et gigantisk problem, men ting er i endring. Mange av produsentene merker nedgang i salget og jobber med å tilby sunnere mat. Dette er forbrukermakt i praksis. Sukker er er bombe som gjør mye skade og da tar jeg ikke med eddiksyreproblemtatikken som du fokuserer mye på, men andre fysiologiske virkninger. Det er fort å se skogen for bare trær. Har du satt deg inn i Dunning–Kruger effekten ?

Lenke til kommentar

Nei, ikke ennå, men næringsmiddelindustrien har størst makt i USA, hvor det stakkars gjennommanipulerte folket spiser det de får tilbud i reklamen om å spise og blir ødelagt fysisk og psykisk. Vis meg noe sted av alt det PN gyter ut som arresterer det jeg skrev over. Takk.

 

Litt humor, hør George Carlins legendariske standup, Fat People:

 

 

Sukker (pH 3) går umiddelbart over til syre allerede i munnhulen (etser tennenes emalje) og skadene fortsetter nedover i systemet, kun candidasoppen liker syren og kroppen kapsler hele tiden inn klumper med candidasopp. Hvis soppen ikke slipper unna kalles svulstene godartet kreft. Kreft er ukontrollert vekst av candidasopp.

Endret av Harald1
Lenke til kommentar

av nysgjerrighet så lurer jeg på hvordan sukker går over til å bli surt?

Jeg er helt enig i at sukker-industrien tjenester gryn på folks ren uvitenhet. Men det er ikke noen stor hemmelighet at blodet har en optimal pH på 7,4 +- 0,04. Av det generelle intrykket jeg har fått så blir ikke folk syreforgiftet, men de får heller Diabetes, Hjerte- og karsykdommer, blir overvektige, grunnet det store sukkerinnholdet.

Sitron kan ha så lav pH som 2, eple rundt 3, Lime 2, appelsin 3,5 osv. Her spiser vi også store mengder. Ja, kanskje ikke like mye som vi heller i oss brus, men noen spiser allikevel mer frukt enn hva de drikker brus.

Jeg tror nok det er sukkeret i seg selv som er det meget ugunstige. Sukkeret påvirket utskillelse av hormoner, eks. Insulin som videre stimulerer og aktiverer flere anabolske prosesser, eks. produksjon av fett og kolesterol. I tillegg til at kroppen kan utvikle en lavere sensitivitet mot Insulin og man kan da utvikle Diabetes.


Når det kommer til vaksiner, så skal vi være meget lykkelige over dette. Vaksiner fungerer, og har nærmest utryddet en rekke sykdommer som har tatt millioner av menneskelig, og som fortsatt ville truet helsa vår om vi ikke hadde fått vaksiner og gjort oss resistente.

http://aattp.org/this-magnificent-comic-strip-lays-waste-to-the-anti-vaxxer-movement-so-completely-it-may-never-recover/

Lenke til kommentar

Akkurat, du er lykkelig. Vaksiner går ut på å injisere en rekke stoffer vi ikke skal ha i kroppen inn i kroppen. Disse kommer ikke ut igjen. Dritten blir værende der. Kroppen kjemper i mot disse fremmedpartiklene, til vår død. Resultatet blir for mange irritasjon, manglende konsentrasjon, sykdom og tidlig død. Det blir på samme måte som ved en forkjølelse, kroppen reagerer med nedsatt aktivitet og lav konsentrasjon for å kunne fokusere sin energi på bakterieangrepet. Det norske regimets sprøyteprogram begynner tidlig, stikking og injisering av babyer skjer når de er tre måneder. Hvis du sprøyter farlige bakterier inn i ti millioner barn, vil en vis kalkulert andel av disse få sykdommen det injiseres mot, fordi deres immunsystem var for dårlig på sprøytetidspunktet.

 

Teorien bak vaksinering er at ved å injisere en liten dose farlige bakterier el virus så vil kroppen produsere antistoffer mot disse og således bygge opp en base av motstand til neste korsvei av smitte.

 

Personen over som uttaler seg på legevis representerer legemiddelindustrien hvis han er lege. Å uttale seg mot industrien blir for denne som å feire jul for Jehovas vitner. Man blir permanent utstøtt.

 

Vaksiner er 100 % svindel.

 

Vaksiner er 100 % for å produsere kunder til egen apotekindustri. På apotekene sitter ofre etter vaksiner og etter inntak av sukkerprodukter fra næringsmiddelindustrien.

 

AnonymG kommenterer på syrlig vis..

 

...av nysgjerrighet så lurer jeg på hvordan sukker går over til å bli surt?..

 

Istedet for å erkjenne at sukker spaltes i munnhulen til syre som angriper kroppens hardeste stoff, tannemaljen, som alle vet, ser vi hvordan en representant for samfunnets elite på snedig vis ender opp med forsvar av industriens viktigste våpen til fortsatt fremtidig apotekprofitt i tillegg til sukker-pushing, nemlig vaksiner.

 

Et enkelt middel mot hull i tennene er å ta en agurkskive før man legger seg. Agurk har pH 8, munnhulen blir nøytral og tannemaljen blir ikke etset.

 

Legg merke til at de ikke offentliggjør innholdet i vaksinene sine.

 

De hadde kvikksølv i dem i årevis inntil sånne som meg fikk dette forbudt. Vel, vi hadde kvikksølv i vaksinene for å utvide HOLDBARHETEN ble det sagt. Sludder. Det var for å gi irritasjon, allergi, sykdom og apotekkunder.

 

Var det opp til industrien ville de altså puttet kvikksølv i pølser, melk, majones..for å utvide holdbarheten. Det er så dumt, men i 2015 er folk så hjernevasket at alt går hjem.

 

Rundt 1980 fikk noen oppegående industrien til å fjerne nitritt fra kjøtt. For en stund. Det kreftfremkallende fargestoffet nitritt gir permanent rødfarge. Danskene elsker denne dritten og putter i ekstra i danskepølsene som blir nesten rosa.

 

Kjøttet ser blodig og nyslaktet og ferskt ut med nitritt. Uten nitritt, dvs normalt, blir kjøtt brunaktig fordi det koagulerer og det skal det gjøre. Det er naturlig. I en periode gikk kjøttomsetningen ned 20 %. Industrien klagde, fikk medhold og inn igjen med nitritten. Politikere representerer regimet. Nå er det rød kjøttdeig igjen. Hvilken lykke.

 

Vil legemiddelindustrien stoppe nitritt-tilsetning? Nei. Hvorfor ikke? Hvorfor sage av greina du sitter på?

 

Før svineinfluensa hadde de påfunnet fugleinfluensa. Folk med sunne, frittgående høner ble for 20 år siden mobbet til å slakte ned sine flotte høner. Trekkfugler som kunne være smittet av fugleinfluensa kunne fly ned og kline med en frittgående høne. Fortsatt har knapt noen frittgående høner i dag. Skremt til passivitet. Alle er i dag vettskremt for alt. Man tar inn hundretusener av spinnville muslimer med verdenshistoriens mest aggressive religion til Europa og blir vettskremt av at noen av disse gjør det religionen hele tiden sier at de skal gjøre etter boka, drepe alle vantro. Man begynner da selvsagt med de mest vantro. Og alle er sjokkskadet. Ikke jeg.

 

Man trenger ingen vaksiner. Vi vaksineres hele tiden naturlig. Hver dag. Alle og enhver puster inn luft som har vært i andres infiserte lunger. Vi infiseres i alle offentlige bygg, i biler, i busser, i tog, i klasserom. Vårt immunsystem kapsler daglig inn farlige mikrober. Farlige mikrober er i alles kropper hele tiden, enten kapslet inn eller utenfor strømgjerdet, dvs utenfor cellemembranen.

 

Hvis vi som døde hadde blitt lagt i en kiste, med luft, men uten jord og meitemarker ville vi likevel blitt spist opp av mikrober. Som var der i kroppen hele tiden. Når cellemembranens spenning er borte er det fritt fram for parasittene. Det ville ikke hjulpet å injisere vaksiner på hver eneste cm av liket.

Endret av Harald1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde du byttet ut PN med Jørgen Skavlan kunne jeg vært enig. Du tilskriver henne en del holdninger jeg ikke kjenner igjen.

 

Helt enig ang. drittmat. Det er svært mye som tyder på at dette er et gigantisk problem, men ting er i endring. Mange av produsentene merker nedgang i salget og jobber med å tilby sunnere mat. Dette er forbrukermakt i praksis. Sukker er er bombe som gjør mye skade og da tar jeg ikke med eddiksyreproblemtatikken som du fokuserer mye på, men andre fysiologiske virkninger. Det er fort å se skogen for bare trær. Har du satt deg inn i Dunning–Kruger effekten ?

 

Folk flest skal ha egg fra burhøns og fileter fra bur-laks. Går prisen ned for oppdrettere, kan de slippe ut noen tonn og få et bedre forsikringsoppgjør. Norge = Dritt AS

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Harald1: Vaksiner går ut på injesere antigener inn i kroppen til f.eks. et spesielt type virus, uten virusets genom. Det er klart vi ikke skal ha det i kroppen, det er jo nettop derfor kroppen danner antistoffer. Vi skal heller ikke ha virus i kroppen som kommer inn naturlig, og akkurat det samme vil skje når vi blir smittet.

Innholdet i vaksinen står på pakken, og det er et langt pakningsvedlegg man kan lese.

Hvordan kan det ha seg at vi nærmest ikke lenger får de sykdommene vi bli vaksinert mot?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan kan det ha seg at vi nærmest ikke lenger får de sykdommene vi bli vaksinert mot?

Noen av de sykdommene som ble så godt som utryddet er faktisk på vei tilbake, "merkelig" nok.

F.eks meslinger

measles-cases-616px.jpg

 

Her kan du leke med sykdommer og kart, bare ha i hodet at færre tar vaksiner pga. antivaksjonasjons-aksjoner, man kan jo ganske åpenbart se konsekvensen...

 

http://www.cfr.org/interactives/GH_Vaccine_Map/index.html#map

 

 

Men, Harald1, du har vel en forklaring på hvorfor sykdommer stadig flere ikke vaksinerer seg for er på vei tilbake?

Endret av aklla
Lenke til kommentar

Aklla: Jeg mente mer individuelt, at når man tar en vaksine, så blir man ikke syk seinere. Den grafen du henviser til, viser jo godt den nytten vaksiner har gjort, og hvor mange menneskeliv de har spart opp igjennom årene, også ser vi de siste årene, da vi enten har trodd at sykdommen er utryddet, så vi lar være å vaksinere, eller at folk ikke lar seg vaksinere pga antivaksinasjonsprogrammer, så ser man at sykdommen kommer tilbake.

Lenke til kommentar

 

Tar mann kvinne , ikke ball, ingen fakta, ingenting, helt tomt, like tomt som inne i hodet.

Forøvrig: :rofl:

 

Ta vaksinen eller få sparken:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4054946.ece

Befalsskoleelevene tvinges helt på slutten av utdannelsen til å ta Illuminatis farmasiindustris vaksine (James Bourne-vaksinen) for å få utdelt sitt vitnemål. Bjørn Christer Lemcke nektet. Denne viktige beslutningen reddet hans kropp for fremtidige lidelser og hans fremtidige barn fra lidelser, infertilitet og misdannelser.

Om få måneder kunne Bjørn Christer Lemcke i 2011 ha vært ferdig med befalsskolen på Sessvollmoen og klar for pliktåret i Forsvaret. I stedet ble denne onsdagen hans siste dag i uniform.

– Jeg fikk aldri noe fullgodt svar på hvorfor det var nødvendig å ta vaksinene, og hvilke reaksjoner dette ga. Bjørn Christer Lemcke hadde bedt om å få svar på flere spørsmål om vaksinene før han tok sin avgjørelse, men føler at han ennå ikke har fått fullgode svar. Befalselevene skal få MMR-vaksine for meslinger, røde hunder og kusma. I tillegg vaksineres de mot difteri, kikhoste, stivkrampe og polio, samt hepatitt A og B.

Lemcke har blant annet bedt om dokumentasjon for behovene for vaksinene, virkningen av vaksinene og at de er trygge i den kombinasjonen de gis. Han viser til at pasientrettighetsloven gir ham rett til å få denne informasjonen.

20-åringen ga beskjed om at han ikke ønsket noen vaksiner og fikk da vite at han derfor vil bli dimittert, som betyr å bli kastet ut fra skolen. Han har klaget avgjørelsen inn til Generalinspektøren for hæren (GIH), som har opprettholdt skolerådets vedtak. Dermed er det ingen flere ankemuligheter for Lemcke i Forsvaret.

Endret av Harald1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Harald1: Vaksiner går ut på injesere antigener inn i kroppen til f.eks. et spesielt type virus, uten virusets genom. Det er klart vi ikke skal ha det i kroppen, det er jo nettop derfor kroppen danner antistoffer. Vi skal heller ikke ha virus i kroppen som kommer inn naturlig, og akkurat det samme vil skje når vi blir smittet.

 

Innholdet i vaksinen står på pakken, og det er et langt pakningsvedlegg man kan lese.

 

Hvordan kan det ha seg at vi nærmest ikke lenger får de sykdommene vi bli vaksinert mot?

 

Astma og allergi forekommer knapt hos ikke-vaksinerte barn. 23 % av barn som er vaksinert har astma eller allergi fordi de er svekket av vaksinen.

Etter at Sverige sluttet med vaksine mot kikhoste gikk antall tilfeller kikhoste i landet ned.

Det norske vaksineprogrammet:

3 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

5 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

12 mnd Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt og Hib-infeksjon (DTP-IPV-Hib), Pneumokokksykdom

15 mnd Meslinger, kusma, røde hunder (MMR)

2.klasse Difteri, stivkrampe,kikhoste og poliomyelitt (DTP-IPV) (fra og med årskullet f. 1998)

6.klasse Difteri, stivkrampe (DT) (til og med årskullet født 1997)

7.klasse Meslinger, kusma, røde hunder (MMR)

9.klasse Tuberkulose (BCG)

10.klasse Poliomyelitt (til og med årskullet født 1997) Difteri, stivkrampe, poliomyelitt (fra årskullet f. 1998)

Endret av Harald1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Joda, synkende...

"Kraftig ökning av rapporterade fall av kikhosta 2014"
http://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2014/december/kraftig-okning-av-rapporterade-fall-av-kikhosta-2014/

 

Astma og allergi forekommer knapt hos ikke-vaksinerte barn. 23 % av barn som er vaksinert har astma eller allergi fordi de er svekket av vaksinen.

Kilde?

Endret av aklla
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...