Gå til innhold

Acer XB270HU WQHD Gsync med 144hz IPS panel


Nizzen

Anbefalte innlegg

Spiller bare Smite om dagen, så det er ikke så veldig krevende. Ellers blir skjermene brukt til trading av bitcoin :) 

Rabattkoden virker enda ser det ut som. Kundeservice sa også at jeg ville få skjerm fra første batch. Håper bare det ikke er så veldig lenge etter de andre aktørene.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Satt opp skjermen nå. Førsteinntrykket er veldig bra. Hadde Swift og denne føles umiddelbart bedre. Coatinga på swift var fæl. På denne helt ok. Bildet er skarpt og forelæpig ingen døde piksler sett. Skal fyre opp et spill og se hvordan det tar seg ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjermen lever opp til mine forventninger. 

Bruker XB270HU sammen med Titan X.Med G-sync, flyter grafikken som smør. Man får mer følelse av at man tar del i det som skjer på skjermen. Litt vanskelig å forklare, men flyten får det til å virke mer virkelig.

 

Ingen døde pixler, finnes backlight bleed dersom man jobber for å finne det. Men under bruk til spill og windows, er det ikke til å merke fra min side.

 

Meget fornøyd.

Endret av Robbins
Lenke til kommentar

Godt fornøyd med den så langt.

Siden dette er min første 144hz skjerm og i tillegg et bra skritt opp fra min 7 år gamle gamle skjerm med bare 1680x1050 oppløsning, så er det vanskelig å si hva som utmerker seg som den største forandringen. Hittil har jeg ihvertfall ingenting å utsette på den.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Anbefaler folk å sette opp skjermen, installere driver og installere ICC profil. Innstillinger og ICC profil finner du her: http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm

 

En ting jeg har merket etter å ha satt opp skjermen etter TFTcentral sine innstillinger er at hvitt er ikke hvitt på hele skjermen. Høyre del av skjermen viser korrekt hvit, mens resten er litt mer gulaktig hvit. Andre som har det samme problemet?

Lenke til kommentar

Hvordan fungerer denne skjermen på Battlefield 4 (eller andre FPS spill) kontra Asus Swift? Det er spesielt 1 ms vs 4 ms responstid som gjør meg litt usikker. Jeg har ikke Swift, men en gammel skjerm som snart trenger å bli byttet ut. 

Fungerer bra. I bytte med noen ms får man skarpere bilde, bedre farger og innsynsvinkel. Betyr derimot ms alt er Swift veien å gå. Dette ut fra egne erfaringer.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...