Jump to content
Sign in to follow this  
Nilsen

Straks kommer Windows 10-versjonen du har ventet på

Recommended Posts

Blir spennende å prøve. Håper de endrer "apps"-utseendet til diverse programmer og instillinger. At Windows til en stasjonær eller bærbar pc ser ut som en jævla mobil er alt annet enn intuitivt. Det er rett og slett jævli irriterende.

Win7 or Win"X", only time will tell.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Annonse

Mener jeg leste at Windows 10 er "windows 2.0" for noen måneder siden. Og nå leser jeg at Windows 10 er basert på Windows 8. Da blir det Windows 8 med Windows 7 theme.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Propagandamaskinen jobber som vanlig på høygir forut for lansering. Mitt tips er at det vil være minst like mange brutte løfter mht funksjonalitet, ytelse og sikkerhet denne gangen som det har vært med hver eneste av MS' produktlanseringer de 25 årene jeg har jobbet i bransjen. Fanboisa sin forguding av selskap og produkter bidrar heller ikke akkurat til å styrke troverdigheten.

Share this post


Link to post

Jeg kommer nok til å sløyfe den mest etterlengtede funksjonen, startmenyen helt.

 

Greit nok at den har fått mer dill inkludert på menyen nå, men som jeg har skrevet mange ganger tidligere har ikke startmenyen vært et savn i det hele tatt. Faktisk så liker jeg startskjermen mye mye bedre. Både på touchdevicer og stasjonære maskiner.

 

Menyen på W7 så jeg stort sett når jeg klikket Win og skrev Word + enter og når jeg skulle høyreklikke min datamaskin etc.

 

For meg er startskjerm kombinert med poweruser menyen gull. Spesielt når jeg også benytter en god del av økosystemet og får mye informasjon på skjermen bare ved å klikke windowstasten.

 

Jeg har mye jeg kan si om W8, og hva MS kunne gjort bedre. Men at det var startmenyen som skulle være dealbreakeren, selve årsaken til at man til og med nedgraderte til W7, den klarer jeg ikke å se.

Share this post


Link to post

Litt flåsete tittel: "Straks kommer Windows 10-versjonen du har ventet på"

 

Jeg har ikke ventet særlig på det, for å påpeke en "feil" med overskriften på artikkelen. :wee:

Share this post


Link to post

På min nye Zenbook (win8,1) kommer disse moderne "appene" opp på oppgavelinjen. Og de har et rødt kryss oppe i høyre hjørne. MEN ville heller hatt win7 lagt inn.

Share this post


Link to post

Endelig kommer virtuelle skrivebord. Som Linuxbruker privat er det ekstremt hemmende å ikke ha denne funksjonen på jobb. Tredjeparts virtuelle skrivebord har aldri vært en god erstatning for et helintegrert system. Får bare håpe bedriftene oppgraderer til W10.

Share this post


Link to post

Byttet til Windows 8 for et år siden og har aldri sett meg tilbake. Det tok noen uker å avlære gamle vaner, men lærte meg fort å se på startskjermen som en større og mer oversiktlig versjon av startmenyen. Mye spennende i Windows 10, men startmenyen kan de ha for meg...

Edited by gks-64

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...