Jump to content

mikke83

Medlemmer
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

193 :)
 1. Gjennomskuelig fjas. Hytter kan ikke sammenlignes i det heletatt. Hytter er normalt maks 9 meter og opptar langt mindre areal, og gir faktisk lokalsamfunn velstand. Altså, vindmøller er over hundre meter, skader lokalmiljøet og natur, og tilfører absolutt ingenting. Nesten det motsatte av hytter, altså. Så hold smella
 2. Jeg syns ikke noe om overforbruk og slikt, men nå må co2 hysteriet snart ta slutt.
 3. Telefoner blir større og større. En plate på 70 x 160 mm er ganske stort... Skulle hatt en compact modell fra Nokia. Ellers er 7.2 ideell.
 4. Star Wars er så til de grader oppbrukt, og de nye filmene er en vederstyggelighet.
 5. Husker når jeg kjøpte diablo III på playstation3 og trodde jeg skulle logge inn med blizzard HAHA
 6. Samme tenkte jeg, "fattig student" kjøper maskin til 10 000 kr....
 7. Få en minijack i xz3 compacten da....
 8. Jeg har hatt huawei p10 i snart 1 år... I vinter leverte jeg den inn pga at kamera skjærte seg (ville ikke fokusere plutselig). I dag skal jeg levere den inn igjen pga grå flekker på bildene den tar... Kamera på denne er helt topp når det virker. Men jeg syns ikke holdbarheten er noe særlig... Blir nok et annet merke neste gang.
 9. Er det ikke litt trist å si at 21 ms fint kan brukes til spill? Må jo være over ti år siden alt over 8 ms var uaktuelt.
 10. Jeg kan imidlertid bekrefte at min nokia 6303 har både kraftigere og klarere lyd, og bedre musikkspiller enn dagens smarttelefoner.
 11. Etter de gangene jeg har vært på elkjøp, så er jeg overrasket over at de har samvittighet til å motta lønn i det hele tatt. Og nå vil de ha mer lønn enn en fagutdannet.... ?
 12. Det er alltid hyggelig med nostalgi... Men hifi overtroen og overdådighet på vei ut.
 13. Kan noen fortelle meg hvorfor alt ser ut som iphone x.... ?
×
×
 • Create New...