Gå til innhold

Er harddisken på PS4 røket?


pavllion

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har tidligere laget et innlegg. Der skrev jeg at jeg får en merkelig feil på min ps4. Når jeg slår den på går den direkte til safe mode og der gir den beskjed om å koble til ps4 kontroll med ledning for å gå videre. Den ber meg om å installere systemet på nytt. Jeg oppdaterte ps4 via internett. Da funket den. Jeg prøvde å starte fifa, men får beskjed om at programmet ikke kunne starte. Jeg satt inn et annet spill og det fungerte. Jeg prøvde å slette fifa og sette i disken. Da kom jeg inn og jeg avsluttet spillet selv. Jeg bestemte meg for å slå av ps4 og starte den igjen. Men nå ville den ikke starte og nå er jeg på samme sted som jeg begynte.

Jeg har nå slettet alt på min PS4 og installert en clean installasjon. 2.02 versjonen. Da funket PS4 og den startet som den skulle. Men det som er merkelig er at hvis jeg slår av min PS4. Da får jeg den ikke på igjen. Da får jeg feilmelding: PS4 kan ikke starte. Dette skjer hver gang jeg skal slå av og på. Jeg kommer av og til forbi denne feilmeldingen.

 

Jeg har tatt ut harddisken og prøvd den i en stasjonær. Den fungerer skal jeg tro, har ikke tatt noen tester enda på den. Men den vises på skjermen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan høres ut som at det er noe feil med konsollen ja. Om det er harddisken blir litt vanskelig å konkludere med over et forum.

Selv hadde jeg kontaktet Playstation direkte med denne feilen da de kan gi deg de beste svarene:
Den norske kundeservicen kan nås på telefonnummer:

85 22 88 63 (Ser for meg de har normal kontortid på det nummeret)

Eller så kan du ta kontakt via et online-skjema som ligger på følgende lenke:

https://www.playstation.com/no-no/get-help/contact-form/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...