Gå til innhold

Garderoben


Latias

Anbefalte innlegg

Skrevet

Var på vors på fredag, da ble det diskutert forskjellige matretter(fårikal inkludert), og jeg nevnte at sodd var noe av det beste jeg vet. Utrolig nok viste kun 2 av 12 stykk hva sodd var(alle er fra enten vest, øst eller sørlandet minus jeg som er fra Trønderlag). Ble sykt sjokkert. En skam at alle ikke spiser sodd minst 2-3 gang i året, enda verre er det tydeligvis ikke er noe man spiser sør for Røros)....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Folk burde jo vite hva sodd er selv om man ikke spiser det, men nå er Oslo-folk generelt snødd inne. Overraskende hvor lite kulturelle folk som er født i Oslo er.

Skrevet

Ordentlig sodd er fryktelig godt, med skikkelige kjøttboller laget av okse, lam, melk og fløte(?). Selvføgelig ikke i nærheten av fårikål, men veldig godt lell så lenge det er laget ordentlig. Kun smakt det jeg anser for å være skikkelig sodd to ganger, dog.

Skrevet

Hehe, det som kanskje er problemet for østlendinger. Sodd forbindes typisk med billigmat fra bøtte, når det vel egentlig er skikkelig festmat. Er vel uansett ikke så mange som lager det fra bunnen av, da kjøttet tradisjonelt skal males 14 ganger, og kan ikke se for meg at så mange gidder å gjøre det i dag.

Skrevet

Har en grusom uvane med å "glemme" meg når eg kutter chili, og er ALLTID oppe i/rundt øynene hver gang.. det er grusomt. Vasker deg på hendene 500 ganger og så pjåker du fingern i nesa og så er du 100% ufør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...