Gå til innhold

Konsoll er ikke lengre hva det var.


Anbefalte innlegg

Nye spill koster da det samme..

Er da gamle spill som blir billigere enn hva man kan få i butikken/store iallfall. Men det betyr også at man kjøper flere spill. ( litt som å dra til Sverige, det er billigere men man bruker mer).

Får også nye spill for under 400kr på Xbox.

Men liten vits å sammenligne føler jeg. PC er best på det meste, men svært få er villig til å betale mye for PC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

En av mange grunner til at jeg er 99.999999999999% pc spiller er at jeg kan sitte på nett og gå på steam og være inne på et spill på 10 sekunder, skal jeg spille på ps3, må jeg slå den på, finne discen, vente 2 minutter men div logoer flagrer opp...

Jeg har 90ish spill på steam installert, alle bare noen få taste trykk unna, greit nok pcen min er mange ganger dyrere enn en consol, da bare 3d kortene er verdt nesten 8k.

Det hjelper heller ikke at alle spill jeg kanskje kunne tenke meg å spille på ps4 finnes også på pc. Så ikke noe grunn til å å kjøpe en ps4

Sist jeg sjekket så må man også slå på en PC. Å det tar i grunn enda lengre tid. Å kjøpe fra steam blir som å kjøpe fra Marketplassen på konsollen. Så at man må finne cden i er likegyldig for begge to. Dukker ikke noe opp på Xbox og det dukker opp ting på PC skjermen når man slår den på første gangen..

Hvor vidt man trenger å sitte på nette når man spiller ett spill er en annen ting. Jeg har iallfall alltid mobilen ved siden av eller pcen i nærheten om jeg skulle trenge den.

På Xbox tar det knapt 2 sekunder å slå på konsollen og om jeg ikke har gått ut av det spillet jeg sist spilte så kan jeg gå direkte inn der jeg slapp sist gang.. ( kan altså slå konsollen helt av og slå den på igjen og jeg er forsatt innpå spillet, selv med spill jeg ikke har savet..

Du får kjøpe en Xbox da vettu, sikkert noen spill der som ikke kommer på pcen :)

Pcen er alltid på så opp start er ikke et issue

Hvorfor skal jeg kjøpe en box1, som er svakere enn pcen jeg hadde for 6 år siden. 30fps sub 1080p nei takk

Lenke til kommentar

 

Jeg tror han mente at han kunne kjøpe spillene til halv pris (på tilbud nå, annen pris etter) på Steam i forhold til PS4.

Så du sammenligner prisen på helt nye spill til PS4 med gamle spill på Steam? Du vet det er tilbud og redusert pris på gamle konsollspill også? Ser ikke helt logikken din her.

Nei? Mener fremdeles at han snakket om akkurat samme spill, til en mye lavere pris på Steam enn på konsoll. EKS:

 

The Evil Within: (400 penger)

http://store.steampowered.com/app/268050/

 

Alien: Isolation: (340 penger)

http://store.steampowered.com/app/268050/

 

De var tilogmed på tilbud, og kostet derfor bare halvparten på PC enn på konsoll, og det var det han mente at han heller ville ha de på PC.

 

The Evil Within digital utgave Xbox One 396,-

Alien Isolation digital utgave Xbox One 396,-

fra Xbox.com

 

;)

Endret av TheMoose
Lenke til kommentar

Okei, jeg har desverre ikke Gbit nett hjemme og WIFI suger her siden jeg bor i et murhus :p Har homeplugs som nødløsning men tviler på at de klarer å sende 1080p ned til tv skjermen uten problemer. Takk for svar i allefall, skal få testet det ut en gang :)

 

Det er på ingen måte krav med Gbit! :)

 

100Mbit holder lenge. Og såframt du har ei relativ stabil oppkopling med lågt pakketap, t.d med Homeplug bør det også gå fint. Eg ville gjort eit forsøk :)

Lenke til kommentar

Ja det er kos med konsoll. Sette seg i sofaen å spille. Og før så var det jo slik at du slo på konsollen, puttet plata i maskinen og du var igang. Enklere kunne det ikke bli...

 

Idag så spørs det om PSN er oppe å går. Om PSN har problemer og ting går tregt. Om nettverks strukturen til spillet er stabilt og oppe å går. Om OS funksjoner er opp å går pga nettverks problemer.

 

Du må gjerne laste ned patcher på alt ifra hundre til tusenvis av megabyte. Spill kan ikke virke pga nettverks problemer. Spill klikker pga problemer som fks installasjon som er korrupt, patching som er korrupt. Og diverse problemer som gjør at du må feilsøke for å finne problemet i form av feilkoder ifra PS4.

 

Det er ikke lengre å putte inn en plate og spille. Den tiden begynte forøvrig å forsvinne utover PS3 og X360 sin levetid. PS4 som er den maskinen jeg bruker mest bare bekrefter at den perioden hvor konsoll var bokstavelig talt plug & play er over. Det er ikke så sort å hvit lengre.

 

Og da forsvinner litt av grunnen til at jeg har ofret grafikk å ytelse for min del...

 

 

Nå går det jo fint an å spille på PC i sofaen også. Har du en 360 kontroller, en hdmi kabel fra PC til TV så er det alt du trenger. Litt mer knotete, men slutt resultatet er fantastisk.

Lenke til kommentar

Jeg bruker laptopen min som konsoll i stua titt og ofte. Spiller da med XBox 360 kontroller.

Shadow of Mordor flyter finfint på ultra i all sin sjarm.

 

Ga forøvrig 195 kroner for det. Billigste jeg finner til PS4 er 520,-.

 

Har PS4 også. Ungene bruker den først og fremst til Netflix.

Lenke til kommentar

Kjøpte PS Vita\PS3 kun for å spille WipeOut som jeg av en eller annen grunn er helt hekta på,mistenker at en av grunnene er at det altid straffer deg hardt om man gjør en liten feil, samme tingen som iriterer meg grenseløst.

 

Utover det så ble den brukt som BlueRay spiller, den gjorde mest nytte for seg der.

 

I dag sitter jeg mest i stuen med trådløs kontroller å spiller via Steam (PC), dette fungerer mye bedre en konsoller gjør pr i dag. Når jeg en sjelden gang skal spille ps3 nå så er det altid ny programmvare som må inn, så skal spillet ha en ny oppgradering, så er det for sent å spille når dette er klart for den er aldri spesielt rask, gitt det helt opp ....

 

edit

I dag spiller jeg xenonauts & Grimrock 2 på Pc med 980gtx, ja her får det nye skjermkortet kjørt seg :wee:

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Gaming riggen støver ned for min del etter at jeg fikk ps4 i hus. Synes fortsatt alt er mye lettere. Alt av oppgraderinger ol gjøres når jeg ikke er innpå maskinen, heldigvis har jeg ikke opplevd noen av PSN sine problemer som jeg leser om overalt, og jeg spiller cirka 4-8 timer hver eneste dag. Gaming riggen er også koblet til tv i hovedstua, men keyboard og mus med matte tar plass, ser stykt ut og må ryddes vekk hver session i motsetning til ps4en. Har en kraftig gaming rigg, og den bruker jeg kun til nettbank for tiden, what a waste. (Fremover blir det barre spill som kun er til PC på denne)

Lenke til kommentar

rart, trodde jeg hadde svart her. Uansett, jeg håper at konsoll går donken snart slik at PC spill kan begynne å bli laget fr PC og ikke bli elendig portet over.

Du må tro om igjen viss du tror du får bedre spill viss konsoll går dunken. Det ville endet opp med mindre store spill, og mye mindre utvalg. Du ville fått et par spill som var bedre på grafikk og ingenting annet. Konsollene fører til mange spillkjøpere som ikke hadde vært like aktive viss det kun hadde vært PC. Så at konsollene er her gjør at det er et mye større spillutvalg, og mer penger lakt inn I storspillene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

rart, trodde jeg hadde svart her. Uansett, jeg håper at konsoll går donken snart slik at PC spill kan begynne å bli laget fr PC og ikke bli elendig portet over.

Du må tro om igjen viss du tror du får bedre spill viss konsoll går dunken. Det ville endet opp med mindre store spill, og mye mindre utvalg. Du ville fått et par spill som var bedre på grafikk og ingenting annet. Konsollene fører til mange spillkjøpere som ikke hadde vært like aktive viss det kun hadde vært PC. Så at konsollene er her gjør at det er et mye større spillutvalg, og mer penger lakt inn I storspillene.

 

- poeng der fra meg :)... Konsoll har også ført til kraftig fordumming/forenkling av spill. Etter konsoll pluttselig gjorde spill stuerent så hele familien skulle bli med har det (som med filmer) blitt en fast Blockbuster oppskrift (blockbuster filmer kjøres jo i dag mot Store testpaneler for å sjekke om folk flest liker filmene), ikke alle som er like glade for det, nei, men de fleste som i "massene" liker jo dette best.

 

For dem som fortsatt setter spillbarhet høyt finner vi godsakene via indi spill og kickstarter i dag ... Om konsoll gikk dukken så tror jeg heller det i dag ville føre til at Pc samt tjenester som Steam ble gjort enda mer komersielt (lettere tilgjengelig, trolig billigere pakkeløsninger osv) slik at de kunne fortsette salget av samme type Blokcbuster spill der (bare bytter format med andre ord, for de har allerede nådd massene med spill), bare med bedre grafikk selvsagt. Så jeg tror din analyse er helt feil ....

Endret av simalarion
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har selv en pc som jeg bygget sammen med hjelp av en kompis. Drar spill mye bedre enn current-gen konsollene. Spiller alltid multiplatform spill på den. Har Alle 3 nye konsollene, men de er bare til eksklusive titler. Utenom Xbox One som også vil bli brukt til Call of Duty, GTA5, generelle online titler med venner.

 

Merker at PCn er mye kjekkere å sitte på enn konsoll. Enda det er snakk om helt nye konsoller så slår det ikke hastigheten til en helt ny PC i farta du kan jobbe med den, loade spill, switche spill osv. Grafikken og flyten i bildet er også helt nydelig i forhold. Selvfølgelig utenom Ubisoft titler.

 

Har PCn stående ved siden av TV bordet å bruker 42" tvn som PC skjerm. Bruker så å si aldri tv tuner så den er nesten eksklusiv pc skjerm. Utenom når den blir brukt til konsollspilling.

 

Har ett billig trådløst tastatur, men mus med ledning så det er litt klønat, men funker. Bruker skjeldent mus og tastatur til å spille med utenom for å spille gamle slagere som Max Payne 1, 2, Doom eller Minecraft. Ellers så bruker jeg 360 kontrolleren til alle spill. Etter One kom i hus så testa jeg å spille med den også å det funka rimelig smooth det også. Liker trådløst best derimot.

 

 

Uten tvil om at PC er nr.1 gaming platform. Eneste grunner jeg kan gi noen for å kjøpe konsoll er:

 

1. Om man har mange venner som har en som man vil spille ilag med.

2. Om det er noen eksklusive spill som man absolutt har lyst på.

 

 

Xbox 360 og PS3 startet med å være enklere enn PC siden de hadde automatiske oppdateringer hvor man ikke måtte gjøre noe selv, men nu er det samme ulla på pc også. Som regel er spillene du spiller bundet til steam, origin eller uplay og da blir det også automatisk oppdatert.

 

Utenom mods så det jeg liker best med pc er at grafikken ikke er bundet. Kanskje PCn din drar ett spill i dag helt fint i 1080p alt på maks, om 10 år så kan du sette det i 4K/8K, 8xAA osv. Derfor var det lett valg å heller ville ha MGSV: The Phantom Pain til PC enn PS4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...