Jump to content

Ezio

Medlemmer
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ezio

 1. og du kan være uskyldig selv om du blir dømt. Blir du dømt så er det høyere sjanse for at du har gjort det og visa versa den andre veien. Så vidt jeg vet har ikke Trump blitt dømt til noe enda. Den strengeste straffen han har fått er vel twitter utestengelsen, den tror jeg gjorde vondt for han mer enn hva evt annen straff han skulle ende opp med å få. Fengsel blir det nok aldri. Husarrest med ingen intetnettforbindelse er vel en mulighet.
 2. Det å være i retten gjør deg ikke skyldig. Med mindre man blir dømt for noe da selvsagt.
 3. Flott at du har knekket koden. Du får sende analysen din til FBI, de er sikkert interessert i høre hvordan du har har funnet ut hva Trump EGENTLIG mener med meldingene sine. Det minner meg egentlig litt om noen som er overbevist om at partneren er utro. Man finner alltid noe om man har overbevist seg nok om hva som er virkelighet. Selv om virkeligheten kan være langt unna det man faktisk tror. Folk tror alltid det verste. Intet unntak denne gangen. Spar deg for konspirasjoner om du ikke har bevis. Noe du definitivt ikke har, for da hadde Trump vært i buret allerede. Men du får bare leke konspirasjonsteoretiker på rommet.
 4. Hvor mange flere av "terroristene" skulle dødd før det hadde vært bra nok da og hva har de gjort til å fortjene å bli drept der og da? Det jo temmelig vesentlig. Du smeller jo alle under en kam å kaller de terrorister. Synes du alle som dyttet han media personen hadde fortjent å bli drept? Eller kanskje de som stjal noe? Det etter min mening er ikke bra nok grunner. Men nå har jo folk blitt drept av mindre grunner der borte.
 5. Mens jeg hørte fra minst 40 personer at planen var bare å bryte seg inn fordi de måtte så jæskla på do. Resten av gjengen ville bare ta selfier og muligens ta seg et trofeet derifra. kilde - twitter Nei Trump er ikke skyld i at noen tar med seg strips og har laget galger. Det er akkurat det samme for som å bære våpen. For å spre frykt. Men det er det vel ingen som reagerte på? Men strips og galger, nei det kunne endt skikkelig galt.
 6. Nei Trump er ikke ansvarlig for at noen spruter ut av kjeften sin at man skal henge Mike Pence bare fordi de tilfeldigvis er supporter av Trump. Folk hadde neppe ment det samme om det var hvilken som helst annen president. Er Biden ansvarlig for hva hver og enkelt av hans supportere sier og gjør kun fordi de skulle tilfeldigvis være supporter av han? Selvsagt ikke. Det er mange personer der ute som er "skadelig" og det er de uavhengig av politisk syn. Dette burde ikke komme som en stor overraskelse akkurat der borte med så mange mennesker at man finner psyke mennesker på begge partier. Det er veldig enkelt, om han er så ansvarlig for alt det som blir hevdet her inne så kommer han til å bli straffet for de tingene. Med den listen så burde det jo bli livstid. Om ikke så er han ikke ansvarlig for det Per dags dato er han ikke det. Uskyldig til det motsatte er bevist med andre ord. Om en stakkarslig person der borte bestemmer seg for å skyte Biden. Er det Trump sin skyld om det skulle vise seg at han er Trump supporter? Er ikke sånn verden fungerer og Trump hadde aldri i verden blitt straffet for det.
 7. Skal nok se at enkelte i tråden gir Trump skylden for det verbale også som enkelte individuelle har sprutet ut av munnen sin. Han er jo direkte ansvarlig for hva alle sa den dagen siden han "ba" folk om å møte om.
 8. Det betyr ikke å drepe, så prøv igjen.
 9. Hilsen personen som sier at Trump er direkte ansvarlig for at noen dreper fordi han mener at valget er rigget. Ser at det ikke helt går inn for deg hvor dumt det faktisk er at du er mer opptatt av å kverulere over noe jeg allerede har svart på gjentatte ganger og at du ikke heller klarer å ta til deg sammenligningene fordi du ikke evner å forstå hvor dumt det du sier faktisk er. Rett og slett bare fordi hatet ditt ovenfor Trump har gjort deg trangsynt at du rett og slett ikke evner å forstå likheter med andre ting. Kan nærmest garantere at om det var hvilken som helst annen president så ville du ikke sagt det samme. Vi skjønner tegningen nå, du hater Trump og sitter på den andre siden av jordkloden. Det gjør han ikke medvirkning til drap. Som er det du insinuerer når du sier at han er direkte ansvarlig for de som døde. Noe han selvsagt ikke er. Det er han/hun/de som gjorde det som er ansvarlig for det. Hadde han oppfordret til vold så hadde du stilt sterkere, men det har han ikke gjort og det gjør med andre ord hva du sa om at han er direkte ansvarlig for dødsfallene temmelig idiotisk. Sånn nå skal jeg stoppe å kaste bort tiden min på folk som bruker så mye tid på å spre tull og løgner.
 10. Lær deg å forstå hva et eksempel er eller la være å svare meg. Takk Når betydde det at valget er rigget bety gå ut å drep? Vennligst finn det, takk.
 11. Hilsen personen som enda har til gode å komme med noe nyttig.
 12. Kan du ikke bare det innover deg at det ikke betyr at Trump er direkte ansvarlig for noen sitt dødsfall? Når betydde "valget er rigget" bety gå ut å drep? Folk samlet seg fordi de bestemte det selv. Folk hadde sannsynligvis endt opp med å tro det samme uavhengig. Akkurat som at folk mente at valget var rigget når Trump vant. Da samlet folk seg for å protestere også.
 13. Det får du klare å finne selv. Nei det har ikke noe med dette å gjøre, akkurat som ikke Hitler har noe med dette å gjøre. Jo det gir meningen om du hadde klart å faktisk lese isteden for å komme med helt meningsløse svar hver gang. Mener du at Erna er ansvarlig for hva som skjer i hjemmene til folk når hun ber folk om å bli hjemme i disse stundene da? Det er same case scenario. Erna eller andre for den sak skyld kan ikke klandres for individuelle handlinger. Gitt at de ikke har sagt akkurat den tingen selvsagt. I dette tilfelle er ikke Trump direkte ansvarlig for at noen drepte. Det er hvem enn som gjorde det sitt ansvar helt alene(eller gjengen om det var flere som var med på det)
 14. Hvem ba de om å utføre vold og drepe da? I følge noen her inne så har han ikke bedt de om å storme Capitol Hill. For alt du vet så hadde de gjort det uavhengig. Nei Trump er ikke ansvarlig for individuelle avgjørelser tatt av voksne mennesker. Det er såpass alvorlig overtredelser at dette er en beslutning den gjengen tok helt på egenhånd. Sikkert 99% av resten av gjengen sto utenfor å gjorde ikke en verdens ting galt.
 15. Det gjorde jeg lengre opp, men jeg skal ikke kreve så mye at du leser hva som faktisk blir sagt. Trump sa aldri at noen skulle drepe eller utføre vold heller. Så det er flott at du bekrefter at han ikke er ansvarlig for individuell handlinger som var poenget her. Ikke akkurat, landets ledere har et ansvar for å forhindre at slike ting skjer. Erna og resten av gjengen kunne hindret innvandring betraktelig, men det gjør de ikke. Med logikken til enkelte her inne vil det tilsi at Erna og co er ansvarlig. (noe de selvagt ikke er, det er feil med enkelte mennesker. På lik linje som de som drepte, Trump er ikke direkte ansvarlig for det.
 16. Det er vel heller dumt at du tenker på Hitler og bruker Hitler som eksempel. Men det strekker seg vel ikke lengre enn som så der borte så jeg skal ikke kreve så mye.
 17. Du skjønte tydeligvis ikke sammenligningen. Jo det er ganske sammenlignbart. Han er landets øverste leder, det betyr ikke at om han sier at du skal hoppe så hopper du. Sier han at du skal storme Capitol Hill så er det fortsatt du som gjør en individuell beslutning om å gjøre det. Alle som gjorde det hadde et valg. Så du sier at landets øverste leder kan hindre at individuelle mennesker dreper? Jøsses, den var ny.. Isåfall er Erna Solberg direkte ansvarlig for at utlendinger kommer til dette landet, voldtar og dreper osv? Nei selvsagt er hun ikke ansvarlig for individuelle handlinger.
 18. Selvsagt Hitler er jo helt på høyde med Trump. Her hadde jo alle blitt slaktet på åpen gata om de hadde ikke fulgt Trump sine "beordre" om å storme Capitol Hill ja. Hjelpes Herlighet så mye dumt folk kan lire ut av seg i stunder.
 19. Du sa han var direkte ansvarlig for de som døde. De som er ansvarlig for å ta noens menneskeliv er de som gjorde det og faktisk ingen andre. Om jeg sier at du skal "storme" Burger King så er det ikke jeg som er ansvarlig for hva du skulle finne på å gjøre innpå Burger King. Det er du det du som er ansvarlig for, ingen andre. Så jo det blir dumt å skylde på Trump fordi noen døde. Han er ikke ansvarlig for det, med mindre du kan finne oppfordring til vold. Noe han selvsagt ikke har gjort. Hvem sin skyld er det for at folk døde i BLM protestene da? Hvem er ansvarlig for alle hærverkene og tyveriene? Det er hvert fall ikke de som sa at du skulle gå ut i gatene for å demonstrerer fordi det er jo det du sier. De som oppfordrer til demonstrasjon er altså ansvarlig for alt som skjer iløpet av den demonstrasjonen. Det kunne ikke vært lengre unna virkeligheten. Så jo, så dumt er det faktisk.
 20. Man skal lese mye dumt her i verden, men dette tror jeg tar kaka.
 21. Det kalles nysgjerrighet, jeg vet ikke om du har hørt om det før? Strengt tatt kan du jo spørre om hva slags verdi har offentligheten å lese om denne saken overhode? Burde jo bare slutte å poste nyheter og relevante ting til det er jo null verdi for offentligheten å lese og høre om ting som ikke har noe med de å gjøre. Det eksisterer mer håpløse "nyheter" man hører om der ute for å si det slikt. Dette berører jo hele landet mer eller mindre i forskjellige skalaer selvsagt. Når noe får såpass stor oppmerksomhet så er det ikke uvanlig og da er det heller ikke uvanlig med interesse/spørsmål rundt det. Om noen har vært i live i eksempelvis 4 dager, synes jeg er temmelig relevant til en redningsaksjon og påfølgende kritikk/spørsmål til om det har blitt gjort en bra nok jobb eller ikke, eller om det er rett og slett ikke mer man kunne gjort. Kanskje ikke du bryr deg om en eller flere personer har vært i live i flere dager, om de har ligget der i flere dager uten å bli reddet. Men det er jeg sikker på at andre bryr seg om, det er jo noe man "fint" kan opplyse om uten å gå innpå detaljer, som forøvrig var ikke det jeg spurte etter heller, jeg spurte om når og ikke hvordan.
 22. Men det blir neppe tilgjengelig for offentligheten.
 23. Er det noe mulighet å finne ut når disse personene døde? Sannsynligvis aldri noe som kommer i dagslyset i dette landet, men føler det har gått for lang tid. Norge er så jævlig "etter boka" man kan få det.
 24. Dette står også oppført i samtlige regler hos treningsentrene. Jeg har vel ikke hørt om et treningsenter som har ment noe annet hvert fall. Men noen tror jo alltid at de kan tøye reglene fordi det er lett å tenke at de ikke holder følge med på slikt. Betal det man skal og følg reglene. Så vil man svært sjeldent eller aldri finne seg i en situasjon hvor man må betale en bot.
 25. Du har jo selvinnsikt, det er jo ikke så negativt.
×
×
 • Create New...