Jump to content

Ezio

Medlemmer
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 :)

About Ezio

Recent Profile Visitors

1444 profile views
 1. Her igjen avslører du hvor enormt lite kunnskap du har om dette området. Så profesjonelle spillere som har spilt/spiller Halo, COD, FIFA etc er altså casuals til tross for at de aller fleste helt sikkert lever av det. Veldig spesielt og som igjen viser hvor lite peiling du har på området. Selv profosjonelle PC spillere spiller IKKE på 32+ skjermer. Med god grunn for dette er forbeholdt casual og dårlig optimalisert for comp. Er det meningen at jeg skal bry meg over at du blir butthurt av å bli kalt casual? Det at du attpåtil skal grine ved å sende meg en melding også er jo særdeles spesielt. Det viser jo bare hvor ekstremt butthurt du er fordi du blir kalt casual fordi det er forbeholdt folk som bruker stor skjerm. Jaha. Kan du ikke vise frem statistikk som tilsier at competivive folk spiller på 32+ skjermer da? Jeg venter i spenning. For det er det INGEN som gjør. Det er det casual som gjør. Det er heller ingen som kjøper en 32+ skjerm og fikser det til 16:9. Casuals gjør det. De aller fleste som spiller seriøst spiller på 21-27 tommer monitor. Sannsynligvis ligger de fleste mellom 21-24, spesielt på events. Det er temmelig åpenbart for en hver at alle som sitter med større skjermer enn 32 er har en casuals tilnærming til spill. Folk som spiller comp trenger overhode ikke en Ultrawide skjerm overhode. Det er bortkastet penger. Men igjen da om det er så store fordeler med å sitte med en slik skjerm. Hvorfor sitter ikke alle de som lever av gaming med en da? Om det er så mange fordeler å sitte med det? Men det er det ikke. Bortkastet penger. En 1080p skjerm er minst like bra om ikke bedre gitt at det ikke gir deg noen ulemper ellers i specs. Men igjen da. Imponerende å tro at alle på konsoll er casual. Kan du ikke fortelle det til de som spilte om 2.5 mill dollar og legger sannsynligvis flere timer inn i gaming enn det du gjør, spiller på et høyere nivå enn det du gjør om er at de er casuals fordi de spiller på 30-60 fps, ikke har like stor skjerm som deg(sjalue åpenbart) og ikke spiller på PC? "Ingen som er pro/competetive spiller på 30/60fps." Må bare le nok en gang. Da vet man at man snakker med en casual som aldri har satt foten sin innenfor det området når man kommer med noe så dumt som det.
 2. Imponerende å skvise alle under samme kam om at alle på konsoll er casual. Hahaha. Man skal ha temmelig innskrumpet kunnskap om gaming for å hevde noe slikt. Det er som jeg skal hevde at alle som sitter med en stasjonær PC er tapere som har mistet all rot til virkeligheten og er overvektig. Butthurt ut? Jeg har ikke engang nevnt noe før du plutselig dro inn monitoren din og sa jeg var sjalu som du altså har null grunnlag til backe opp bak. Hadde jeg hatt interesse for å sitte å game på en 32+ så hadde jeg hatt det. Men det har jeg ikke fordi det er for casual folk. Ser du folk på spille seriøst så ser du at de ikke sitter med 32+ skjermer. Aldri faktisk. Med andre ord er det du som er butthurt fordi du falt under kategoriene om at folk som bruker 32+ i skjerm er casual. Dette tålte du særdeles dårlig og måtte grine om at "nei jeg er ikke casual fordi jeg har brukt penger på en ultrawide skjerm og du er sjalu!!!!". Casual eller ikke har ingenting med høy eller lav fps å gjøre heller til info. Men igjen jeg forventer ikke at du har så mye kunnskap på det området. Det har du jo allerede bekreftet når du forslo en TV til konsoll når man spør etter en monitor. Det er jo i seg selv er et bevis på at det er en casual prater. Sannsynligvis godt over 30 år også. Casual indeed
 3. Nei du snakker som du allerede sitter med produktet i hånden. Noe du ikke har eller gjør. Det er ikke urealistisk bare fordi du sier at det er det. Tvert imot ikke. Det er et faktum. Du er en casual gamer og ble fornærmet fordi du sitter med en 32+ skjerm. Det er det eneste man kan slå fast. Sjalusi? Du er en den typen som tror at fordi du betaler mer for produkt gjør alle andre sjalue helt uten videre skjønner jeg. Større TV eller monitor gjør deg ikke til en mer seriøs gamer. Mer penger brukt gjør deg heller ikke mer seriøs. Tvert imot gjør det deg mer til en casual for kun casuals spiller på større skjermer. De mest hardcore, professjonelle og folk som lever av gaming spiller på alt mellom 18-32. Jeg skjønner at alderen begynner å tære på for jo eldre du blir jo større TV/Monitor tyr du til. "kjøper skikkelig gaming monitor". Veldig spenstig å antyde at det de legger frem ikke er en skikkelig gaming monitor for konsoll. Som tross alt er hva de fokuserer på her. Jeg er sikker på at det er den samme mentaliteten som folk som kjøper den nyeste iPhonen sitter med. "alle andre er sjalue på meg som betaler 10k for en telefonen og siden jeg gjorde det gjør det meg til en hardcore mobil gamer fordi jeg bruker mer penger enn hva andre gjør. Om en telefon skulle bli lansert til halvparten av det og dekke mer eller mindre det samme så er dette fullstendig urealistisk fordi det betyr at jeg har blitt scammet". Det har aldri i verden blitt lansert produkter som er billigere enn noe annet fordi det betyr at disse forbrukerne har blitt scammet dersom de sitter på lignende produkt hos et annet selskap er jo noe av det dummeste jeg har lest. Det finnes drøssevis av produkter som folk betaler mer for enn noe som hadde gitt like mye, mer eller omtrent det samme. Velkommen til verden sier jeg bare.
 4. Ingenting med innlegget ditt tyder på at du har gjort det, du gir jo ut en review av et produkt du ikke har eller testet og baserer deg på tidligere omdømme ved en problematisk launch. Du har jo allerede testet ut monitoren selv og dømt den ned. Ja du vet jo allerede at det er feil markedsføring bare fordi de ikke har kommet på de offsielle sidene enda at monitoren støtter det. Det vil omsider komme der når monitoren har blitt testet. Jaha. Nevn 5 monitorer som har bedre specs som også støtter 2.1 HDMI da. Jeg venter i spenning. Gjerne også til rundt samme pris. Ja ingen seriøse gamere sitter på 32+. Det er sofagamere / casuals som sitter å gamer på sånt.
 5. Stemmer ganske greit det. Om det ender opp med å skje derimot det gjenstår å se.Men skader jo ikke å håpe på det. Er spent på det og prisen som sikkert en del andre også er. Kjedelig at Sony og Microsoft driver med "dere først, nei dere først!" opplegg. Føler at den ene parten sitter å venter på at den andre parten skal avsløre prisen. Så da blir det vel Microsoft som vanlig som avslører først.
 6. Mye klaging fra folk. Men det er jo ikke å komme bort fra at "alle" skal ha en negativ mening om alt dette tiåret uansett hva. Er vel konsekvensen av at "alle" har tilgang til internett. Om så de hadde hatt "perfekt" showcase så hadde folk klaget da også. Vi får spill, vi har muligheter, vi får nye konsoller og sannsynligvis andre ting også fremover. Er ikke det bra nok? Liker man det ikke, ikke kjøp det. Verre er det ikke. Folk virker i overkant bortskjemte. Vi vet ikke engang pris. Pris er jo sånn sett en ganske stor relevant faktor for om folk kjøper en konsoll eller ikke, hvert fall på dag 1. Om vi går utifra en lansering i november. Så er det altså 3 mnd å vise frem ting på. Skjønner ikke hva folk stresser med å bli overbevist NÅ om. Du kan ikke engang bestille konsollen. Hvorfor må man bli overbevist NÅ. Om man ikke er overbevist nå eller om 3 mnd eller så ikke kjøp konsollen da vel. Verre er det ikke.
 7. Du vet altså allerede hva et produkt som ikke har blitt lansert enda er dårlig? Bare fordi forrige 4k, 144 hz, 2.1 hdmi, 750 nits peak luminance, LG IPS panel, G-Sync kompatibel, FreeSync Premium Pro og 1 ms. Det er pdd noe av det beste, om ikke det beste når det kommer til monitorer der ute. Ingen seriøse gamer på 32+ TVer. Helt forferdelig å spille multiplayer spill på tver som er større enn 32 at jeg ler hver gang noen nevner TV.
 8. Top 5 mest solgte på steam. Grei uke for Microsoft hvert fall. "MeN dE eR iKkE EkSklUsiVe"
 9. Ser ut som Xbox har fjernet et år med Live. Mulig alle har fått det med seg. Men kanskje et tegn på betalt live forsvinner.
 10. Velger høy fps hver dag i uka. Ellers bryr jeg meg ikke så mye om SP delen. Andre vil selvsagt ha et revosjulerende story med enorm grafikk og lav fps. Enn så lenge multiplayer delen er fantastisk. Noe det så å si alltid har vært så kan SP delen være så meh den bare vil.
 11. Når det kommer til monitor. Er det noe i nærmeste fremtid som kommer som er verdt å vente på? Eventuelt som allerede er tilgjengelig nå som er "perfekt" for Series X? Klarer meg uten 8k. Så litt på Eve Spectrum, ser knall ut på papiret, men kommer ikke før i Q4. Usikker på om det også kommer til Norge. Problemer hadde de sist også så vil jo helst ikke ta sjansen der med mindre det skulle komme til Norge. Noen der ute som sitter i samme båt og skal ha seg ny monitor som kan sørge for mindre hodebry her i gården?
 12. Det er jo det Halo omsider har blitt med årene. De kunne like greit for min del bare ha kuttet hele SP delen og gått all inn på MP. For å ta et annet eksempel på et spill som burde gjort dette så er det jo Call Of Duty. Det er uten tvil et multiplayer spill og jeg tror at de hadde vært bedre tjent på å satse fullstendig på det isteden for å bruke mye tiden på SP. For det tar garantert lengre tid og det går garantert utover innholdet på online osv. Et veldig godt online spill knuser SP spill hver dag i uka. Synd å se at ikke flere satser på det området.
×
×
 • Create New...