Gå til innhold

FM15 - Generell diskusjon rundt/ om Football Manager 2015


Anbefalte innlegg

Jeg har tatt en pause fra FM, ikke spilt på nesten 6 uker, Jeg syns FM15 i år e så utforsigbar og random, man kan score mål og lede 2-0, 3-0, så scorer motstanderen uansett 1 eller 2 mål selvom du tetter igjen og spiller sikkert og defensivt, jeg merker teamtalk har sykt mye å si. E det bare meg som syns dette? når jeg skryter til spillerne, eller før kampen sier eg har troen og gjør dette for fansen, så får de dårlig moral og blir bare sutrete, jeg har lyst å spille fm igjen men har ikke fått den gnisten og lysten ennå. Jeg skjønner at de får dårlig moral hvis jeg spiller en kamp mot chelsea og sier at ingenting enn seier er godt nok, det er jo mer logisk...plis ikke si at eg e kun den som har opplevd dette?

 

Eg har hatt det ''problemet''. Men det er ikkje noke feil, bug elns. Starter du med ett rykte på manageren som er dårligere enn laget så slitter du med og få respekt hos spillerene, derfor negativ respons på teamtalk ogslikt. Har du det problemet, så få gode resultater og til slutt reagerer spilerene positivt til det du seier etter som dei får respekt får deg.

 

Og leder du 2/3-0, så ta på kontroll/kontring(kommer ann på hvilket lag du er) og ta teamtalk i kampen på komprimer spillet. Som gjer dei jobber hardere og fokuserer mer på forsvar spill

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg har hatt god suksess med Forest, og bruker alltid teamtalk før, i pause og etter kampen. Og spillerene reagerer alltid positivt på det eg seier(som går masse på det eg skreiv tidligere med respekt hos spillerene) Og bruker privat samtale får og rose spillere som presterer bra som holder motivasjonen oppe. Så eg kan ikkje svare får andre sin del, men får meg fungerer vertfall teamtalk veldig bra...

Lenke til kommentar

Som en følge av fullt kjør på skolen ble FM lagt på is. Endelig fullført første sesong med Marseille, og det gikk i noen grad over forventningene.

 

Endte med 2. plass i serien, kun to poeng bak Monaco
1. Monaco 83 p
2. OM 81 p
3. PSG 80 p
4. Lille 79p

 

Seier i cupen ble det også. Merket store forbedringer etter patchen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...