Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer en S6+ men hovedsaklig fordi jeg ikke vet om jeg gidder å kjøpe både ny iPhone og iPad (trenger mest en ny iPad). Dog kan en S6+ gjøre jobben for begge samt at aldersbetinget syn nå gjør det interesant med større skjerm.

Det som stopper meg er årsaken til at jeg har valgt liten skjerm før, trening og aktivitet er litt kjas når man må drasse på så digre telefoner.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

samme issue her. å ha den med på treningstudio i joggebukse blir risikosport. her har til og med iphone 5S sklidd ut av lomma og rett ned på gulvet. kan tenke meg 6+, joggebukse og opp og ned fra diverse maskiner/benker etc.

Alternativt legge fra seg på bakken, noe som også er risikabelt med tanke på at jeg av og til glemmer vannflaska og må tilbake til forrige stasjon for å hente denne..

Lenke til kommentar

 

 

Så langt så angrer jeg ikke på valget av iPhone 6 Plus i det hele tatt, var nettopp en tur ute med hunden og selv med båndet som okkuperte venstrehånda så klarte jeg utrolig nok å navigere telefonen ganske så tilfredsstillende med kun høyrehånda. Ikke helt 100% komfortabelt naturligvis, men til å være førstegangen jeg belager meg på enhåndsbruk med en telefon på over 5,0-tommer så gikk det over all forventning og jeg tipper det bli bedre etterhvert som jeg blir mer og mer vandt med størrelsen.

Men hva når du skal ut på tur med hunden uten sekk/rumpetaske/jakke når sommervarmen en gang er tilbake? Hva når man kun har på seg shorts? Hvor skal man legge telefonen? Den får vel neppe plass i lomma?

Vet ikke hva slags shortser du bruker? Jeg benytter Chino's shortser i størrelsen small og den glir fint ned i lommene på disse, selv "strandshortsen" har mer enn store nok lommer. Og jeg måler da 165 cm på sokkelessen og bruker størrelse small i alt av klær. Endret av RamGuy
  • Liker 2
Lenke til kommentar

testet iPhone 6 og 6+ , var også usikker på størrelsen men gikk for 6+ til slutt .

Føles ikke så stor som alle skal ha det til etter noen timers bruk (har store hender) , i tillegg så bruker jeg den nå som "iPad" i sofaen og fungerer ypperlig med stoooort batteri og 5,5 tommer skjermen.

Angrer absolutt ikke på at jeg tok steget helt opp til 6+ og ikke landet på en vanlig 6er.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

godt å høre. da beholder jeg bestillingen på iphone 6+. Har vel bestemt/ombestemt meg 4-5 ganger. Men kanskje like greit å gå for 6+, og skille seg litt fra mengden :)

Takk til alle som har kjøpt 6+ og kommer med innspill, og som velger å beholde telefonen.

 

Jeg ser at det er flere som selger iphone 6+ på Finn.no fordi den blir for stor, eller så er det bare en unnskyldning man bruker for å prøve å tjene noen kroner på å selge iphone 6+??

Lenke til kommentar

Jeg hentet min 6+ på fredag.

Jeg har hatt alle versjoner av iPhone siden aller første versjon, som ble kjøpt i USA, og jeg må si er jeg er kjempefornøyd.

 

Innimellom har jeg hatt både Samsung S2,3,4 og Xperia Z2.

Alt flott på sin måte, men 6+ er fantastisk. Egentlig en liten lykke at jeg gikk fra Z2, for jeg syns det var gedigent å gå fra 5S til den. Men fra z2 til 6+ var det ikke så ille :)

Lenke til kommentar

Kom gjerne med flere erfaringer dere som har fått deres 6+ :)

Jeg har som andre her bestem/ombestemt meg flere ganger og er fortsatt litt usikker. Var hos Eplehuset i dag og de hadde en 6+ utstilt med en minialarm på så jeg kunne teste å ha den i lommen. Det fungerte overraskende bra!

Det som var litt stress var når jeg holder den som normalt (grep nederst) og skal dra ned gardinen må jeg flytte på den og da mister jeg grepet på den. Med litt promille er jeg usikker på hvor kontroll jeg har over den da:P

Noen som har brukt den i dag med en hånd i hverdagen på bussen osv og har litt erfaringer?

Lenke til kommentar

hvis noen har bestillingslink til iphone 6+ sølv/gull fra djuice så si gjerne i fra.

Vet ikke hvordan det er med 6+, men jeg planla å bestille via Djuice, men tenkte at jeg først skulle sjekke med en evt forhandler, gikk innom en Snakk butikk i Tromsø på fredagen og fikk de til å legge en av til meg, lørdag formiddag hentet jeg min nye 6, 64 gb i gull med videreføring og ny binding til abb i Djuice... Mulig at 6+ er verre å få tak i...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...